Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pis pierdolą głupoty o wypadku Dudy

Polecane posty

Gość gość
studiowałeś kiedys? wiesz , do kogo i kiedy używa się zwrotu "magnificencjo"? chyba nie wiesz z tego co widzę, ze cię to bawi....

Gość gość
Platforma Obywatelska pewnie zawiedziona, jednego prezia już wcześniej załatwili.

Gość gośćśćć
możecie się śmiać ale według mnie to co się obecnie dzieje w Polsce jest dowodem na to że wkrótce czekają nas naprawdę ciężkie czasy, takie same nastroje były przed drugą wojną światową kiedy jeden drugiego nienawidził. Tak samo jest teraz, Polacy nie potrafią się dogadać i jawnie się nienawidzą a to nic dobrego nie wróży

Gość gość
co ty wiesz o nastrojach przed 2 wojna swiatową....,to co jest teraz to tylko efekt debilnej polityki liberałów i lewaków w Europie którzy lekceważa w arogancki sposób głos wyborców a nie zwrot ku niebezpiecznym nacjonalizmom....

Gość przerost tresci nad forma
wiem pisalem pare razy podanie nawet co prawda ze skrotem JM ale znam znaczenie tego slowa nie w tym rzecz ale jak typowy pisior masz tendencje do udawania ze sie nie widzi meritum i skupiaja sie na pojedynczych elementach.

Gość gość
Nienawiść, do wroga, nie jest niczym niezwykłym.

olacy nie potrafią się dogadać i jawnie się nienawidzą>>podziwelic polske na dwie wzdłuz wisly na wschodzi ebedzie roszczeniowy elektorat pisu a na zachodzie ta bardziej liberalna tylko z czego wtedy ten wschod bedzie zyl i z czyich podatkow bedzie dotowal swoich wyborcow :D niech sobie ta ciemnota siedzi na podlasiu i podkarpaciu skoro im tak dobrze.

Gość gość
W sumie świetny pomysł - myślałem kiedyś o tym samym.

Gość gość
ja mieszkam na zachodzie i bardzo daleko mi do poglądów liberalnych i lewicowych. Więc jak widzisz Polski podzielić nie można

Gość gość
Fakt - Polacy są znani z małej mobilności.

to sie przeniesiesz wszak prosciej podzielic jak napisalem aby 10 % migrowalo niz odwrotnie aby musialo migrowac 80%. zwyczjnie nie pasujesz do czesci polski w ktorej mieszasz jestes tzw. wyjatkiem.

Gość gość
chcielibyście podzielić Polskie terytorium między lewackimi socjalistami(PO), a narodowymi socjalistami(PiS)? Przecież to jedno i to samo szambo.

Gość gość
Polska powinna wrócić do swoich korzeni i stać się monarchią, na demokrację w Polsce ludzie są za głupi

Gość gość
raczej miedzy zasciankiem a reszta by byl podzial.

Gość gość
chcielibyście podzielić Polskie terytorium między lewackimi socjalistami(PO), a narodowymi socjalistami(PiS)? Przecież to jedno i to samo szambo. x Jeśli to zapewniłoby spokój to czemu nie? Jarek by mógł spokojnie rządzić wyznawcami, 100% poparcie, żadnych zaprzańców z KOD, historia napisana od nowa plus bliskość Putina, którym można by było skutecznie straszyć lud. Taki prawdziwy PISowski raj.

