Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładna czy brzydka?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie w szczególności do panów (jeśli są tu takowi). Niestety nie mogłam dać całego zdjęcia, więc jest link. Spokojnie można wchodzić, żadnych wirusów ;) A teraz do rzeczy. Na zdjęciu jest twarz dziewczyny. Jest według was ładna, czy brzydka? "Zasługuje" na zainteresowanie ze strony płci przeciwnej? :) https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t34.0-12/12833416_1138962002804153_284943018_n.jpg?oh=fc30e4f4110eb0bf5e5f2883208caef2&;oe=56DE2623

Gość gość
Wklej ten link jak bialy czlowiek

Gość gość
Nie wiem dlaczego nie działa. Zawsze wszystko grało. Przepraszam najmocniej, może spróbujcie go skopiować i wkleić :')

Gość gość
nie dziala wrzuc foto na zapodaj.net

Gość gość
srednia ale to dziecko jeszcze

Gość gość
Jestem kobieta więc chyba moja ocena nie będzie ważna ale uważam że dziewczyna jest fajna i może się podobać.

Gość gość
przecietna.

Gość gość
fajna

Po zdjęciu tak na prawdę ciężko określić czy ktoś jest ładny czy brzydki, tym bardziej że na zdjęciu masz czapkę, szalik i ledwo co Cię widać. Jednak patrząc na to zdjęcie NA PEWNO NIE JESTEŚ BRZYDKA. Gdybym Cię zobaczył na ulicy to bym pewnie nie zareagował na Twój wygląd, ale nie dlatego że jesteś brzydka, tylko że z wyglądu jesteś zwykłą dziewczyną po prostu. Ciesz się że jesteś ''zwykła'' bo dla mnie osobiście to jest zaleta. BTW ile masz lat? Patrząc na to zdjęcie jesteś jeszcze młoda i się sporo zmienisz.

Gość gość
Idź do kosmetyczki niech ci wyszkubie trochę brwi żebyś miała ładny łuk. Poza tym zacznij się lekko malować, używaj tuszu do rzęs przede wszystkim plus jakieś cienie i podkreśl kości policzkowe bo z tego co widzę masz świetne. I tak jesteś ładna tylko po prostu musisz się wyrobić żeby nie wyglądać jak szara myszka. Na ulicach teraz mnóstwo naprawdę brzydkich kobiet które pewnie uważasz za piękne bo mają dużo makijażu na twarzy ale bez niego większość byłaby bardzo przeciętna.

Gość gość
Właśnie ile masz lat? też jestem ciekawa nie umiem oszacować twojego wieku, możesz mieć równie dobrze 30 co 20 :-) A odpowiadając na pytanie to moim zdaniem jesteś bardzo ładna.

Gość gość
Jaka sirotka, hehe, nawet rzęs nie maluje

Gość gość
Przecież to Anna Jankowiak jak była młoda i szczupła