Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa47

Co ja mam o tym wszystkim sądzić? Miłość?

Polecane posty

Witam wszystkich Kafeteriowiczów! Jestem tutaj, bo zaczynam się gubić we wszystkim i potrzebuję jakiegoś słowa... Mianowicie Tomka poznałam kilka miesięcy temu. Zaprzyjaźniliśmy się, spędzaliśmy ze sobą mnóstwo czasu. W pewnym momencie Tomek zaczął mi dawać znaki, że nie jestem dla niego tylko koleżanką, liczył na coś więcej. Ja byłam zakochana w kimś innym. Ale kontakt był nadal, o wiele bliższy bym powiedziała. On w pewnym momencie poznał Monikę. Zaczęli się spotykać. Na początku im strasznie kibicowałam, ale z czasem zaczęłam dostrzegać, że mój przyjaciel nie jest dla mnie tylko przyjacielem. Próbowałabym zapomnieć, gdyby nie fakt, że Tomek, będąc w zawiązku, zaczął mi dawać sygnały, że ja nadal nie jestem dla niego tylko koleżanką. Przez kilka miesięcy, teraz także, sypią się słowa, że gdyby tylko nie było Moniki już dawno bylibyśmy razem, gdyby tylko nie ona, każde nasze spotkanie kończyłoby się zupełnie inaczej. Powiedział mi także, że nie żałowałby, gdyby do czegoś między nami doszło... Swojemu przyjacielowi mówi to samo... Swojej przyjaciółce, że od tak nie mógłby zerwać z Moniką. Jego najlepszy kumpel na początku sam mówił, że widać, że dla Tomka jestem cholernie ważna, że moje imię cały czas było na ustach Tomka.. ale jakis tydzien temu, powiedział, że nie powinnam nic mówić Tomkowi o swoich uczuciach (tak, Tomek nic nie wie, że jestem w nim zakochana), że to wszystko zniszczy, po czym na drugi dzień zapytał czy pójdę z nim do kina, albo, że mam koło siebie tak świetnego faceta, a i tak wolę Tomka..... Tak wiem, historia niczym telenowela, ale co poradzić.. Moje pytanie... Mam o wszystkim powiedzieć Tomkowi? Mam mu wyznać swoje uczucia?

Gość gość
Nie może zostawić Moniki!? A to dobre :) a dlaczego nie może? Bo nie chce, gdyby mu na tobie zależało to już dawno by to zakończył i zawalczył o was. To tylko paplaninia z jego strony i kolegi, nie daj się omamić. Gwarantuje ci , że jemu nie zależy ,ewentualnie chce cię bzyknąć, tyle.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Wniosek: Chce moczyc i suscic sie w was obie. Facetow intetesuje tylko seks, nawet jak sa głodni czy zmeczeni interesuje ich tylko szansa na seks, reszta to przykrywka.

Monika to laska, którą w mega chamski sposób zostawił poprzedni facet. Z tego co wiem to dopiero przy Tomku odzyskała wiarę w mężczyzn. A Tomek? Tomek to jest bardzo honorowy facet. To co mówi, zawsze robi...