Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saaandraaaaaaa

Co mam zrobić by schudnąć 6 kg w 20 dni i zrobic płaski brzuch?

Polecane posty

Gość Saaandraaaaaaa

Co mam zrobić by w dwadzieścia dni schudnac 5-6 kg i wyszczuplic brzuch.?Bardzo proszę o rady.

Gość gość
Jedz więcej warzyw, mało smażonego, zero słodyczy i cukru. Codziennie cwicz, basen, siłownia, chodakowska, mel b. Spokojnie schudniesz 5 kg.

Gość gość
jeść dziennie tylko 3 jabłka, 2 marchewki. Pić tylko wodę bez cukru. Powodzenia ale bardzo po tym osłabniesz.

Gość gość
gość dziś jeść dziennie tylko 3 jabłka, 2 marchewki. Pić tylko wodę bez cukru. Powodzenia ale bardzo po tym osłabniesz. Yyy yyy yyy yyy Bez przesady. Więcej krzywdy sobie zrobi, niż pożytku. Po schudnięciu dopadnie ją efekt jojo i przytyje 10 kg. Posiłki muszą być zbilansowane, organizm potrzebuje odpowiednich składników do prawidłowego funkcjonowania.

Gość gość
Dieta pomelo i 6 weidera i dasz radę

Gość gość
AMPUTOWAĆ GŁOWĘ

Gość gość
Ryba sałata woda i sport. Murowane zrzucenie balastu. Zero ziemniakow i chleba i tluszczu :)

Gość gość
6000Kcalorii to 1kg, musisz ćwiczyć 8 godzin dziennie aerobik do upadłego, coś aktywnego co cię zmęczy codziennie, i jadać mało mięsa i cukru

Gość schudłam30kg
ryż i woda i biegać 20km dziennie

Ja mogę polecić jeść dużo warzyw, przede wszystkim zielonych. Co najmniej kilka liści sałaty dziennie i do tego jakiś ogórek. Tak naprawdę chodzi o to, żeby organizm spalał tłuszcz, a nie go magazynował. To czy organizm spala komórki tłuszczowe czy je magazynuje zależy od prawidłowego poziomu hormonów w ciele. Niestety 97 % osób ma zaburzony poziom hormonów i zamiast chudnąć tyje, nawet jak stara się zdrowo odżywiać. Dopiero jak pozbędziesz się hormonów odpowiedzialnych za magazynowanie komórek tłuszczowych i zaczniesz wytwarzać hormony odpowiedzialne za spalanie tłuszczu to kilogramy zaczną znikać. To wszystko się robi przez odpowiednią dietę i właśnie w niej podstawą są zielone warzywa, dlatego jedź ich dużo, właściwie tyle ile się da, nie ma limitów. Więcej pisałem na blogu http://fitnesowiec.pl/jak-szybko-schudnac/

Gość gość
Wszyscy macie zerowy stan wiedzy. . a Ty autorko w 20 dni nie przytylas i 20 dni nie schidniesz. Jedyne co zejdzie to woda i katabolizm mięśniowy wystąpi, następnie jojo. Gratuluję głupoty :)

Gość gość
głodówka

Gość gość
@08:06 pier`dol się

Gość gość
musiałabyś nie jeść zupełnie nic, a tego nie polecam, ?Na pewno nie da się w żaden sposób schudnąć 6 kg w 20 dni, ja jestem od stycznia na diecie 1300-1500 kcal i do tej pory czyli prawie 2 i pół miesiąca schudłam 4.5 kg

Gość gość
*miało być nie da się w żaden sposób schudnąć ZDROWO 6 kg w 20 dni

Gość gość
Aby bezpiecznie schudnąć i bez jojo nie należy chudnąć więcej niż 1 kg tygodniowo a najlepiej 0.5 kg tygodniowo,więc w 20 dni możesz schudnąć jakieś 2 kg

Gość gość
Mozesz schudnac ale nie zdrowa dieta.Jak masz w d***e zdrowie to jedz 500 kal dziennie lub dieta Forever 21.

Gość gość
Czy wyście poszalały? Podpowiadacie aż taką głodówkę? Przecież to jest niebezpieczne dla zdrowia. Najlepiej Idź do dietetyka, on ustali Ci dietę i nie słuchaj tych pierdół o jabłkach i marchewkach od forumowiczek... Ich dietką jabłkowo-marchewkową możesz dojść co najwyżej do szpitala, a nie do pięknej sylwetki.

Tu jest sporo porad o tym jak ćwiczyć, co jeść, co pić, jak się motywować itp. http://www.budujmase.pl/ Ale najważniejsze jest to czy ta motywacja będzie. Bez tego nie pomogą żadne poradniki. Chcieć to móc!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona