Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaaaaaaaa

CZEMU jest tak, że nikt mnie nie chce?

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego tak trudno wam zrozumieć, ze nadwaga się nie podoba facetom? Wystarczy schudnąć. Oto rozwiązanie twojego problemu. Postaw się miejscu faceta, dlaczego galaretowane napuchnięte, ociężałe ciało ma być dla niego atrakcyjne? Dlaczego ciało które nie ma normalnego zarysu tylko jest jakąś obłą powłoką ze słoniny ma być seksowne? Oczywiście komuś sie to podoba, ale to są mniejszości, może taka puszysta kojarzy im się z mamą, potrzebują takiej przysadzistej baby aby czuc sie bezpiecznie. Popatrzcie na zwierzęta. Jakie są ładniutkie i urocze? Kotki, pieski, drobne sarenki a nie słonie, nosorożce, morsy.... Tak trudno to zrozumieć?

Gość devon_sioor
polecam miec dystans do wszystkiego, bo jak cos nie rokuje na przyszlosc to kazdy szczegol moze ci zostac wytkniety. rob cos dla siebie a nie dla faceta, bo ile sie naogladalam dziewczyn ktore wychudzaly sie doslownie dla facetow, itd. a taki potem wynajdywal nowe "mankamenty" - a to krzywy zab, duzy nos, oczy za szeroko rozstawione, wlosek pod pepkiem, za kragle udo, za maly cycek, za plaski sutek, koslawy palec, za cienkie wlosy, astygmatyzm, zapalenie o***tu, garbienie sie, nie wypilowanie paznokci w ksztalcie migdałow, brak wydatnych war obciagar, przebarwienie na lewym policzku, 3 slady po ospie, zly rozstaw zeber, zbytnio wywalony flak, brak seksu analnego, seks analny, c***a zarośnieta, c***a zbyt wygolona, masywna pi.cza, ciasna pi.cza, brak kursu wizazy, bruzda na du.pie, bruzda na czole, policzki chomika, zwisle policzki, brwi brezniewa, brwi wyregulowane. myślicie ża jak takie kobiety nasluchaja sie w swoim zyciu takich wypominek to maja jeszcze ochote na facetow :) trzeba zapewnic jak najwieksza frekwencje na forum, zeby zachecic reklamodawcow :) a wy to łykacie i sie udzielacie jezyk :)

Gość gość
autorko chciałabyś mieć jako zwierzątko zwinnego *****iwego kotka czy hipopotama? tobie podobają sie faceci z piwnymi brzuchami? nikt nie mówi, ze masz się głodzić i mieć płaski brzuch, ale kobieta jest najładniejsza i najzdrowsza gdy nie ma kombinezonu ze słoniny na sobie...jak idzie to nie jest to zgrany widok, nie idzie lekko, z gracją, tylko posuwa się ni9ezgrabnie taszcząc ten nadbagaż... popatrzcie jak chodzą puszyste kobiety, nie jak atrakcyjne kobiety, tylko jak ciężarówki...

Gość gość
jestem uposledzony,badzmy przyjaciolmi

Gość gość
"Nie jestem brzydka, chociaż gruba." - krótkie a wyjaśnia wszystko...

Gość devon_sioor
jak juz schudniesz to potem bedzie ci do*********lac ze ci kosci wystają. ale cuż, jak ktos lubi panienki w stylu Zuzy O. to wiadomo o co chodzi. drogi stalkerze z dostepem do mojego fb, obczaiłes juz pewnie dawno Zuze O. na mojej friend list, wiem ze bys targal jak reksio parówkę. lubisz takie ssuko :)

Gość gość
12:46 zdziwilbys sie ja np. nie mialabym nic przeciwko facetowi z brzuszkiem, jesli mialby mila twarz, ten blysk w oku, fajna osobowosc. A sama jestem szczupla.

Gość gość
dużo lasek lubi facetów z małym brzuszkiem - z małym!!! - ale już nie obłych paszteciarzy.

z tego co ty piszesz to nie jestes tylko samotna w sensie bez faceta, ale tez znajomych nie masz bo sie kolezanki zapieluchowaly... po prostu znajdz znajomych, to i faceta kiedys znajdziesz. od siedzenia samemuw domu to sie nic nie zmienisz czy bedziesz piekna czy brzydka... im wiecej ludzi poznasz tym wieksze szanse ze z kims cos zajdzie

Gość gość
jestem facetem i kręca mnie takie kobiety a nie wychudzone anorektyczki

dziś a takie bez znajomych co siedza non stpo w domu? i same do klubu ani na maisto nie wyjda (bo przeciez wtedy 100x predzej kogos poznaja niz z ekipa kolezanek? :D )

Niech przestanie tyle żreć. Niech schudnie. Może wtedy coś się zmieni. Nie jest jej żal, tych wszystkich zwierząt, które zabijają tylko po to, żeby więcej srała? Nie jest jej żal, tej ziemi intensywnie eksploatowanej by się tylko nażarła? Nie można to żreć tyle ile jest potrzebne do przeżycia? Musi toto tak jeść aż pęka? Wstyd i grzech.