Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bogdan123

Czy jest sens się w to pakować

Polecane posty

Siema mam do was pytanie : Mam 24 lata i poznałem pewną dziewczynę ona jest dziwna strasznie nigdy nie spotkałem takiej osoby i dlatego mnie zaintrygowała , ma 19 lat , jest strasznie uparta ale ogólnie miło się z nią gada na naszym pierwszym spotkaniu lizałem się z nią a ona mi dawała kolano między moje nogi ... dodatkowo zostawiła telefon przypadkowo i zobaczyłem że nie tylko ze mną pisze lecz z kilkoma na raz ;/ i teraz pytanie czy jest sens się w to pakować ?

Gość gość
jestescie jeszcze bardzo niedojrzali. zalezy czego szukasz. jesli przygody do pakuj sie , jesli milosci to nie .

nie wiem czego szukam , ona działa na mnie tak że nie przestaje o niej myśleć jest dla mnie wyzwaniem , ale ona jest strasznie dziwna jednego dnia super a drugiego dnia cie olewa i nie wiem czy jestem w stanie takie cos wytrzymać

Gość gość
"liż" ją dalej, a na sukces nie będziesz długo czekał, prymitywie :P

Gość gość
dlatego nie pakuj sie w to na powaznie. bedziesz cierpial przez nia. jest niedojrzala i byc moze zaburzona psychicznie.odpusc sobie.zycie to nie bajka .

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy jest sens sie w to pakowac napisz do mojej wrżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
ech, faceci...

Gość gość
wystarczy się z wami przelizac, zagrać w prymitywne zimno-ciepło i zostawiacie dziewczyny z dlugoletnich związków. dla laski, która pisze z mnóstwem facetów i nawet nie wiesz co z nimi robi, skoro z Tobą się "lizała" i wpychała Ci kolana gdzie nie trzeba na pierwszym spotkaniu. Okropne.

Pisze z kilkoma naraz:Dwiec jestes kolejny w telefonie i w przygodzie:Dodpowiedz Sobie sam:-P

Gość gość
Mozna pisac z tysiacem na raz i jednoczesnie chciec calowac jednego.