Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skoro faceci tak wielbia jak najdłuższe dziewictwo kobiet to czemu...

Polecane posty

Gość gość

...tak szybko zaciagaja je do łóżka?

Gość gość
bo to *****cze, nieprawiczki zalezy im na seksie a nie na miłości! prawdziwy facet szanujący nie będzie napierał na seks i tym odróżnisz boskiego faceta.

Gość gość
bo to robią przeważnie roochacze, którzy chcą kobietę tylko na jeden raz, a nie do poważnego związku.

Gość gość
Nie faceci tylko jeden chory na umyśle prawik,

Gość gość
Ciekawe jak wyjaśnisz, że w tych tematach rzekomo jednego prawika jest multum postów dodawanych w tej samej minucie, co jest niemożliwe, bo jest ograniczenie. Tak się pocieszacie, żeby było wam lepiej wpajacie sobie słodkie kłamstewka. Nie jeden facet woli dziewice, tylko całe legiony na świecie.

Gość gość
dokładnie każdy chce dziewice nawet był temat co wolą niedziewice czy dziewice duża wiekszość wybrała dziewice!

Gość gość
gdyby były same dziewice to i prawików by było wtedy full a narzekania jeszcze więcej

Gość gość
hmm… spokojnie z dwóch kompów można dodawać albo z telefonu. facet, chory jesteś

Gość gość
to nie moje wypowiedzi jeszcze ktoś się wypowiada albo może ich więcej jest to że chcemy dziewice to nie nalezy nas nazywać od psycholi

Gość gość
17:08, tak z dwóch kompów i telefonu, przejrzyj tematy, są odpowiedzi zawierające po 10 zdań dodawane w tej samej minucie, odpowiedzi na dopiero co dodanego przez jakiegoś sfrustrowanego wora na spermę posty, musiałby albo przewidzieć co dokładnie napiszą, albo pisać dwoma rękami jednocześnie z prędkością przekraczającą przeciętną o 200%.

Gość gość
"to nie moje wypowiedzi jeszcze ktoś się wypowiada albo może ich więcej jest to że chcemy dziewice to nie nalezy nas nazywać od psycholi" One zawsze będą sobie roić wygodny scenariusz na ostudzenie rozwścieczenia wywołanego niewygodną prawdą.

Gość gość
to się trzepcie do usranej śmierci prawiki

Gość gość
17:11 sam jesteś wór na spermę. Szukacie księżniczek z bajki z błona między nogami a sami nic sobą nie reprezentujecie..

Gość gość
Bo rzeczywiście to takie niespotykane zjawisko, że facet nie chce kobiety, w którą spuszczały się charcząc jakieś śmierdzące bad boye, to istotnie świadczy o chorobie psychicznej, bo to takie delicje, że definicją normalności jest wręcz pragnienie, by wsadzać kootasa do skażonego wenerykami centrum składu przestępczego nasienia.

Gość gość
Szczerze? Wolę kobiety z tzw. przebiegiem.

Gość gość
17:15 Znam wielu nieprawików, którzy też akceptują tylko dziewice do związku.

Gość gość
Wedlug kobiet tylko prawiki sa mega roochaczami chca dziewic i chodza na d***** ale sa prawikami :D ah ta logika ;)

Gość gość
17:16 No to też prawda, gadka typowej kafeterianki w odpowiedzi na te tematy: "Wy żałosne prawiki, sami roochacie, a dziewic wam się zachciewa hipokryci, haha". Z taką logiką to bez facetów kobiety nie przetrwałyby na tej planecie tygodnia, bo próbując obalić drzewo, żeby je potem pociąć i zbudować z tego dom przewracałyby je prosto na siebie.

Gość gość
Jestem dziewicą i uważam, że facet, który notorycznie zakłada te tematy ma jakieś zaburzenia.

Gość gość
Do mnie za tydzień chłopak przychodzi, będziemy się bzykać całą noc. ❤️

Gość gość
17:15 ty człowieku powinieneś się leczyć. Naprawdę, to zaczyna być żenujące. Jak idziesz na randkę to pytasz laski czy jest dziewica? Czy zamiast do knajpy idziecie do ginekologa? Naprawdę współczuję Ci, wąskiego światopoglądu i powiem , że nie wróżę ci związku z jaką kolwiek kobieta.

Gość gość
chciałem podziekować gościiowi od dziewic wreszcie ktoś popiera to co mówię a nie zjechanie mnie od dołu do góry bo chcemy dziewice haha masakra z wami kobietami

Gość gość
"Czy zamiast do knajpy idziecie do ginekologa? " x hahahah, :D

Gość gość
chciałem podziekować gościiowi od dziewic wreszcie ktoś popiera to co mówię a nie zjechanie mnie od dołu do góry bo chcemy dziewice haha masakra z wami kobietami x nie zjeżdżaja Cię za to, że chcesz dziewicę, tylko za to, że zaśmiecasz kafe bzdurnymi topikami, które świadczą o zaburzeniach znajdź se dziewice i daj innym spokój

Gość gość
dziś powinien sprawdzić jej badania ginekologiczne i testy na hifa

Gość gość
Mowcie sobie nie dziewice co chcecie my i tak wolimy dziewice i co nam zrobicie z tego powodu? NIC! Ha ha! Gowno nam mozecie zrobic bo to i tak do nas nalezy decyzja kogo chcemy a chcemy dziewic a nie rozjechanych doopodaj! Wy sobie wracajcie do tych co wam gwint zerwal! :P

Gość gość
dziewica się szanuje jak potrafi zatrzymać cnotę dla przyszłego męża prawiczka tak samo jak prawiczek dla żony :)

Gość gość
"ty człowieku powinieneś się leczyć. Naprawdę, to zaczyna być żenujące. Jak idziesz na randkę to pytasz laski czy jest dziewica?" xxx Owszem, pytam kobiety, z którymi się spotykałem o ich przeszłość seksualną, a często się zdarza, że same mówią otwarcie, że są dziewicami. Obecnie jestem z dziewczyną, której jestem pierwszym chłopakiem, jest młodsza o 7 lat ode mnie i traktuję ten związek poważnie, zamierzam spędzić z nią całe życie, ale jeśli nam się nie ułoży to i tak będę brał pod uwagę tylko dziewice.

Gość gość
gość dziś nie ma wygineły jak dinozaury dlatego muszę zakładac tematy żeby ostrzec jak największą liczbę dziewic szanujcie się!