Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alkoholizm meza

Polecane posty

Gość gość

Czytam historie alkoholowe juz na ktoryms forum,szukam dla siebie porady,jak zaczyc zmieniac siebie majac meza alkoholika.Teraz jestem tego pewna,ze nim jest.Wczesniej tlumilam w sobie zal,smutek,rozgoryczenie i bezsilnosc,kiedy przychodzil do domu mniej ,czy bardziej pijany.Ja pytalam wtedy,czyje byly imieniny,ze jest wstawiony,ale i bez okazji zaczal czesto pic sam Wtedy tlumaczylam,prosilam,dochodzilo do ostrej wymiany zdan a potem ciche dni.Nie wiedzialam,co wtedy mam z soba poczac.Duzo narozrabial,nie potrafi nawet uszanowac swiat i upija sie juz wczesniej,a potem kiwa sie w fotelu.Wiem,ze powinnam zaczac okazywac obojetnosc,bo dalsze persfazje nie maja sensu,ale jak dlugo?zyc z kims pod jednym dachem i mijac sie bez slowa,jestem tym zmeczona.

Gość gość
Narkomanką zostań i miej córkę, która jest ćpunką!

Gość gość
Ja mam męża, który jest ćpunem, a mój syn skończył jako narkoman!

Gość wy durne baby
baby to durne stworzenia, dlaczego siedzą z takimi pajacami????? noż kūrwa nie moge tego pojąć

Gość gość
Gość 17:36 może mają dom lub mieszkanie na kredyt? Myślisz ze hop siup autorka dostanie rozwód? Autorko weź wystaw mu walizki i rozwód alkoholika nie zmienisz

Przykre:-O i zostaje Ci chyba tylko pomoc psychologa,ktory pomoze Ci sie jako osobie wspoluzaleznionej,poradzic Sobie z tym problemem.To jest dluga droga do wyzdrowienia?Zycze sily,aby sie z tego blednego kola wydostac.

Gość gość
chcesz sprawdzić kto cie podgląda na facebook? Nowa aplikacja! Ja już ją mam! http://goo.gl/XoEEhY

Gość gość
Mój też leży już naj****y. Żygać się chce na to wszystko. Zmarnowałam sobie życie.

Gość gość
Alkoholika jak najbardziej idzie zmienić. Niestety skoro mąż pije to znaczy, że nie jest z tobą szczęśliwy i dlatego znajduje odskocznię w wódce. Mój ojciec kiedyś bardzo ostro pił, praktycznie codziennie po pracy wypijał ćwiartkę i kilka piw, przez noc trzeźwiał a jak wracał z pracy to pierwsze co jeszcze przed obiadem wypijał tę wódkę. Odkąd rozwiódł się z matką, zmienił się o 180 stopni, przestał pić, pobudował dom, już jest na emeryturze a jeszcze dorabia. Żyje z fajną kobietą, widać że są szczęśliwi.

Gość gość
Osobo z postu wyżej-jesteś zdrowo jeb/nię/ta. A zresztą może masz rację, skoro on taki biedny i nieszczęśliwy, to trzeba dać mu kopa w du/pę, niech sobie szuka szczęścia gdzie indziej. Alkoholika bardzo trudno namówić do niepicia, on musi sam zechcieć. A 90 % nie chce. ALkoholik nigdy nie będzie normalny, do końca życia będzie jak bomba zegarowa, w każdej chwili może zapić. Też miałam męża alkoholika, zaczął pić 4 lata po ślubie, mieliśmy małe dziecko. 2 lata walczyłam, aż pogoniłam dziada i nareszcie oddycham normalnie, nie stresuję się, czy przyjdzie pijany, czy nie. Mam pachnący dom, bez odoru alkoholowego. Autorko, Tobie radzę to samo-rozwód i to jak najszybciej.

Gość głupia to gnij
kredyt was trzyma razem? ty jakaś chora? sprzedać dom czy mieszkanie i każdy w swoją strone, ale babska zawsze mają chore wymówki i odrobine nadzieji że ON SIĘ ZMIENI, naiwne durne idiotki którym się należy pranie po mordach od waszych "misiów"

Gość gość
a niby dlaczego alkoholik miałby się zmienić? Dla żony, której nie kocha a zapewne już dawno mu obmierzła?

Gość gość
gość dziś naprawde jesteś p**********a,nic dziwnego DDA,córka alkoholika ma zrypaną psychikę jakie obrazy zapamietałas z dzieciństwa - zapijaczony ojciec,kłótnie,obrażanie i smród w domu? wspoółczuję ci alkoholik to podły manipulant,on jest wyprany z uczuć,jedyne uczucia do wódki są autentyczne,kłamca,kombinator,bezwstydnik,nieodpowiedzialny jakie cechy ci wpoił? ile razy ciebie zawiódł? alkoholik rzuc***icie jak zachoruje o ile zalezy mu na życiu znalazł sobie fajna kobietę,ktora go doiła ile wlezie a jak uczył cię szacunku do mamy,skoro jej nie szanował,ciebie tez nie mam wrażenie,że to pisze kochanica,bo córka nie pisałaby tak o dziwce ojca,tym bardziej córka!!

Gość gość
dziś d*****,przestań pluć na żony

Gość gość
hanka,ty znów tu?

Gość jestem alkoholikiem niestety
ja też mam problem alkoholowy chociaż niedługo minie rok jak skończyłem picie ciągami. Od tamtego czasu pozwalam sobie raz na 2 miesiące zrobić piwny wieczorek i nic ponad to. Skutki wcześniejszego picia jednak ciągną się za mną do dzisiaj. Zobaczcie: http://zapodaj.net/ed3b614fa03ad.jpg.html

Gość gość
Kobieta potrzebuje 4 zwierząt: - lisa w szafie, jaguara w garażu, tygrysa w sypialni i osła, który by za to wszystko zapłacił.