Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefanides

Drążyć dalej ?

Polecane posty

Gość stefanides

Dowiedzieliśmy się, że mama mojej dziewczyny była kiedyś razem z moim ojcem i to nie przelotnie, ponad dwa lata. Nie wiemy, czy wypytywać dalej, jak zareaguje ojciec, gdy się dowie, kim jest jej mama. Domyślamy się tylko, że to mama musiała zostawić ojca, bo wyszła za mąż rok wcześniej od taty. Kłopotliwa sytuacja, bo wcześniej czy później będziemy musieli ich sobie przedstawić a nie wiemy, jak zareagują, jak patrzą ludzie dochodzący 50-ki na swoją przeszłość ?

Gość gość
Tu ci nikt na to pytanie nie odpowie, bo tu sama gimbaza siedzi.

Gość gość
30 lat przerwy to kawał czasu - na tyle ługi, że mogą co najwyżej usmiechnąć się pod nosem na taki zbieg okoliczności

Gość gość
A moze znowu sie zejdą ?

Gość gość
Jezeli zostal urazony to nadal tak jest. Takich rzeczy sie nie zapomina, nawet po 100 latach. Nienawisc jako uczucie moze juz nie jest takie mocne, ale jest. Zadra w sercu zawsze pozostaje, przynajmniej u faceta. Tylko wy nie wiecie, jak na prawde bylo, wiec modlcie sie ze bylo inaczej. Bo to bardzo "klopotliwa" sytuacja.

Gość stefanides
Jej mama domyśliła się od razu, nazwisko no i podobno jestem podobny do ojca, jak był w moim wieku. Dziewczynie podpadło, że mama tyle wie o moim ojcu, jego rodzeństwie, śmierci dziadka (zginął w wypadku samochodowym). Przglądnęliśmy stare albumy i rzeczywiście, na zdjęciach z pogrzebu widać mame. To było w 1987 roku. Przyciśnięta do muru przyznała, że chodziła z tatą od 4-tej LO a na drugim roku się skończyło. Nie wiemy, czy to tak zostawić czy podać wszystkim do wiadomości. Tato nic nie wie, nie wiem jak zareaguje no i co powie moja mama.

Gość gość
Trzymaj jezyk za zebami. Jak sie kiedys spotkaja to najwyzej sie do siebie usmiechna albo i nie. A wy sie nie wtracajcie.

Gość gość
Lepiej nie poruszaj tego tematu, bo jeszcze się okaże, że jesteście rodzeństwem i skończy się darmowy sex. A tak może jeszcze urodzi się wam mały debilek.

Gość stefanides
Nas też ta sprawa intryguje, jakoś nie możemy sobie wyobrazić, że ze sobą sypiali a robili to przecież na pewno, nikt mi nie powie, że to były inne czasy. Cóż, zobaczymy jak tolerancyjni są moja mama i jej tata.

Gość gość
Czasy byly inne ale seks ten sam.

Gość gośćiufa
Dlatego ja sie z bylymi nie spotykam.

Gość gość
A co Wy macie drążyć i robić? Nic. Ich przeszłość, ich sprawa.

Gość stefanides
Chodzi mi o to, że w czerwcu szykuje się wesele jej starszej siostry i moi rodzice mają być zaproszeni. Siostra nic nie wie i dlatego się zastanawiamy, czy poinformować, ostrzec czy rżnąć głupa ?

Gość gość
odpowiedz jest prosta -rznijcie glupa !

Gość gość
Racja, przeciez wy nie musicie niczego wiedziec.

Gość gość
Sprawdźcie lepiej czy nie jesteście rodzeństwem :D:D

Gość stefanides
Jak ?