Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zwiazalibyscie się z kobieta z dzieckiem?

Polecane posty

Gość As28
Prawdziwa zaściankowa mentalność polaka. A co ma zrobić kobieta, którą "mężczyzna" zostawił samą z dzieckiem, lub ta co uciekła z dziećmi przed przemocą fizyczną lub psychiczną. Mają sobie na nowo życia nie układać? Moja ciocia została z 2-letnią córką sama, po tym jak jej mąż spierdolił do innej, bo mu żona syna nie urodziła. Jak kuzynka skończyła 10 lat to ciocia wyszła powtórnie za mąż po 3 latach związku. Dziewczyna już jej dorosła i lepszy ma kontakt z ojczymem niż własnym ojcem. Natomiast kuzynka mojego partnera straciła męża w wypadku samochodowym na 2 miesiące przed urodzeniem córki. Po 2 latach związała się z sąsiadem i urodziła syna, tylko w tym wypadku związek się rozpadł. Jak dzieci były w wieku przedszkolnym to ona poszła na studia zaoczne, gdzie spotkała kolegę jeszcze ze szkolnych lat. Dzieciaki go zaakceptowały w pełni, a po 10 latach zdecydowali się na ślub. Dzieciaki też już są na studiach, a do tej pory słuchają się ojczyma i kochają jak własnego ojca. Można? Można!!! Dziecko to nie jest żadna przeszkoda do szczęścia, a miłość nie wybiera.

Gość gość
Ja bym się wahał, przede wszystkim unikam kobiet z dzieckiem. Jako znajoma, przyjaciółka owszem. Możemy porozmawiać, mogę nawet pomóc.

Gość gość
gość dziś Karę? Zabawny jesteś :)

Gość As28
Większość facetów boi się wziąć odpowiedzialność za cudze dziecko, bo boją się konfrontacji z taką rzeczywistością, gdzie może się pojawiać ojciec dziecka. Boją się także wchodzić w kompetencje rodzica, bo w końcu to nie ich biologiczne dzieci. Ale strach ma wielkie oczy, a kobieta nie zwiąże się z mężczyzną którego dziecko nie akceptuje, bo dobra matka kieruje się przede wszystkim dobrem dziecka. Po prostu taka kobieta w wielu przypadkach jest bardziej wymagająca, co wielu facetów zniechęca.

Gość gośćjmdag
tez zgadzam sie z tym ze wyolbrzymiacie problemy i z igły widły robicie,kobiety z dziećmi to takie same kobiety jak inne ,wszystko da sie poukładać jak sie chce,znam takie które ułozyły sobie zycie wiec jak widać są męzczyzni którzy sie w nich

wczoraj strach? to jest takie p********ie lewackie jak o tym ze ludzie sie boja imigrantow... albo boja sie narkotykow - dlatego ich nie biora... albo ludzie sie kupy boja, dlatego nie jedza... NIE STRACH, LUDZIE NIE CHCA SOBIE brudzic rak czyms cos smierdzi. Skoro ktos ma wybor czy chce miec problemy czy nie. TO WYBIERA NIE

Gość gośćjmdagjm
są tchórze bojący sie wszystkiego-materialistek,nie dziewic,samotnych matek,kobiet DDA,itd to w takim razie niech dadzą spokój tym kobietom i przestaną truć dupę,niech szukają bezdzietnych ideałów

Gość gośćjmdagjm
są tchórze bojący sie wszystkiego-materialistek,nie dziewic,samotnych matek,kobiet DDA,itd to w takim razie niech dadzą spokój tym kobietom i przestaną truć dupę,niech szukają bezdzietnych ideałów

Gość gość
Za/ru/chać można ale na związek nie daj Boże!

Gość gość
Związek może i tak ale bez ślubu. A najlepiej bez ślubu i mieszkania wspólnego -taka przyjaciółka.

Gość gość
gość dziś Bo?

Gość gość
byłem w związku z kobietą z dzieckiem i nigdy więcej

Gość gość
nie jestem zadnym bachorem, klepią se dzieci np z patologia a potem szukają tatusow dla dzieci, bo taka prawda jestem dojrzałą kobieta.

Gość gość
Zdecydowanie nie, kiedyś próbowałem, dziecko nie było dla mnie przeszkodą, ale tylko straciłem czas. Niestety ale zdecydowana większość samotnych matek szuka faceta tylko po to aby było jej lżej w życiu, a nie dla uczuć. Facet w takiej relacji zawsze będzie tylko dodatkiem i niczym więcej.

Gość gość
nie

Gość gość
gość dziś Samotną matką zostaje się również po kilku latach małżeństwa, lub śmierci.

Gość gość
Jestem bez dzietnym kawalerem po 30 i nie potrzebna mi samotna matka bo szukam bezdzietnej panny więc muszę szukać wśród kobiet między 15 a 22 rokiem życia no maks 24.

