Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyszlam za maz za prostaka

Polecane posty

Gość gość
Ma kase to ma super laske i nie musi myc zebow a wy, pryszczaci stulejaze, mozecie czytac, studiowac a i tach w kacie trzepiecie pracie :D

Gość gość
Tak ja tez taka jak autorka. I nie bede sciemniac : kiedys mi to nie przeszkadzało, teraz przeszkadza i to bardzo. Bylim robilim . .. rzygam juz tym kolesiem

Gość gość123123
gość 21:22 masz racje, nie dyplom jest ważny. Czytac i rozmawiac to podstawa. Ale co zrobić, jak ani rozmawiac nie chce ani czytac nie potrafi? A do tych wypowiedzi, gdzie my miałyśmy oczy? To sie nazywa zauroczenie. Nie myślałam że istnieją aż tak tępe osobniki. No cóż...

Gość gość
Ja jestem z moim prostakiem bo daje mi duzo kasy ;) i tylko dlatego jestem z nim. Nie jestem autorka. Oddaje mi wszystko, sam nie ma nic, podarte spodnie i popsute zeby ;) mam to gdzies, kasa wazna

Gość gość
gość dziś fuuj jaka patologia

Gość Porządny Mężczyzna
Gratulacje, dokonalas fantastycznego życiowego wyboru. Podczas gdy wielu miłych facetów się o Ciebie ubiegało, Ty ich olewałaś ubiegając się za jakimś prostakiem.

Gość gość123123
Ja też jestem z swoim, bo jest mi wygodniej finansowo. Mogę nie pracowac i zając sie dzieckiem. Mogę spełniać sie jako matka. To jest dla mnie najwazniejsze w tym momencie. To nie jest żadna patologia. Do tego dziecko chce miec przy sobie ojca...jest jeszcze za mały by zrozumiec, że bez taty będzie lepiej.

Gość gość
21:28 :):)

Gość gość
21:38 :):) pomylilam godziny ale to i tak ta sama Pani pisala oba posty. Pozdrawiam Pania. Faceci sa po to by o nas dbac i utrzymywać. Tak bylo kiedys ze facet zarabiał na swoja kobiete i dzieci ale zli faceci nie moga sie z tym pogodzić i dlatego szmaca kobiety ktore wiedza czego chca. :)

Gość gość
Moj facet zarabia na mnie i chetnie oddaje mi kase i woli mi oddac bo nie lubi miec kasy. Woli bym kupila sobie wszystko co mi potrzeba a sam niczego nie chce. Broni sie przed tym gdy chce cos mu kupic. Jest szczesliwy gdy daje mi kazdy grosz a na papierosy prosi kase ode mnie ;)

Gość gość123123
21:43 Dzieki za pozdro:) Nie było tak zawsze. Ja też pracowałam. Od roku tylko nie pracuje. Stwierdziłam, że jeśli nic z siebie nie może dac, to niech chociaż pracuje na nas. a jak jest u Ciebie? Bo nie wiem kto pisze?Autorka?

Gość gość
Boże jak to czytam to mi słabo . Wyszłas za mąż za wiesniaka który gada bylim widzielim mielim który jest po podstawówce i nie myje zębów ? To ja przepraszam że zapytam gdzie ty miałaś wtedy oczy ??

Gość gość
21:51 :) nie nie jestem autorka. Ja tez pracuje tak jak on . Ja trzymam kase i dbam o oplaty i wszystko. On oddaje wszystko i tylko praca sie zajmuje. W domu nic nie robi.

Gość gość
21:58 wtedy bylam ślepą ;)

Gość gość
21:51 zarabiam ale malo i napewno by mi nie starczyło na wszystko , zarabiam 2 tys, to tylko taka zabawa w prace. On ciezko pracuje , budowlaniec

Gość gość
Facet powinien tez dbac o dom, drobne naprawy itp. Buduje ludziom domy a u nas wyrwane kontakty i wieszaki i takie rozne

Gość gość
poszukac kochanka by naprawil kontakty ;) kazdy naprawi oprocz meza ;)

Gość gość
co za glupstwa tu ludzie wypisujecie o tym wykształceniu ,na studiach nie uczą dobrego wychowania i empati jak ktoś jest prostakiem bucem i psycholem to mu studia nie pomogą ,ja wychodząc za mąz bylam po zawodówce(potem się dokształcałam) były mąż był po maturze ja nigdy nie miałam problemu z dostosowaniem sie do sytuacji wiedzałam jak rozmawiać z ludzmi wykształconymi a jak ze zwykłymi Kowalskimi jak mam się zachowac moj były mąż zawsze udawał kogoś innego i tak wychodził z niego prostak cham i buc zawsze problem z zachowaniem przed ślubem był skromny pilnował sie po slubie zaczeło go to męczyć i wszystko wylazło Ferdek Kiepski w jeszcze gorszym wydaniu bo agresywny

Gość gość123123
22:07 2 tys to wcale nie aż tak źle.:) A skad jesteś? Pozdrawiam

Gość gość
głupote tłumaczysz ślepotą :O

Gość gość
22:15 jestem z Pomorza :):)

Gość gość
Tak, 2 tys to nie jest zle ale wynajmuje mieszkanie i bym sie nie utrzymała :)

Gość gość
Znam ludzi po studiach a klna siorpia, wyzywaja zony i bija i oblesni sa pod kazdym wzgledem

Gość gość123123
22:22 O to tak jak ja:) Też jestem z pomorza. Okolice trójmiasta? A jak to jest z tym twoim mężem? Jest taki sam jak mój i autorki? Pytam, bo podpisujesz sie jako gość wiec ni bardzo wiem, które posty należą do Ciebie...

Gość gość
faceci, jesli nie chcecie utrzymywać kobiet to po co wam one co? ;) zyjcie sami

Gość gość
Tak. Zawsze na kafe pisze z goscia bo tu duzo osob ubliza innym i nigdy sie nie podpisuje. On nie jest moim mezem, razem mieszkamy i jest wlasnie takim prostym facetem. Gdy poznalam jego byl inny i wyrażał sie normalnie a teraz nie wiem skad mu sie to wzielo. Moze juz mnie nie kocha.

Gość gość
facet dziadzieje gdy ma mniej seksu w domu

Gość gość123123
22:36 Duży wpływ na takie zachowanie mogą mieć koledzy z pracy. Z jakim przystajesz, takim czesto sie stajesz. Może myśli o skoku w bok, albo już ma to za sobą. A może zwyczajnie przestał udawać i teraz jest sobą. Znam ten ból. Ja mieszkam 60 km od trójmiasta. Może pogadałybyśmy na innym portalu? Jak cos to daj jakies namiary.:)

Gość gość
22:47 ja tylko tutaj pisze :) chce zachowac anonimowość , nie mam nawet gg ani nic takiego , wchodze tutaj czasem by popisac na fajnym temacie. Jestes bardzo mila i sympatyczna a tutaj rzadko spotyka sie takie fajne osoby. Czasem widzialam twoj nick, zawsze taki mialas? Bo mi sie wlasnie kojarzy z mila osoba na tematach :)

Gość gość123123
Ok, rozumiem. Nie pierwszy raz taki mam. Przy każdym temacie zmieniam:) Ale skoro dobrze kojarzysz to może niech tak zostanie:)