Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poprosić siostrę aby mogła nosić moje dziecko kiedy ja nie mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym aby ona była su-rogatką. Geny, itd... Myślicie że mogę ją o to poprosić?

Gość gość
Poprosic mozesz ale czy sie zgodzi...Ja bym sie nie zgodzila.

Gość Niepoczytalny schizofrenik
Adoptuj dziec***atologiczne!

Gość gość
A jakie macie relacje z siostra?

Gość gość
Byly i takie przypadki, ze babcia rodzila swojego wnuka wiec moze... Ale ja bym sie nie zgodzila.

Gość gość
Sorry ja bym nie poświęciła nigdy ciała zeby być inkubatorem dla jakiegoś bachora

Gość gość
prosić zawsze możesz .ja bym się nie zgodziła. nie wiem nawet jak to prawnie w Polsce wygląda.to nie USA ,u nas pewnie niedozwolone a nawet jeśli to mnóstwo papierów do załatwienia.

Gość As28
Masz trzy opcje: 1. Pytasz się siostry i ona się zgadza. 2. Pytasz się siostry i ona się nie zgadza. 3. Nie pytasz się w ogóle siostry, bo się boisz odpowiedzi. Najtrudniejsze w tej sytuacji będzie dla was obu fakt, że to ona będzie czuła ruchy dziecka i wszystko co z ciążą jest związane. Może też pokochać tak to maleństwo, że nie będzie chciała Ci go po porodzie oddać, a prawo nie jest po Twojej stronie, tylko po stronie kobiety, która urodziła dziecko, nawet jeśli to ty jesteś biologiczną matką. Trochę to trudna sytuacja i pod względem prawnym i emocjonalnym. Ale ja Ci życzę wszystkiego co najlepsze :)

Gość gość
gówniara ma dopiero 13 lat i niewiele jeszcze ma do gadania. każe jej i ma się zgodzić!

Gość gość
Powiem prosto z mostu, chyba cie autorko piperdoliło... W zyciu nie bylabym w ciazy dla zadnej siostry. Wiesz czy jest ciaza?... Moze zapytaj matki, czy za ciebie urodzi, idiotko...

Gość As28
Gdyby moja siostra mnie o coś takiego poprosiła, to po dłuższym zastanowieniu pewnie zgodziła bym się, gdyby było wszystko załatwione od strony prawnej. Moja siostra nie może odstawić leków po wycięciu tarczycy i miała by małe szanse na donoszenie ciąży bez powikłań. Już mam swoje dziecko, wiec zmiany ciała to rzaden problem, gorzej było by pod względem emocjonalnym.

Gość gość
Boje się ją poprosić ale będe musiała. Ona ma 22 lata i wiem że jest ciagle dziewica bo jesśmy blisko ze sobą i nie wiem jak na to by zareagowała.

Gość gość
jak macie chore , popieprzone siostry to trudno Wasza sprawa. ja mam zdrową , posłuszną siostrę. i ona się zgodzi. problem w matce by się nie kapnęla