Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I Love You Baby

Polecane posty

Gość gość
do którego to

Gość gość
To piękna piosenka

Gość gośćangel
Uwielbiam tą nutkę :)

Gość gość
Rozbitkowie czasu Prześwit przedświtu Poza zmierzchem przed brzaskiem Maleńka przestrzeń znaczeń Lśnienie horyzontu Tutaj pierwsza zorza Tam druga Aurora Tutaj biała noc A tam także dnieje Rozbitkowie czasu Snu i własnych pragnień Wchłaniani przez bagno Niedomiaru wrażeń Jestem jaka jestem Byłam jaka byłam Będę nie wiem jaka O ile będę

Gość gość4imp
Czytalam juz to kiedys. To moglby byc fajny temat o utworach milosnych. ;)

Gość gość
A to ciekawe ;)

Gość gość
za gór siedmioma i wielkim oceanem pomiędzy snem magicznym a zakochaniem gdzieś tam gdzie nie docierają krasnoludy ani elfy spotyka się Czarodziej z Czarodziejką bez chwili przerwy nie znajdziesz na żadnej mapie tego miejsca krainę tą ukrywa potężna magiczna twierdza bo jest to miejsce tylko dla dwojga ludzi których wierność raduje a nie trudzi mijają lata bycia razem spotkań i przytulania na tym właśnie polega magia zakochania prawdziwe uczucie bowiem na tym polega że myśl i uczucie jak ciało do ciała przylega

Gość gość
Tajemnice Masek w necie... opowiedz mi proszę jak twój dzień minął nie musi być prawdą kogo dziś prawda obchodzi lubię słuchać gdy mówisz co dzień dał albo jak złodziej zwinął milczysz przeżywasz szanując to powiem... nie szkodzi zbyt często tłamsimy to w sobie i humor gdzieś diabli wzięli tworzymy wizerunek baśniowy naszym kosztem żyjący pod maskami duszno a zdejmując je czy w nicość byśmy się rozpłynęli a może przeciwnie czeka nirwana i los miodem się rozpływający jestem zwykłym babą z sąsiedztwa ze zbyt bujną wyobraźnią tajemniczości najważniejszy składnik to sekret że składnika tego nie ma piszę co czuję chociaż czasem fikcja miesza się z jaźnią a teraz bawmy się w końcu dla nas jest ta piękna Ziemi :classic_cool:

Gość gość
:) 🌻

Gość gość
:classic_cool: :)

Gość gość
Gdy Wariat napotka Wariatkę, to życie przestaje być w kratkę. Tęcza zza chmur śmiało wyziera, nadchodzi najlepszy czas... teraz! Mogą bełkotać bez sensu... Utonąć w oparach nonsensu. Ludzie w czoła się stukają... A oni? Się przytulają. I biegnie wariat z wariatką... Szukają w śniegu... kwiatków. Co z tego, że ich tam nie ma? Znaleźli kawałek zwariowanego nieba! :D :D :D

Gość gość
Pomiędzy dobrem a złem ogniem i wodą pytaniem oraz odpowiedzią szaleństwem i refleksją byciem sobą i bywaniem dla innych tematem życia lub pustką... realnością albo fikcją... jest mikrokosmos doznań... a wszystko to w mojej duszy :)

Gość gość
:)

Gość niestała      czytaczka
Gdy Wariat napotka Wariatkę ... Ech :) Ładne bajki tu piszecie :) "I love you baby" ? Nic więcej nie trzeba. ;)

Gość gość
Nie mów, że to ciebie nie dotyczy... Sieć wplotła się w nasze zmysły. Ta pani raduje się, inna zaś ryczy... Ktoś szczęście tu odnalazł; innemu marzenia prysły. To miejsce intryg i wielkiego kochania. Tu wreszcie mogą spotkać się przyjaciele. Czasem też znudzonego przed monitorem trwania... Ścieżka życia w Świecie numer 2 nam się ściele. Dobrze jest budować miłą dla zmysłów oazę. Ubarwiać kwieciem i uśmiechu odrobiną. Czym będą dla Świata numer 1; kiedyś się okaże... Czy będziemy razem wciąż, gdy lata upłyną?

Gość gość
Ja ćmy lecą mężczyźni do kobiecego światła. By uszczknąć odrobinę słodyczy miodu. Nieszczęsna ćma, która w sidła wpadła. Pozna bezmiar małżeńskiego chłodu. Jak motyl miło jest skakać z kwiatka na kwiatek. Byle się do któregoś zbyt mocno nie przykleić. Rozbierać co chwilę inną pannę z szatek... I swoją duszą nie trzeba się dzielić.

Gość gość
Bywa słodką obietnicą wspólnych marzeń delikatnym muśnięciem warg lub oceanów potęgą snów spełnieniem pełnym mocnych wrażeń obietnicą rozkoszy albo początku rozstania udręką oświetla duszę a ciało grzeje rozkosznie świat rozkwita kwiatów szczęścia barwami motylki szaleją wtedy nieznośnie najbardziej smakuje między miłosnymi słowami 👄

Gość gość
Dzień Dobry witam gorąco niech radość otuli Cię śpiewająco wiem że nie zawsze bywa do śmiechu lecz uśmiech miej pamiętaj wciąż o uśmiechu dzień dobry witam niezwykle serdecznie w naszej oazie marzeń przystańmy bezpiecznie problemy zostawmy na zewnątrz niech poczekają serca przyjazne uczucia ciepło otulają dzień dobry witam uroczym zamyśleniem myślę jak ubarwić łączkę marzeń przytuleniem chociaż na chwilkę obudzić serca drżenie radość zostawić i miłe zadowolenie :classic_cool:

Gość gośćnocny
Uwielbiam ten nocny neurotyczny spacer bez celu po cichu wnikam w Twoją przestrzeń pełną tajemnic wielu naszych sekretów nikt nie pozna w listach ukrytych ani uczuć i wzruszeń na sercach złotych wyrytych śpią wszyscy wczorajszym dniem pełnym wrażeń spełnieni a jeszcze bardziej nadzieją nowego poranka natchnieni cudowne sny pełne rozkoszy chociaż zdarzają się też zmory zapisane ślady przeżyć radości i smutków ballady romanse amory w rutynę wpadam czasem od wiersza więcej mówi jedna gwiazdka pełen uśmiechu łez radości i wzruszeń powracam do tajemnego gniazdka przy nocnej kawie świecę poezji zapalając w myślach pogrążam się wręcz niebezpiecznie czas na nowy lepszy niż poprzednie wiersz lecz wpierw moje trzy serca i słowa...

Gość gość
hmm..

Gość gość
Udając, że słuchasz Stwarzasz pozory... Rzecz jasna pozytywne Tak odległe Nieodkryte. .. Przybierając maskę życia. .. Nieustannym aktorem Starając się Na scenie dzisiejszego świata! To nie farsa To tutaj! Współczesny człowiek, Dzisiejsza rzeczywistość Współczesnego, hmm.... Ja.... :p

Gość gość
Ja wiem, że bliżej ci do lwa niż do zająca... I nawet twoje jajka nie mogą być malowane. Święconka, najlepiej by była płonąca... A koszyczki stalą pancerną oblane. Ja wiem, że bitwy z życiem wygrywasz. I nawet w Święta ukrywasz wzruszenie. Twardo brzmią życzenia, gdy się odzywasz... A jednak można w nich znaleźć natchnienie. Wielkanoc jest dla nas wszystkich nadzieją. Niech wszystkie dobre życzenia się spełnią! :)👄

Gość gość
Są takie utwory, które niezależnie od wykonania brzmią równie dobrze :)