Gość dumny tata
Tak. Mi to nie przeszkadza, czy kobieta którą kocham ma dziecko czy nie. Właśnie jestem z taką mamą już od kilku lat. Dziewczynę gnojek rzucił na 3 miesiące przed ślubem, bo zaszła z nim w ciążę. Nawet nie ma gościu praw do córy bo się zrzekł. Poznałem ją jak już niunia miała 3 lata, a teraz jestem dumny jak mówi mi "tato kocham cię". Jak mała miała 6 lat, to powitaliśmy na świecie naszego syna, a teraz czekamy na córkę. Każde dziecko kocham tak samo, nawet "moją" najstarszą córeczkę.

Gość gość
Smof dziś Możesz sobie wmawiać do woli ale prawda jest taka, że byłbym wspaniałym ojcem ale związek z rozwiązłą kobietą mającą dziecko z nie wiadomo kim mnie zwyczajnie nie interesuje. Chcę ZAŁOŻYĆ rodzinę a nie się pod jakąś podczepić.

Gość gość
do niektórych komentujących - jeszcze nie wiecie jak wam się ułoży życie i nie zarzekajcie ,a może spotkasz kogoś kogo pokochasz i ona będzie miała 2 dzieci???? i co wtedy-wyjedziesz an drugi koniec świata? głownie szkoda mi ludzi niedojrzałych i myślących, że to oni sa kowalem własnego losu,a tak nie jest i przekonacie się kiedyś o tym sami.......

Gość gość
Znowu zaklinają rzeczywistość... Normalny,zdrowy facet nigdy nie zwiąże się z kobieta która ma dziecko z innym facetem. Po pierwsze już na starcie więcej ją wiąże z jakimś "dawcą" niż z tobą. Po drugie większość uwagi będzie poświęcać dziecku ty będziesz tylko jeleniem który zapieprza na rodzinę. Nie mówię ,że te kobiety powinny być same bo jest wielu samotnych facetów którzy w akcie desperacji takie kobiety przygarną(mój kuzyn to taki desperat :) ). Jeśli prawdziwy facet to frajer to za żadne skarby nie chce nim być.

Gość gość
Mi by to nie przeszkadzało. I proszę ni piszcie o sobie prawdziwi faceci bo to śmieszne jest i tylko się pogrążacie tym. Jesteście zwykłymi *****czami którzy boją się odpowiedzialności. Za pewne życie jeszcze wam w kość nigdy nie dało. Jak kobieta ma poukładane w głowie to dziecko nie jest żadną przeszkodą. A jak chcecie to wasza sprawa robić na te puste lale do których tak wzdychacie.

Gość gośćgjvvblnkbjch
A ja Wam "mescyzni" napisze tak: jakbyscie nie byli takimi frajerami, dupkami i cieniasami to kobiety nie zostawaly by samotnymi matkami. Bo co innego zrobic sobie dzieciaka na imprezie z kims x a co innego chciec ulozyc zycie z facetem, ktory spie#dala jak tylko trzeba byc odpowiedzialnym, bo Wy tej "opcji" nie macie! To jest analogiczna sytuacja co do dziewictwa, wszyscy chcecie dziewice a sami rooochacie laski waszych kolegow nawet! Wszystko jak leci a potem zalicie sie na forach, ze "nie ma dziewic na tym swiecie" bo juz wszystkie przerooochaliscie!!! Jestescie jedna wielka hipokryzja!

Gość ajfu
Ci co piszą takie brednie o kobietach z dziećmi, to jadą jakimiś gimnazjalnymi stereotypami. Takie typy przeważnie zostawiają kobiety z dzieckiem i szukają następnej ofiary aby się nim zajmowała, bo to taki pieprzony pępek świata i synunio mamuni, a nie mężczyzna.

Gość gość
Zgadzam się z wami dziewczynki up. Ale wy same też święte nie jesteście. Potraficie skutecznie nawet do życia faceta zniechęcić. Nie chodzi mi o jakiegoś dupka który z kwiatka na kwiatek lata jak mu szparki nie dajecie bo wszystko w koło nagle stało się ważniejsze od męża. Tylko o normalnych facetów. Mi nie przeszkadzałoby dziecko w niczym. Jedynie kobieta musiałaby pokazać że warto się z nią wiązać.

Gość gość
Tylko zapominamy o jednej rzeczy kobiety nie są takie cudowne jak się je ukazuje w telewizji. Niektóre zasłużyły na swój los.

Gość gość
Zawsze facet jest winny ,zawsze. Takie dzieciate stoją w tym samym szeregu co wieczne singielki. Wymagania z kosmosu im starsza tym większe. Chcecie sobie zrekompensować lata samotnści czy co?

Gość gość
Nie wydaję mi się że wszystkie kobiety można do jednego worka wrzucić. Są też takie małżeństwa w których to facet faktycznie jest pisda. I co wtedy kobieta ma zrobić?

Gość gość
10:48 Co to oznacza, że facet jest pisdą? Przeszczepiliście sobie organy?

Gość gość
Nie musisz Smofciu tego komentować. To oczywista oczywistość jest. Jak koledzy znają tylko takie to ich problem. Prawda jest taka że na naprawdę oddaną ciężko trafić. A jak już jest to inne życiowe priorytety ma niż nam po głowie chodzą.