Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gorzka6

Monte z dodatkami

Polecane posty

Witajcie Biorę udział w testowaniu produktów Monte z dodatkami i jestem ciekawa waszej opinii na ich temat. Zależy mi na opiniach osób, które już je próbowały, bo powiem szczerze, że same serki Monte i Monte do picia to kupowała, ale z dodatkami dopiero teraz mam styczność. Pozdrawiam gorzka6

Gość Gosienia
Ja również biorę udział w teście deserków Monte z dodatkami. Bardzo lubię produkty Monte, są wyjątkowo smaczne, nadają się jako przekąska czy deser. Uwielbiam mleczno-orzechowy krem, który jest delikatny i idealnie słodki. Teraz, gdy Monte wypuściło deserki z dodatkami jestem ich jeszcze większą fanką. Jest w czym wybierać, bo mamy do wyboru aż 8 wariantów. Dodatki są bardzo różne, a każdy wariant ma inne smakołyki. Mój ulubiony to Monte Cherry, wiśnie przełamują smak kremu i dają fajny posmak. Każdy z członków mojej rodzinki ma swój ulubiony smak :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
przestancie z tym obrzydliwym spamem WOMM, bo za chwile bedziecie miec kryzys na profilach FB, droga firmo Zott,

Gość egzotyczna21
Uwielbiam Monte!! A Monte z dodatkami to strzał w 10!! Deser nie jest zbyt słodki, prawie wszystkie chrupią co uwielbiam, można jeść na wiele sposobów, mieszać z dodatkami, wysypać i jeść bez mieszania, każdą warstwę osobno lub razem jeść dodatki bez Monte lub z – jedno Monte – wiele sposobów!! Rewelacja – uwielbiam Monte z dodatkami deser pożywny smaczny dla małych i dużych polecam!!

Od zawsze do Monte należało do mich ulubionych deserów ale teraz, gdy pojawiło się Monte z dodatkami to przyjemność wzrosła dwukrotnie. Przepyszne deserki! Wszystkie dodatki bez wyjątku skradły moje serce, mogłabym jeść i jeść.. :)