Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś mi wyjaśni czemu w uk NIE TYNKUJĄ DOMÓW? Czemu oni są ZACOFANI?

Polecane posty

Gość gość

u nas tez sie nie tynkowało przed wojną , co za ZACOFANI I SKĄPI angole..... a potem i tak wydadzą, na usuwanie grzyba lub zwiekszone ogrzanie, TO JEST WLASNIE PRYMITYWNY UK...jedyny element dla nich do dbania to DRZWI ktore kazdy maluje w inny sposob mysla ze to wystarczy buheheeeeee

Gość gość
Od razu widac , ze wcale nie byłes ani w Uk, ani nigdzie :D

Gość gość
Prawde piszesz, skapi jak cholera sa a potem sie dziwia czemu ich domy sa najbrzydsze w europie:D

Gość gość
Warstwa tynku ma byc dowodem wysokiego rozwoju technologicznego?? Oplułam monitor.

Gość gość
To sobie zetrzyj, bo ci na stechly carpet zaraz pocieknie i pozniej bedziesz sie musiala tlumaczyc Achmedowi.

Gość gość
cegła jest ładna a nawet modna teraz

Gość gość
23.58. Skad wiesz debilu gdzie mieszksm i z kim hahaha, dobre. I zmien plyte bo twoja juz sie ograla.

Gość gość
Debil to twoj stary, ze nie potrafil zapewnic ci zycia w Polsce. Ssij palki murzynom.

Gość gość
Warstwa tynku ma byc dowodem wysokiego rozwoju technologicznego?? Oplułam monitor. x Miedzy innymi o tym swiadczy. Nikt Ci nie mówił ze nieotynkowany dom pochłania wodę jak gabkę? A w anglii to oczywiscie swieci slonce 365 dni w roku tak? Zapytaj sie moze tatusia po co kilkadziesiat lat temu wynaleziono tynk. O ile nie jest tak tępy jak ty.

Gość gość
i do tych zacofańców wuefista pojechał tyrać na kawalerkę bo w swojej ojczyźnie wykształconych, wspaniałych ludzi nie stać go było nawet na mieszkanie w altance na działkach!

Gość gość
ta,już było u Magdy Gesler jak bardzo "modna" restauratorka popaprała zabytkową cegłę tynkowym budyniem :D bo Polacy myślą że jak mają kolorowiate domy to im cala Europa zazdrości,normalnie szczają po nogach w Polsce też bloki z prlu są brzydkie,bo to były domy stawiane dla mas tak samo te angielskie familoki rozejrzyj się po średniozamożnych i tych bogatych domach w UK,to zobaczysz różnicę

Gość gość
jeszcze zdziwiłbyś się ile grzyba jest w Polsce po domach, i tych najnowszych niby hiper nowoczesną technologią stawianych,poczytaj na forach budowlanych

Gość gość
W tym budynku na drugim zdjęciu mieszkanie o metrażu 80 m kw, dwie sypialnie dwie łazienki, piękne. wiesz ile kosztuje? tzn kosztowało kilka lat temu? prawie 300 tys funtów. nie zrób w majty papa

Gość gość
Moze i sa ale nie na polaczka kieszen debilu, nie stac cie BUAHAAAAAAA:D

Gość gość
I dwa kurki w zlewie buahaaaaaaa:D

Gość gość
A mi podobają się takie domy z kamienia, maja swój klimat. Otynkowane domki kazdy inny kolor kojarzą mi się z Polska właśnie. Czy tynk jest dobry? Wypowiadać sie nie bede, budowlańcem nie jestem. Sama właśnie kupiłam dom z czerwonej cegły. Wilgoci ani widu ani słychu.

Gość gość
Ciebie za to na pewno byłoby stać na chatę za 300 tys złotych w Polsce :D :D i pocieszę Cię - na razie wcale mi nie zależy na własnym mieszkaniu/dimu (wolę mieszkanie). Póki co, razem z mężem sobie powoli odkładamy, żyjemy na luzie, mamy na "wszystko" a do 40-stki jeszcze daleko. a właśnie sobie wyznaczylismy, że kupimy sobie mieszkanie wlaśnie na 40stkę. teraz korzystamy z życia i podróżujemy - Twoje "ulubione" zajęcie :) pozdrawiam zawistniku z kompleksami

Gość gość
Może i na kupno takiego mnie na razie nie stać, ale wynajmuję też całkiem niezłe i duze mieszkanie z takim czynszem, że łeb urywa - ale nas na to spokojnie stać. i nie, nie mam dwóch kurków, które tak kochasz.

Gość gość
Nadal nie odpowiedzieliscie na postawione pytanie w temacie.