Gość gość
chcielibyście podzielić Polskie terytorium między lewackimi socjalistami(PO), a narodowymi socjalistami(PiS)? Przecież to jedno i to samo szambo. x Jeśli to zapewniłoby spokój to czemu nie? Jarek by mógł spokojnie rządzić wyznawcami, 100% poparcie, żadnych zaprzańców z KOD, historia napisana od nowa plus bliskość Putina, którym można by było skutecznie straszyć lud. Taki prawdziwy PISowski raj. x żaden raj, gospodarka centralnie planowana przez państwowe psy czeka bankructwo i upadek jak Grecja obie połówki byłyby zadłużonymi po uszy socjalistycznymi ruinami gospodarczymi

Gość gość
Koleś, eskpercie od podkarpackiego, gadasz smuty jak prezenter leming tv, cytaty wręcz walisz. Otóż dla twojej wiadomości: mieszkam na Zachodzie, ma pracę wykształcenie i zawsze głosowałem na liberałow. Do teraz. Teraz mówię im WON:) Wole śmieszny i zasciankowy PiS niż to szambo i smród jaki liberałów bije. Przynajmniej nie wyprzedadzą całego kraju z a free paserom i nie będą merdac ogonkami jak liberalne ciotki.

Gość gość
Nie było żadnego wypadku.

Gość gość
bo nie bylo brzozy i byl przypadek zamiast wypadku :D moze teraz pisiory pojma jak to sie stalo ze w smolensku byl wypadek.

Gość gość
jasne przypadki chodzą tylko po polskim rządzie:))))))))))))))

Gość gość
Seryjny samobójca z PO grasuje.

Gość gość
dziś gdzieś ty widział liberałów w Platformie? najpierw zapoznaj się z definicją liberalizmu koleżko

Gość gość
no wina rzadu i premiera ze doszlo do wypadku czemu nie domagasz sie dymisji szydlo ? ktos zaniedbal ze opony byly zle dobrane wina szydlo jak nic.

Gość gość
platforma to dawny kongres liberalno demokratyczny, tusk mówił o sobie i swojej partii liberałowie, a ty co wymyslisz??kolezko

Gość gość
platforma to dawny kongres liberalno demokratyczny, tusk mówił o sobie i swojej partii liberałowie, a ty co wymyslisz??kolezko x i niedawno jakiś rok temu Tusk przyznał się, że nie jest liberałem lecz Socjaldemokratą i co teraz koleżko, nie jesteś na bierząco?

Gość gość
wstrząsające, tusk zrobił coming out!!!! o partii tuska pisze się liberałowie, piszą polskie media , pisze prasa zagraniczna i tak też są określani, jak zwał tak zwał, śmierdzą już każdemu od dawna i to jak ich okreslisz nie ma najmniejszego znaczenia

Gość gość
"Jest pan dziś zatem konserwatywnym socjaldemokratą? Dzisiaj mogę z pełnym oddechem powiedzieć, że ta lekcja Leszka Kołakowskiego, jak się stać liberalno-konserwatywnym socjalistą, mnie się wypełniła w stu procentach." nie doczytałes koleżko, tusk sam się okreslił ale jako homo niewiadomo.....:)

Gość gość
Tusk obwołała się liberalnym konserwatywnym socjalistą czyli tak naprawdę nikim , po ty usprawiedliwic przed swoimi liberalnymi wyborcami podwyżki podatków zamiast obnizek, jak obiecał:P A na serio, łapiąc kilka srok za ogon, jak chciał uczynić, zostaje się z niczym w garści. Stąd ewakuował się w trybie natychmiastowym do Brukseli. Jak szczur z tonącego pokładu.

Gość gość
wstrząsające, tusk zrobił coming out!!!! o partii tuska pisze się liberałowie, piszą polskie media , pisze prasa zagraniczna i tak też są określani, jak zwał tak zwał, śmierdzą już każdemu od dawna i to jak ich okreslisz nie ma najmniejszego znaczenia x określenie liberał jest tylko zasłoną dymną albowiem liberalizm polega na minimalnym państwie i niskich podatkach więc jego wyznanie że nie jest liberałem lecz socjaldemokratą ma pełne uzasadnienie w tym co robił przez lata czyli podwyższał podatki i rozbudowywał biurokracje jak na socjalistę przystało

Gość gość
tylko socjaliści dają ludziom, tusk dawał ale tylko swoim :) taki socjalista z niego jak ze mnie cesarz chiński