Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Juken dziś już kogoś przetyrał profesjonalnie?

Polecane posty

zgubiłeś się ? ojej :classic_cool: przepraszam że napisałem o 2 poziomy za wysoko dla ciebie :( czasami zapominam że jesteś turbodebilem :D

Gość gość
a ty turbopedałem pisdeczko z Dąbrówki :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość gość
Oj Le Troll Juken znów nie zrozumiał przekazu, ale w małej główce wytłumaczył sobie wszystko po swojemu :D:D:D Sądząc po oderwanych od rzeczywistości bzdurach które piszesz, nie ma c***a żebyś nie był zdiagnozowanym czubem. :D:D:D:D:D

Gość gość
Le Troll dziś Ps. Ja z tobą nie rozmawiam oczko.gif bo robię to co lubisz najbardziej, sram ci do tego psiego ryja cool.gif Dwa poziomy wyżej? :o😭:(:):D😴:D:D:D:D:D:D🖐️

ehhh janusze działasz w swoim zamkniętym schemacie i myslisz że jesteś bystry, nie chodzi o ruch pionkiem ale o całą partię ... ale to już kilkanaście poziomów wyżej :) jesteś ścierwem i jedynie na tym poziomie rozumiesz przekaz :classic_cool:

Gość gość
Kasprow, ile tygodni do przodu już mnie przetyrałeś? :D Pisanie z tobą stanie się chyba moim hobby. ;)

Gość gość
juksik juksik słabo:-D :-D :-D :-D :-D :-D

nadal w swoim zj*****m świecie postrzegasz swoje otoczenie z zj****y sposób :D nie tyram w przód gamoniu tylko do czegoś dążę , a patrząc na kafe to właściwie osiągnąłem to co chciałem w niecałe 2 miesiące :classic_cool:

Gość gość
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHhahHHHahahahahahahaha trzymajcie mnie :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ale to dziecko fantazjuje :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D nygusie,wróciłeś i jesteś pospolitym popychadłem.niczym wiecej :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość gość
PSuju idz daj badąga matu,niech ci powali stopami:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D bo Haja dziś leci na 4 jaja z prawdziwymi oficerami :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość gość
Le Troll dziś nadal w swoim zj*****m świecie postrzegasz swoje otoczenie z zj****y sposób Napisał facet, który musi napisać że właśnie kogoś przetyrał, inaczej nikt by się nie zorientował. :D

naprawdę ? a myślałem że pisze to aby cię jeszcze bardziej podk***ić :D widać robię to w celu jakiejś (?) informacji :classic_cool: dobrze wiedzieć

Smof - człowieku , odpuść skoro nie rozumiesz co , jak i po co się robi :O 🖐️

Gość gość
Smof na temacie z życzeniami na 8 marca wkleił foto swojego dildosa który ma przyczepiony do ściany w łazience :-D

Gość gość
Kurfa, wychodzi na to, że oprócz ciebie nikt nie ma pojęcia o co chodzi. Cały świat żyję w swoim "p*******m świecie". :D No napisz raz jeszcze, jakim wielkim trollem jesteś. To mój ulubiony moment. :D:D

Myślałem ze ulubiony to ten w którym ****** twojego starego :D PS. Smof i ty to cały świat :classic_cool: a próbujesz mi zarzucać że okreslam się jako legendarny, gamoniu :)

Gość gość
Smof i Ja to nie cały świat, ale pokaż mi chociaż jednego, który rozumie o co ci chodzi. :D:D:D

Gość gość
rozumie ktoś co ten nygus z Dąbrówki plecie? :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość gość
Twojego kolegi pedałka akurat nie pytałem o zdanie. :D:D:D Znasz kogos innego, kto uważa, że jestes super trollem, skutecznie tyrasz innych, i nie musisz mu tego cały czas wmawiać? :)

Gość gość
Le Troll dziś Myślałem ze ulubiony to ten w którym ****** twojego starego smiech.gif Co kto lubi. Ja wolę spuszczać się na ryj tej desperatce, co to kiedyś poślubiła ciebie. :D

Gość gość
ten dzieciak już ledwo dyga ;-) ;-) ;-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D a ubzdurał sobie że jest super trolem hahaha,leże ze śmiechu:-D :-D :-D :-D :-D :-D

ale żeś się zagotował ((((:classic_cool: )))) a to tylko delikatny prztyczek w nos był :D

Gość gość
Znowu projektujesz swoje fantazje na rzeczywistość. Kto się niby zagotował, i gdzie? :D

Gość gość
Przyszedł drugi troll error pińćset z pomocą. :D Pozwolisz, że chwilowo poczekam na odpowiedź od twojego kolegi, który ostro tu sobie fantazjuje?

Gość gość
pińcset dwa tak było, mój błąd. :)

Gość gość
nie wierze ,zaskroniec !!!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość Le Troll
🖐️ Żmiju :) - nie chce mi się tłumaczyć Smofowi podstaw, być może to jakiś niezrozumiany artysta posługujący się językiem którego nie znam albo jest po prostu chory na autyzm :P to pozostanie nieodgadnione, niech sobie żyje w spokoju. Wdziałeś jak się stary ramol rozszalał na pomarańczowo? Zaczęło mu się znowu wydawać że może kręcić moją częścią forum;) skandal :O Z czystej uczynności i dobrego serca ostrzegłem na mailach kafeterinaki tego rocznika co się dzieje, kim jest zapijaczony ubecki bękart oraz pod jakimi nikami się kryje :) PS. Wiesz że jako Mmarta pisał kobietom (Uwaga , Uwaga, proszę o fanfary!) że jej(jego) małżonek nie żyje ! :D :D :D klasyczny janek :classic_cool:

Gość gość
No czekam, chcę się dowiedzieć, kiedy niby się zdenerwowałem, jak to tryumfalnie ogłosiłeś. :)