Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczone mordy

Polki wyglądają z 10 lub 15 lat starzej niż prawdziwy wiek

Polecane posty

Gość zniszczone mordy

masakra jakie zniszczone, szczególnie mordy po tych mejkapach i tapetach, oraz po chlaniu i paleniu fajek

Gość gość
To ty sirotko od starych ciuchow i mycia ryja woda z szarym mydlem :D no to fakt, masz swinski ryj, taki rozowy, jasne mdle oczy Ale co sie dziwic, po starym swinskim blondynie, i rudej starej :D

Gość gość
bo polki od siebie nie dbają niestety :(

Gość gość
Wiekszosc Polek i Polakow ma swinskie ryje. Rozumiem, ze babki nie wychodza bez makijazu z taka "uroda" slowianska "uroda" jest tandetna

Gość gość
Żartujesz sobie właśnie kobiety dbają o siebie i wyglądają na młodziej a mężczyźni to tragedia szkoda się wypowiadać

Gość mierda juanita
polki mają okrągłe spasione mordy, nochale jak kartofel albo wielgachny na cały ryj, wielkie okrągłe zazdrosne oczy, i do tego bez mejkapu na tym końskim ryju nie wychodzą nawwt do kiosku, to jest dopiero kūrwa żałosne

Gość gość
polacy tez maja taka "urode" to typowa polska "uroda" wp*****lasz pierogi, schabowy, piwo a doopa rosnie

Gość gość
kto wpíerdala ten tłusty syf to wpíerdala, ale są wyjątki, np. ja

Gość gość
Typowa polska dieta Tutaj wszyscy wysportowani :D

Gość gość
Zamiast wyciągnąć wniosek z tego co pisze autor to zaczynacie obrażać. Powinnyście zastanowić się nad poszukaniem bardziej mniej szkodliwym sposobom podkreślenia urody

Gość vivernanawakacjach
Nie wiem czy wiesz, ale makijaż chroni skórę przed zanieczyszczeniami i promieniami słonecznymi - skóra się od niego nie niszczy i nie starzeje, wprost przeciwnie, dobra baza i podkład mają działanie nawilżające i regenerujące. Podstawa jest po prostu staranne zmywanie tego makijażu, a Polki niestety mają tendencję do spania w make-upie. No i do używania syfu za 10 zł.

Gość gość
Dzieciątko boże to ty chyba innych kobiet nie widziałeś. Moja koleżanka za każdym razem musi pokazywać dowód w sklepie jak chce mężowi piwo kupić, bo do tej pory wygląda na 17 lar, a mi też wiele osób nie daje więcej niż 22-23 lata, a obie jesteśmy tuż przed 30-ką. Ja się maluję tylko kiedy już naprawdę muszę. Na codzień nie chodzę z tapetą na gębie, bo nie mam na to czasu ani ochoty. Do sklepu i lekarza też się nie maluję, wiec nie generalizuj. A widać, że autor nigdzie nie jeździł. Hiszpanki są bardzo ładne albo bardzo brzydkie - nic pomiędzy, ale jak się starzeją to wszystkie wyglądają staro i brzydko. Polki się o wiele ładniej starzeją i dłużej wyglądają na młode. Nie uogólniaj dzieciaczku jak tylko obracasz się w towarzystwie koleżanek z piaskownicy.

Gość gość
fakt,piekne to one nie sa

To zależy w jakim wieku, wiele 30-latek wygląda młodziej, a młode - źle, bo od wcześniejszych lat nadużywają makijażu i jedzą w MCDonaldzie (wcześniej nie był tak popularny). Za to zwykle są szczuplejsze, eleganckie i "zrobione".

Młodzi faceci też wyglądają starzej, niż na swój wiek, a jednocześnie - lepiej, niż 30-latkowie. Rzadko który ma nadwagę, jest zaniedbany.