Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przypadkiem stworzyłem substancję identyczną w działaniu jak NZT z filmu limitle

Polecane posty

Gość gość

ss. Od kilku lat eksperymentowałem z kombinacjami różnych związków, moim celem było stworzenie czegoś co bez skutków ubocznych działałoby narkotycznie i wpływało na poziom neurotransmiterów podobnie do mefedronu. Po długim czasie gromadzenia wiedzy stworzyłem mix, który okazał się fiaskiem, był nieprzewidywalny w działaniu. Podjąłem kolejne próby, chciałem zrobić coś co wspomagałoby neurogenezę i podnosiło samopoczucie. Powstało coś nowego, efekt przekroczył moje oczekiwania. Okazało się, że działa lepiej niż najlepsze nootropy, albo twarde rzeczy wspomagające koncentrację typu ritalin, czy modafinil. Efekty działania: znaczny wzrost koncentracji, kosmiczna poprawa pamięci krótkotrwałej, brak zmęczenia nauką, silna motywacja, brak podenerwowania, rozproszenia, jasność umysłu, przyśpieszenie procesów kognitywnych, brak głodu. Działanie około 5 godzin. Wczoraj, znajdując się drugi raz pod wpływem tego specyfiku nauczyłem się około 1000(tak, to nie pomyłka) słów w dwóch obcych językach w kilka godzin, rozegrałem kilka partii szachów z komputerem na poziomie, na którym do tej pory przegrywałem, teraz wygrałem bez problemu, nauczyłem się częściowo dwóch bardzo trudnych utworów na gitarze, pochłonąłem ładny kawał matmy, a byłem z tego słaby, wszystko to bez wysiłku, zmęczenia i głodu. Informacje zostały zachowane po ustąpieniu działania specyfiku. Teraz niestety smutna informacja dla was. Otóż rzecz jasna nie podam wam składu tej substancji. Chętnie bym wam pomógł. Gdyby jednak każdy miał do tego dostęp to nie byłoby nic nadzwyczajnego, wszyscy uczyliby się w takim tempie. Pomijając już to, że natychmiast przywłaszczylibyście sobie recepturę i wszelkie zaszczyty spadłyby na was. Także do zobaczenia, a właściwie to wy mnie zobaczycie, bo za parę lat będzie o mnie głośno. :)

Gość Morra
Gdybyś był super geniuszem to opanował byś również zasady psychologii ludzi i zachowań. niestety ani nie oszukasz nas tylko siebie próbą zwracania uwagi na siebie nie wiem jaki efekt chcesz tego osiągnąć ale jeżeli byś był pod wpływem takiego specyfiku to inteligencja i twój stan behawioralny przewyższyły by twoje ego. Tak popełniłeś najprostszy błąd, osoba o takim stanie umysłu wstrzymała by konie na wodzy by nie dopuścić do przechwalania się i tym samym podwyższania własnego ego, ponieważ cały sekret zachowała by dla siebie. Za dużo limitless się naoglądałeś synek, nawet jeżeli byś stworzył takie NZT-48 (mało prawdopodobne na dzisiejsze czasy) to nie uniknął byś efektów ubocznych, ludzki mózg i organizm nie jest zaprogramowany na takie obroty i prędzej czy później by cię one dopadły. Po drugie musiał byś być neurochemikiem z wieloletnim doświadczeniem i mieć laboratorium ale i tak byś nie osiągnął efektu nawet 50% NZT-48. A miksować to możesz sobie gang albanii na kompie synek nie wciskaj ciemnoty że odkryłeś złotego gralla neurochemii przez miksowanie tak to nie działa i nie ośmieszaj się tym wpisem, nawet jak byś połączył 500 nootropów ze sobą to i tak nie osiągnął byś efektu NZT bo trzeba by poddać takie substancje odpowiedniej obróbce pod setkami względnych sposobów. Rada : jak chcesz czuć się lepiej to zrezygnuj z cukru bo on jest wszędzie i sprawia że umysł jest zamglony.