Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jajeczka

Witam wszystkich serdecznie :)

Polecane posty

Swego czasu przeglądałem to forum i pisałem z gościa, jednak postanowiłem sie zarejestrować. Mam nadzieje, ze nie będziecie sie ze mną nudzić :) oczywiście witam wszystkich tutaj sławnych i miłego dnia życzę ;)

Gość gośćwero
No cześć cześć :) Ale nie będziesz zakładać tematów w klimatach prawika co? Bo moje oczy krwawią już od tego :) Może ja sobie założe konto "Jajniczki" :):)

Gość gość
Ciekawe czyj to projekt

Gość gość
neptyk?:O

Gość gość
I my tobie też życzymy .... ale czego to jeszcze nie wiem Może nie będziemy się nudzić .... a co nam pokażesz??? I ile masz lat? No wiesz, żeby się niektórzy nie rozczarowali! Pomyślą .... eh siemnastka .... a tu siemdziesiątka :-D I trauma

Gość gość
A fuuu Tyś facet Bleee! Nic już lepiej nie odpisuj, idę na spotkanie z kiblem Bleee

Gość gość
Dobra koleś, ale co to za pedalski nick przyszedł ci do głowy???? Masz jakiś problem? Czujesz się dziewczynką?

Nick wziął sie od tego co mam(to juz inna historia, temat na inny wątek), a nie od tego czego pragnę :) bo i tak tego nie mam. Wiec cieszę sie tym, co mam - co mam innego zrobic?

Gość gość
Jak hetero to zmień tego nicka, bo o mdłości przyprawia!!! Jajeczka .... se wymyślił! Nosz kurde! A niby facet !

Gość gość
zmien na zbuki:D

Gość gość
Zamykam gościu twój temat! Zmień nicka to pogadamy Nic już lepiej nie odpisuj i nie kompromituj nasz męski ród The End !!!!!

Co do tej propozycji z jajniczkami na początku tematu - możesz, nawet chciałbym :)