Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 6, 2016 Haha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2016 Czy mi się wydaje czy dalej jedziesz z Rafalala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 6, 2016 Nigdzie z nią nie jadę. Spotkałam ją tylko w Złotych Tarasach ostatnio jak byłam w Warszawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2016 Czesiu vel Ironiczna_Myszka jak się czujesz? hejka Czesiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2016 Sorki po nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 6, 2016 Tytuł tego tematu został ogłoszony tytułem "Moje motto na dziś" ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2016 Jaką ją? Przecież to chory psychicznie facet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach