Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 6, 2016 Pyszne byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawictwo pospolite 152 Napisano Marzec 6, 2016 w zimie sie lodów nie je tylko latem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 6, 2016 Wiosna już się zbliża. No chyba, że mieszkasz w Tybecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleAlien 29 Napisano Marzec 6, 2016 twoje grycany to szajs w porownaniu do tego co ja jadam, czy ty kiedykolwiek widzialas na oczy i mialas w ustach cos takiego jak lody czekoladowe lub waniliowe ORGANICZNE? watpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 6, 2016 Strzep sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2016 odjebać się od myszy lewaki pierdolone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 JA też lubie zjeśc w domu, ale powiem Wam ze bardziej zasmakowałam w lodach z PoloMarketu, musicie koniecznie spróbowac bo moim zdaniem sa pyszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 Zapoznajcie się koniecznie z najnowszymi promocjami w Polo markecie https://www.polomarket.pl pieczywo dobrze wypieczone. Chyba każdy się skusi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach