Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skoro faceci tak wielbia jak najdłuższe dziewictwo kobiet to czemu...

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Dodają tyle tematów, bo sobie do nich trzepią, albo tną się po fiucie.

Gość gość
Poprzez powazne traktowanie dziewictwa Szanujemy i siebie i innych. Szanujemy przyszłego meza / zone. Szanujemy swoja przyszla rodzine i obecna rodzine w tym wlasnych rodzcow, dziadkow, wujkow i ciocie, kuzynostwo itd. Szanujemy swoja godnosc naszego przyszlego dziecka. Nikt z nas nie chcialby sie urodzic z wpadki i byc tragedia zyciowa dla matki i ojca. Tylko dlatego, ze komus sie "chcialo" i skorzystal z okazji. Zgłoś

Gość gość
nie każdy temat o dziewicach jest mój bo są różni ludzi i może jest więcej takich fanatyków dziewic.

Gość Niedawno jeszcze dziewica
O co chodzi z tym dziewictwem? Przecież dziewicą można być tylko z jednym facetem. Związek z tym pierwszym przeważnie nie wypala. I już dla następnego się nie jest dziewicą, i czy to coś strasznego ma znaczyć? A skoro tak uwielbiają dziewice, to czemu największe powodzenie mają właśnie te rozwydrzone seksualnie dziewczyny?

Gość gość
to zgadajcie się jakoś

Gość gość
odświeżałem kiedyś kilka razy wątek o dziewicach to po jakimś czasie się nie chciały wypowiadać albo zjechały mnie bo chce dziewice chore są.

Gość gość
18:15 kij w mrowisko :D

Gość gość
18:16 to jakich wypowiedzi byś chciał w takich wątkach?

Gość gość
Niedawno jeszcze dziewica dziś to się nie szanujesz bo dziewica potrafi mimo związków wstrzymać się z seksem do ślubu. To jak nie wypala to się nie seksi w młodym wieku albo czeka do późniejszego wieku pokazując jak się szanujemy.

Gość gość
gość dziś jedynie potraficie zjechać nawet jakby był założony tylko jeden temat o dziewicach bo to jest chore, że wymagają dziewice a wy tez możecie wymagać prawiczków który nie zdradzi w przyszłości bo z takimi *****czami to jest tak aż połowa zdradza albo ma choroby weneryczne więc wybierajcie.

Gość gość
Niedawno jeszcze dziewica dziś właśnie takie tłumaczenie związek = seks hahaha czyli 30 związków po 1miesiącu i z każdą seks i szanujesz się twoim zdaniem?

To do czterdziestki miałam czekać z tym seksem? :-D Szanuję siebie, dlatego idę za swoimi pragnieniami (w tym związanymi z seksem) zamiast się torturować dla jakichś wymyślonych idei. Jestem ważniejsza dla siebie od ideologii

Gość gość
Niedawno jeszcze dziewica dziś nawet do 40stki możesz trzymać bo wtedy się szanujesz mówimy o ślubie i jako jedynym partnerze seksualnym a twoj facet był prawiczkiem? czy *****czem z chorobami wenernyczmi?

A po co wchodzimy w związek z facetem? Dla przyjaźni? Od przyjaźni to ją mam tuzin przyjaciółek. Z facetem wiążę się z powodu podniecającej różnicy płci więc to seks ciągnie i nie wiem po co udawać że coś innego

Durne pytanie. Przychodzi ci w ogóle do głowy że można nie być ani prawiczkiem ani *****czem?

Gość gość
Pewien lekarz mowi, ze choroby bierą sie ze stresu. Oprocz wenerycznych, ktore biora sie z przyjemnosci czyli z glupoty.

Gość gość
Niedawno jeszcze dziewica dziś z miłości moja droga a jak ty nie widzisz innego tylko dawania d**y to droga wolna każdy tak się tłumaczy aż 80% kobiet nie doświadcza co to miłość tylko ******ie a jak nie da to ucieknie a najlepsze jest to jak zachorujesz to potem zdrada i rozwód pozdrawiam

Gość gość
Niedawno jeszcze dziewica dziś czyli nigdy nie doświadczysz miłości kiedyś mężczyźni się dla kobiet poświecali a ile romantyczności w związkach było a teraz? co masz g****o i tyle wykorzystywanie seksualne traktowanie kobiet jak przedmiot czy worek na sperme pozdrawiam

18:28 tylko ciekawe że tą miłość poczujemy zawsze do osoby przeciwnej płci (oczywiście będąc hetero), co? :-D

Gość gość
Niedawno jeszcze dziewica dziś szanuj się kobieto a nie że w każdym związku który będziesz musisz uprawiać seks jakie to debilna teoria, że aż głowa boli.

To chyba ty nie wiesz jeszcze czym jest pożądanie zakochanie i związek. Pogadamy jak będziesz wiedział

Gość gość
Niedawno jeszcze dziewica dziś mylisz pojęcia nie rozumiesz miłość a seks to dwie różne sprawy więc się doucz

"szanuj się kobieto a nie że w każdym związku który będziesz musisz uprawiać seks" Xxx Chcialabys być tym facetem, w związku z którym stwierdzę że nie muszę uprawiać seksu? :-D

18:43 Mów do mnie jeszcze, jakie to ciekawe że pojęcie romantycznej miłości wyrosło akurat na biologicznej różnicy płci

Gość gość
nie musi uprawiać bo nie ma nic wspólnego z miłości służy do płodzenia.W jakim wieku jesteś

Gość gość
gość dziś Nie ma związku z miłością, tylko służy do płodzenia? Zaraz dojdziemy do postawienia na równi seksu małżonków, a gwałtu gdzieś w ciemnej uliczce, skoro chodzi o płodzenie, to pewnie sposób się nie liczy.

Gość gość
gość dziś ale ty jesteś tępa nawet czytać ze zrozumieniem nie umiesz? mówie tu o jakiś gwałtach czemu cały czas powołujesz o gwałtach na swoją obrone takie kobiety rozumiem i da się zrozumieć ale was które są świadome do uprawiania seksu uważam za kobiety które się nie szanują .

Gość gość
gość dziś Teraz to Ty popisałeś się umiejętnością czytania ze zrozumieniem, więc sobie daruj obrażanie mnie. Napisałam, że skoro zakładasz, że seks nie ma związku z miłością, a chodzi tylko o płodzenie, to można postawić na jednej szali seks małżonków, z którego będzie dziecko i gwałt, z którego też może być dziecko. Cel seksu zostaje spełniony tu i tu, a że jedno autentycznie z miłości, a drugie z przemocy, to kto by się przejmował?

Gość gość
to się szanuje ale zrobiła to nie z własnej woli więc taka kobieta jest skrzywdzona i da się zrozumieć ale nie te niedziewice w związkach bo to jest nie do zaakceptowania i wiadomo jak się kończy.

Gość gość
gość dziś W przykładzie chodziło o absurdalność teorii, że seks z miłością nie ma nic wspólnego, tylko chodzi o płodzenie dzieci.