Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Ci jest beze mnie ?

Polecane posty

Gość gość

Mi Ciebie brakuje.

Gość gość
No wiesz, z jednej strony ten luz, czilołcik, a z drugiej brakuje mi tych smutnych załzawionych oczu i tego smaku warg.

Gość gość
Lepiej niż z tobą.

Gość gość
Z***biście, świetnie idealnie :) Lepiej być nie może :)

Gość gość
Jeśli Ci mnie brakuje to powiedz to mi w rzeczywistości, ja czekam na jakiś znak od Ciebie tam, a nie tutaj.

Gość gość
Gdzie

Gość gość
no dobra, juz czekaj tylko zaloze ochraniacze na kolana, zeby blagac cie na nich o to, zebys zechcial na mnie spojrzec :D juz lece, momencik

Gość gość
Nie ma nigdzie,żadnego naszego,,tam" :(

Gość gość
czekaj, czekaj już zakładam kalosze i zaraz powiem: proszę, błagam, proszę 😭 :D

Gość gość
Winna ?

Gość gość
c*****o ale jednakowo

Gość gość
nie, wolna.

Gość gośćP
Nie byliśmy razem, a mogliśmy być, stworzyli byśmy fajną parę, iskrzylo między nami, głupia duma nasza spowodowała, że nie porozmawialismy nigdy szczerze. Tęsknię, choć nie byliśmy razem, śnie o Tobie bo jesteś moim ideałem kobiety, myślę co u Ciebie, życząc Tobie zawsze, ale co z tego jak dla Ciebie nie znaczylem zbyt wiele, szkoda że podcielas mi skrzydła, bo chciałem przez całe życie już latać razem. Tak kocham Ciebie A.

Gość gość
Oj już nie pier/l P. Dobrze wiemy jak było i że byłeś jedyny, ale możesz dalej bredzić te swoje schizy o tym jak wielu innych. I skrzydłach. Znasz mnie, wiesz, ze nie kupuje tego.

Gość gośćP
Byłem jedyny?, a to ciekawe bo spotykalas się z facetami. Miałaś kilku i zapewne jestes z kimś teraz. Ja natomiast z nikim się nie spotykałem, sądząc ze będziemy razem.

Gość gość
he he, ja slyszalam co innego. zreszta patrzac na Twoją uroczą twarz byłoby dziwne, żebyś nie miał innych. ja i facet? chyba fasada że tak jest.

Gość gość
To ciekawe, że rzekomo miałam kilku skoro nie wyszłam za mąż. Przecież nic nie stało na przeszkodzie, a moze to, że jestem zbyt brzydka, żeby ktoś chciał mnie za żonę :D

Gość gośćA
Hej P, to nie ja jestem autorką tego tematu.

Gość gość
Co Ci mogę powiedzieć roi się tu od podszywów, w tym jeden u góry. Wyznales, że zauroczyles sie we mnie od pierwszego wejrzenia , a Ty tez wiedziałeś, że ja w Tobie, potem pałętało się dużo tego dziadostwa, które chciało Ci przeszkodzić w byciu ze mną , a Ty im wierzyłeś. Nadal wierzysz w te bajeczki. Nadal łykasz wszystko, co Ci się o mnie wydaje, choć w środku czujesz to, że byłes jedyny. Ale te kompleksy, czy strach paralizują Cię i za3wsze będziesz wobec mnie podejrzliwy, że mam kogoś. Czy nie tak było od zawsze? To nieważne co ja czuję, ważne, że w to nie wierzysz.

Gość gośćP
Nie to nie jest nic dziwnego, że nie spotykałem się z innymi. Taka prawda, w moim sercu tylko Ty. Najpiękniejsza jesteś dla mnie Ty.

Gość gośćA
Ale pieprzysz... lepiej się zamknij, bo wiem o Tobie dość dużo. I jeśli nie chcesz by ktoś się jeszcze o tym dowiedział, to lepiej siedz cicho.

Gość gość
A w moim tylko Ty i najprzystojniejszy zawsze byłeś Ty. Lubiłam Twój parasol, którym mnei osłaniałeś przed piekącym słońcem. I Twoje najpiękniejsze oczy, jakie w życiu widziałam, tak głeboko niebieskie i zmysłowe.

Gość gośćP
Co czujesz tego nie wiem to fakt. Ale kto powiedział mi, że nic z tego nie będzie. Że mam dać sobie spokój, przecież tak zachowalas się wobec mnie.

Gość gość
Ale przecież w trosce o Twoje zdrowie psychicznie, widziałam jak się pieniłeś, że rozmawiam z tym i z tamtym. Nie chciałam, żebyś zbzikował od tego myślenia o tym, co sie nie wydarzyło z innymi. Nie mogłam już tego słuchać, że mam innych, mówiłam Ci, że jesteś tylko Ty, zresztą wiedziałeś, że nie ma innego...ale ta Twoja natura, ta zaborczośc, ten strach przed zdradą, co mogłam Ci powiedzieć? Mówiłam , że nie chce innego. Nie słuchałeś mnie.

Gość gość
12:39 ja ciebie także Adasiu

Gość gość
Bo moglibyśmy być razem. Ale przecież mi nie wierzysz.

Gość gość
Nigdy żadnego nie kochałam, mówią, że jestem obojętna. I to prawda. Jestem obojętna, poza ..Tobą. Lecz tego nie doceniasz i szukasz dziury w całym negując to, co mówię do Ciebie. Nie będę więć się spierać.

Gość gośćP
Nie szukam dziury w całym, ja Ciebie całym sobą kocham i pragnę być tylko z Tobą. A Ty? Zaufajmy sobie w końcu i zacznijmy od nowa, Kocham Ciebie, czy to tak trudno zrozumieć.

Gość gość
ja też Ciebie kocham od zawsze, na zawsze. Też pragnę tylko twoich ust.

Gość gość
Dobrze, podaaj @. Napisze.