Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak makijażu

Polecane posty

Gość gość

Czy nie stanowi dla Was problemu wychodzenie z domu bez makijażu?

Gość nigodala
w ogóle się nie maluje :) makijaż miałam może 3 razy w całym życiu :P uważam że nie jest mi on potrzebny (jestem przeciętna/poniżej przeciętnej) :)

Gość gość
Ja maluję się tylko jak idę na uczelnię, ewentualnie jakies większe wyjścia.

Gość naturalne brawo
kobiety są piękne i bez makijażu, tylko reklamy i TV wam piane z mózgu robią że musicie walić na mordy ten syf i wyglądać jak modelki

Gość gość
nie mam problemu wyjść bez makijażu ale wolę go mieć :)

Gość gość
up

Gość JoaAmar
Ja mam problem żeby wyjść z makijażem. Na codzień się nie maluje a jak już na wielkie wyjście zrobię makijaż. Ta bardzo mi przeszkadza, bo oczy trę albo płakać mi się chce od tuszu na rzesach. Wole jednak bez

Gość JoaAmar
Ja mam problem żeby wyjść z makijażem. Na codzień się nie maluje a jak już na wielkie wyjście zrobię makijaż. Ta bardzo mi przeszkadza, bo oczy trę albo płakać mi się chce od tuszu na rzesach. Wole jednak bez

Gość gość
Stanowi. A co, jakas biedna sirotka bez makijażu sie pyta? :D

Gość gość
Nie mam problemu żeby wyjść rano z psem bez makijażu, czy ze śmieciami albo po bułki do osiedlowego sklepu, ale do pracy, na większe zakupy, rożne spotkania rodzinne czy inne wyjścia zawsze się maluje

Gość gość
Nie, na ogół maluję się tylko wtedy kiedy mi zależy żeby lepiej wyglądać. W poprzedniej pracy miałam dużo kontaktów z ludźmi i malowałam się codziennie. Teraz pracę mam bardziej lajtową i odpuściłam makijaż, wolę pospać te kilka minut dłużej.

Gość gość
makijaż nigdy nie powinien być wymogiem. sama lubię się malować, ale zawsze używam mocnych, wyraźnych kolorów (a do pracy chodzę często bez makijażu).

Gość gość
Mocne, wyrazne kolory to na kicz party

Gość gość
Mam 31 lat i normalnie wychodzę z domu bez makijażu, nawet kremów już nie stosuję (zatykają pory tylko), żądnych podkładów, pudrów, nic, tylko usta zwilżam jakąś szminką, żeby nie były suche i tyle. Maluję się tylko na specjalne okazje, ale tylko oczy (tusz, cienie do powiek) i ciemniejsza szminka, żadnych podkładów ani pudrów bo nie lubię maski na twarzy, zresztą te podkłady to właśnie niszczą cerę. Jak byłam młodsza to się więcej malowałam ale z wiekiem mi przeszło. Bo to bezsensu, i tak nikogo na ulicy nie obchodzi czy masz makijaż. Chyba że ktoś naprawdę straszy bez tapety, ale ja wyglądam normalnie.

Gość gość
gość dziś - być może, ale zawsze preferowałam modę alternatywną i tego się trzymam, nie lubię neuralnych makijaży bo nie widzę w nich sensu :)

Gość gość
:D

Gość gość
up

Gość gość
Ciekawe wypowiedzi ale nie widać tego w realu. Nawet o 6 rano każda kobieta ma pełny makijaż bo inaczej wyszłoby, że jest raszplą albo zwykle nie zmyła makijażu.

Gość gość
może nie każda kobieta wypowiedziała się w tym temacie?

Gość gość
:P

Gość gość
Uwielbiam byc delikatnie pomalowana. Lekki podklad,cień,tusz,róż,błyszczyk . Wszystko w neutralnych kolorach. Makijaz prawie niewidiczny,a samopoczucie lepsze. Ale co kto lubi.

Gość gość
mnie by było szkoda czasu na delikatny makijaż :D