Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak czułości w związku

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem i widzimy się codziennie, ale z jego strony mało jest słodyczy. Jesteśmy pół roku a tylko raz powiedział ze mnie kocha, przeważnie ciągle wypomina mi wady,bo mówi ze jestem zbyt pewna siebie. Albo na karaoke zawsze śpiewam tańczę wyglupiam się przytym nie starając się śpiewać super tylko bawić się z przyjaciółmi, i myślę że jakbym znała dobrze piosenkę i skupiła się na śpiewaniu nie na tańczenia zabawie zaspiewalabym dość spoko, ale on mówi ze śpiewam tragicznie i nigdy ze mną nie zaśpiewa bo nie chce obciachu. On sam jak śpiewa to stoi i się na tym skupia żeby błyszczące.nie dobrze.się.bawić. Wszyscy inni ze mną śpiewają to trochę bolesne jak on tak do mnie mówi. Czasem powie mi coś miłego. Rzadko tez piszemy sms raz na ruski rok popiszemy sobie sms z.buziaczkami coś słodkiego. Chyba ostatnio to było30 grudnia - 1 stycznia jak mnie na mówił na seks oralny. Często próbuje i Dziś tez próbowałam jskos popisać fajnie ale od odpisuje mi jednym jedynym słowem pytam co robi a on "leżę" i napisałam ze juz mu nie przeszkadzam i w d***e ma. Nie mogę popisać z nim słodko ani pogadać przez telefon mówić to pa kocham cie. Brak mi czułości. On zawsze musi dbać tylko o siebie. Tłumacze sobie ze on czasem też zrobił coś słodkiego co mnie chwyta za serce a. Potem są dni nudy.. Dodatkowo pali trawkę albo ogarnia kumplowi od kogo może mieć i miesza się w to, a to mnie obrzydza i wie ze tego nienawidzę ale ma to gdzieś. Akceptuje to na imprezach albo też.na te jego dwa.tygodnie problem w tym ze tego jest więcej..

Gość gość
chyba też jesteś naćpana, co?

Gość gość
Nie? Skąd to pytanie