Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyszlam za maz za prostaka

Polecane posty

Gość gość
przestają udawać i stają sie soba

Gość gość
22:55 czasem sie zastanawiam czy w kazdym zwiazku tak jest, kolezanki z pracy tez narzekają na swoich

Gość gość
To chyba codzienność i nuda niszczy wszystko, facet juz nie jest tajemniczy, ja od kilku lat prosze by nie siorpal i nie pil glosno a on ma to gdzies, mowilam w koncu ze jest odpychajacy a on ze ma to gdzies no i wez kobieto kochaj takiego i pragnij kochac sie z nim :(

Gość gość
Moze jeszcze spotkamy sie na jakims temacie :) bardzo bylo milo z toba rozmawiac , pamietam nick 123123 i byla to osoba bardzo mila, tematu nie pamietam, teraz jestem sama bo facet buduje obcym dom daleko, zawsze obcym a sobie nigdy nic :(

Gość gość123123
o właśnie... to tradycyjne zdanie: "Mam to gdzieś", albo "Mam to w d***e". Skąd ja to znam....

Gość gość
No wlasnie , na poczatku facet na rekach by nosił i kwiaty tez byly dawane na kolanach a teraz

Gość gość123123
Już delegacje sie zaczęły... :) No to ciekawie:) Nie chcę cie straszyć, ale... aj może lepiej nie będę:) No może się jeszcze spotkamy na innym temacie. pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś A ja jestem Jego przeciwieństwem a nawet nie byłem nigdy na randce, nie miałem dziewczyny i nie uprawiałem seksu. Fajnych mężczyzn wybierają dziś kobiety :P

Gość gość
23:42 a ile masz lat?

Gość gość
Wczoraj rozładowal mi sie telefon, podlaczylam i zasnelam. Przepraszam ze nie odpisalam. To nie jest wyjazd w delegacje. Buduje dom w innym miescie i musi tam byc bo za daleko dojeżdżać(200) km :) milego dnia zycze Tobie , mam lat 37 :)

Gość gość
23:42 nigdy nie miales dziewczyny? Dlaczego?