Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu każda kobieta wymaga faceta o wiele atrakcyjniejszego fizycznie niż ona?

Polecane posty

Gość gość

nawet w makijażu.

Gość flattered
Wymagam przynajmniej tak samo atrakcyjnego jak ja. Niewiele gorzej wykształconego. Ciężko znaleźć.

Gość gość
Tylko odejmij sobie 3 punkty, jak szukasz, bo gdzieś o tyle każda kobieta ma zawyżoną samoocenę własnego wyglądu.

Gość flattered
Nie opieram się na autoocenie, tylko na opiniach facetów. Rozbieżność między tym jak wyglądam wg siebie a tym, ile dają mi faceci jest spora. Samoocena jakieś 3-4 punkty niższa od rzeczywistości. Ach te kompleksy z młodości.

Gość gość
kobiety to jeszcze pół biedy. Faceci to dopiero mają o sobie wyobrażenia :o wygląda to-to jak pół d... zza karzaka, morda okrągła jak kartofel z zakolami, brzuchol, ale komentuje każdą na ulicy i liczy, że modelka 10/10 się na niego rzuci :D

Gość gość
Nie możesz opierać się na opiniach facetów, bo faceci kłamią albo, żeby łatwo zaliczyć, albo, żeby nie zrobić przykrości. Jak mnie kiedyś zapytała paskudna koleżanka, jakbym ją ocenił to też skłamałem, żeby jej się przykro nie zrobiło.

Gość gość
A wy jak wyglądacie bez make upu, push upu i chooy wie co jeszcze? Nawet gorzej od tych okrągłogłowych, łysiejących brzuchaczy.

Gość gość
większość kobiet wygląda dobrze, tylko że mamy wspaniałe cienie pod oczami, które dają nam wygląd zmęczonych :) dodam, że mój chłopak jest dość przeciętny z wyglądu, ja zaś prezentuję się całkiem dobrze, więc... :)

Gość flattered
Nie możesz opierać się na opiniach facetów, bo faceci kłamią albo, żeby łatwo zaliczyć, albo, żeby nie zrobić przykrości. Jak mnie kiedyś zapytała paskudna koleżanka, jakbym ją ocenił to też skłamałem, żeby jej się przykro nie zrobiło. x no to na niczym się nie można opierać, bo faceci nie mówią prawdy, kobiety mają zawyżona samoocenę, najlepiej brać pierwszego lepszego buraka z kartoflanym ryjem. Cóż, skoro stawiam wymagania i są faceci, którzy starają się je spełniać, to znaczy, że nie jest ze mną tak źle.

Gość gość
Kobiety wymagają modeli do związku, toteż nigdy nie dane mi było i nie dane mi będzie być w związku!

Gość gość
Dobra buraku, myślę, ze wygląd nie jest Twoim największym problemem. Wyjdźcie z domu, żyjcie, nie płaczacie na forach jak dzieci

Gość gość
kobiety to jeszcze pół biedy. Faceci to dopiero mają o sobie wyobrażenia pechowiec.gif wygląda to-to jak pół d... zza karzaka, morda okrągła jak kartofel z zakolami, brzuchol, ale komentuje każdą na ulicy i liczy, że modelka 10/10 się na niego rzuci smiech.gif Dokładnie :D zadbajcie o wyglad faceci

Gość gość
obrażanie się na kobiety o rzekome preferencje raczej nie przysporzy ci popularności. to samo w przypadku nieśmiałości - facet, który się obraża na wszystkie samice tego świata, bo jest nieśmiały, jest, cóż, żałosny :)

Gość gość
Ja właśnie dlatego bardzo rzadko i oszczędnie się maluję (tak max 4 kosmetyki). Może to niewiarygodnie zabrzmi, ale umalowana czuję się za ładna, wtedy czuje się ładniejsza od wszystkich, widzę że wszyscy się patrzą i nie lubię tego uczucia.

Gość gość
ta paskudna koleżanka zapewne nie ma lustra i polega jedynie na twojej zakłąmanej ocenie

Gość gość
Daj sobie spokój PSYCHOLU