Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz

Polecane posty

Naprawdę nie ma za co ;) Wiesz, chyba nie będę potrafił odpowiedzieć prawidłowo na Twojej pytanie, bo ja nie mam żadnego doświadczenia ze związkami... Wydaje mi się jednak, że ogólnie ciężko jednoznacznie stwierdzić osobie postronnej dlaczego tak się zachował. Powodów może być wiele. Sądzę jednak, że mogło mu faktycznie chodzić o to abyś nie pamiętała swojego pierwszego razu spędzonego z jakimś "starym dziadkiem". Raczej trafiają się też i tacy mężczyźni, którzy są bardziej wrażliwi i faktycznie zależy im na uczuciach kobiety, a on może być tego przykładem :) Chyba najłatwiej to sprawdzisz gdy raz jeszcze spróbujesz go uwieźć i powiesz mu o tym o czym psiałem wcześniej - że uważasz go za odpowiedniego faceta na swój pierwszy raz. Jeśli mimo wszystko będzie Ci dalej odmawiał, to istnieje wtedy spore prawdopodobieństwo, że po prostu nie jest Tobą zainteresowany. Wydaje mi się, że nawet jeśli jest bardzo wrażliwym facetem i stawia na pierwszym miejscu Twoje uczucia, to po tym gdy się dowie co o nim myślisz, powinien zgodzić się (może z lekkim zawahaniem) na stosunek z Tobą ;) No ale tak jak wspomniałem, ja mam bardzo okrojone doświadczenie w relacjach z kobietami i mogę się mylić ;) :) P.S. Wybacz, że odpisałem z takim opóźnieniem.

Gość gość
Adix3, na razie nasza znajomość wyglada niewinnie, nie doszło jeszcze do zadnego zbliżenia, on nie wie, ze jestem dziewica. Dlatego z mojego punktu widzenia wyglada to raczej, ze chciał mi przekazać przez to co powiedział, ze jest zainteresowany zbliżeniem, ale troche sie boi, wiec czeka na moj ****** odpowiedz czy ja tego chce czy nie... Byc moze to tylko chęć szybkiego numerka lub kilku i tyle, Ale moge sie mylić. Raczej wydaje mi sie, ze to nie był tzw."kosz", bo nie było ku temu takiej sytuacji by to mowic. Nic nie szkodzi, ciesze sie, ze w ogole chcesz ze mna normalnie rozmawiac.

Gość gość
Dlaczego nie zgadzać sie na to zeby kończył we mnie? Pomijając kwestie ewentualnej ciąży

Do gość dziś : Rozumiem i dlatego tak jak pisałem, jeśli zależy Ci na tym aby się z Tobą przespał to powinnaś mu dać do zrozumienia podczas kolejnej rozmowy, że chcesz aby to był on bo uważasz, że jest idealnym kandydatem na pierwszy raz ;) Widzisz, jeśli czekał na Twój ruch to wtedy zobaczy, że ma u Ciebie "zielone światło" ;D = = = = = = Do gość dziś : Oprócz tego, że możesz zajść w ciąże bądź coś od niego złapać, chyba nie ma żadnego innego powodu aby miał w Tobie nie skończyć ;P

Gość gość
Adix3, Dziekuje! Zadań Ci ostatnie pytanie, dla mnie niezwykle kluczowe: rozumiem, ze według Ciebie tym co powiedział do mnie nie chciał mnie "spławić"?

Gość gość
Ja bym się nie przyznawala. Faceci też się często nie przyznają ile kobiet mieli, albo że nie mieli żadnej :p

Do gość dziś : Wiesz, nie chcę aby ktoś z takim doświadczeniem jak ja błędnie interpretował zamiary tego mężczyzny ;P Jednak wydaje mi się, że nie chciał Cię spławić :) Możliwe, że po prostu chciał Ci przekazać tylko tyle: "jeśli chcesz to zrobię to z Tobą, ale zastanów się czy tego chcesz" ;) Powtórzę kolejny raz - daj mu raz jeszcze do zrozumienia, że chcesz to zrobić z nim i zobaczysz jak tym razem zareaguje :)

Gość gość
Dziekuje, Adix3 :) Miłego wieczoru :)

Bardzo proszę :) Służę pomocą tyle na ile potrafię ;) Również życzę miłego wieczoru i dobrej nocy :)

Gość gość
Adix3, przepraszam, ze zawracam Ci głowę, ale chciałam tylko dopowiedzieć pewne nowe fakty w mojej sprawie. (Ja 24, on po 40, ten co powiedział, ze nie doszło do niczego póki co tylko z uwagi na zdrowy rozsądek i niechęć skrzywdzenia). Padły kolejne komplementy, o tym, ze dobrze wyglądam, ze mam ładne białe zeby, patrzy na mnie mierząc wzrokiem albo czasami zerka na nogi. Mozesz mo doradzić jako facet, dobrze to wróży? Bede wdzieczna jesli sie odezwiesz

Gość gość
Adix3, przepraszam, ze zawracam Ci głowę, ale chciałam tylko dopowiedzieć pewne nowe fakty w mojej sprawie. (Ja 24, on po 40, ten co powiedział, ze nie doszło do niczego póki co tylko z uwagi na zdrowy rozsądek i niechęć skrzywdzenia). Padły kolejne komplementy, o tym, ze dobrze wyglądam, ze mam ładne białe zeby, patrzy na mnie mierząc wzrokiem albo czasami zerka na nogi. Mozesz mo doradzić jako facet, dobrze to wróży? Bede wdzieczna jesli sie odezwiesz

Cześć :) Nie wiem czy jeszcze jesteś zainteresowana moją opinią, niestety od wczorajszego południa nie zaglądałem tutaj w ogóle. Według mnie to wszystko co napisałaś świadczy tylko o tym, że mu się bardzo podobasz i docenia w Tobie takie szczegóły jak chociażby biel Twoich zębów ;) To wróży Ci bardzo dobrze i takie komplementy mają na celu zwrócenie Twojej uwagi na to, że jest Tobą zainteresowany :) Teraz przydałoby się abyś Ty pokazała jakoś, że również wpadł Ci w oko ;)

Gość gość
Adix3, Dziekuje!!!