Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulkkaa

Megane 2005r opony letnie

Polecane posty

Gość Anulkkaa

Hejka Wszystkim, mam pytanko.... Zbliża się sezon letni, wiosna i planuję zakup nowych opon letnich. Auto: Renault Megane 2005r. Jakie możecie doradzić opony w przystępnej cenie? Czytałam w miarę opinie o BluEarth AE-01 od Yokohamy. Nie bardzo się znam, miał ktoś??:) Rozważę każdą propozycję:)

Gość gośćzzz
Może kormoran lub dębica??

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Anulkkaa
Pojechaliśmy z mężem do wulkanizatora i kupiliśmy komplet nówek Yokohamy AE-01, powiedział, że są dobrej jakości i pojeżdżą dużo km. Dzięki za pomoc:)

Gość JellyS
Ja właśnie wymieniłem na AE-50. Opona z troszkę lepszymi parametrami (a przynajmniej tymi o predkość Vmax), nie ukrywam, że przy AE01 190kmh troszkę mnie dołowało. Przy AE50 tego problemu nie mam. Narazie jedynie co zaobserwowałem to, że trzymają się drogi i są ciche przy większej szybkości. Ciekawe jak będzie z wytrzymałością - robie dużo km w skali roku, chciałbym jeszcze ich używać przez co najmniej kilka lat :D Twój i mój wulkanizator polecają, więc myślę, że tragedi nie będzie. Daj znać po pewnym czasie jak się sprawują.

Gość gość
Na Twoim miejscu przeszedłbym się do dobrego serwisu, tam ładnie Ci dobiorą. :) Ja kiedy szukałem opon do swojego auta, poszedłem do http://speedgum.com.pl/ , naprawdę dobrze mi doradzili.

Gość gość
Tak i tu sie zgodze ja tez miałem okazje korzystac z tego serwisu na Jagielskiej w Wawie i jestem bardzo zadowolony.

Gość kaolak
popatrz sobie na stronie tyresinternationalgroup, oni maja ogromny wybór opon więc na pewno coś dla siebie znajdziesz. no i przede wszystkim mają też bardzo przystępne ceny więc tym bardziej warto sobie sprawdzić.