Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość te płytkie kobiety

Nienawidze kobiet które lecą na kase

Polecane posty

Gość te płytkie kobiety

jestem dosyć "zasobny", lecz nie pokazuje tego zewnętrznie, niestety wiele kobiet myśli że jestem jakimś biedakiem i mnie olewają, a potem jak się dowiedzą że mam zasoby to nagle stają się miłe, niestety to dla nich ostatni adios

Gość vivica_fx
no i

Gość gość
coś biednie z tą zasobnością , gdyby było inaczej, nie liczyłbyś. nienawidzisz bo sam gófno masz buahahahaaaaaaaaaaaa

Gość gość
Żoną która leci na kasę to c****jowo ale taka na jeden raz to co Ci szkodzi. Ja tam wczoraj z kumplami byliśmy "na miescie" i wyrwalismy sobie takie co leć na kasę. Kilka drinkownto znowu nie majątek a co sobie uzylismy to nasze.

Gość gość
Lenioholiczka ożeni się z leniem! Pracoholiczka da się zapłodnić dla nieroba, a dziecko jej wychowa robol!

Gość gość
Tacy faceci jak ty sa zwyczajnie p*****lnieci. Masz juz we lbie zakodowane chyba ze kazda leci na kasę i tak się na tym skupiasz ze świrujesz. Casanovy milionerzy za 3 grosze. Tacy jak ty nie są warci funta klakow. Tak, kazda leci na twój hajs i uważaj na swoje miliony. Zalosne. Wiadomo ze jesli facet ma kasę to lepiej trzymać sie z daleka. Na bank pusty i skupia sie tylko na swoim piniondzu

Gość gość
Kazda leci na twoje miliony :D ale ty i tak bys chcial polowe wyplaty od konkubiny :D s********j

Gość gość
Kobieta ma mieć dużo pieniędzy, ciało piękne i młode oraz piękna ma być i inteligentna! Mężczyzna ma ją tylko w doooopę roooochać i dzieci nie płodzić!

Gość gość
Dziewczyna ma być zadbana i studiować musi to wtedy szefową korporacji zostanie i ją w doooopę wyroooocha bezrobotny katolik leniwy!

Gość gość
Chlop bez kasy to odpad spoleczny. Co mi po takim lewusie? Kasa to podstawa wszystkiego. Nie interesuja mnie mezczyzni bez pieniedzy bo sa tacy jak bez jaj.

Gość gość
NO to mamy bogaczysko na kafe,HAHAHA , widocznie miernota z ciebie ,wygląd slaby,inteligencja marna ,umiejętność zabawiania tez marna,humoru i dowcipu brak to jak nic nie masz z tych rzeczy to ostatecznie może być kasa -na cos trzeba polecieć. Po twojej wypowiedzi wnioskuje,ze głupek jesteś -to jak maja na głupka lecieć.

Gość gość
Adios :D

Gość gość
szanowanie strategia dziwek, zeby dobrze sie postarał zapłacił

Gość gość
faceci to wieksze k****y od kobiet tylko patrza na wyplate kobiety i zeby sie do jej/jej starych domu wcisnac

Gość gość
Pieniądze ma najmniejszy procent ludzi! Chory pieniędzy nie ma, a chora jest zawsze biedna!

Gość gość
Biedny ma biedne dzieci! Chora rodzi choremu dzieci chore!

Gość gość
tu nie o choroby chodzi a o gołodupca co nic nie ma ale jadem na kobiety pluje co tak na jego niby kasę lecą, parę grosiów w skarpecie trzyma a drze mordę jakby miliarderem był.

Gość gość
Wszystkie suki lecą na kase, nawet szare myszki, faktów nie da się zmienić

Gość gość
Wszystkie nie leca na kasetylko 99,9 % kobiet ta jedna na tysac leci na durzego wuja :D

Gość gość
A sa takie co nie leca ???

Gość gość
NIE MA, tylko udają że nie lecą a pytają o auto, prace, wykształcenie, mieszkanie, cwane suki

Gość gość
Morda śmieciu

Gość gość
Morda śmieciu

Gość suki lecą na kase
jaki % nie leci na kase? Spytajcie kobiete czy woli iśc na piechote czy pojechać Lambo..... i tu odpowiedź

Gość uciekam od bogatych
no ja uciekam od bogacza wiec nie uogólniaj bo sie własnie obawiam tej jego kasy,mozliwosci,wysokiego standartu życ,to mnie przeraża bo jestem skromna,a ty popadasz w jakiś obłęd i chorobe psych doszukując sie w kazdej interesownosci

Gość uciekam od bogatych
i tak sie zastanawiam czy bardziej uzaleznione i omamione,zniewolone kasą są te materialistki czy męzczyzni którzy tak sie ich boją,ze nie potrafią wyluzować i wszędzie węszą chęć wykorzystania ich