Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wygidaiło

Michał Szpak na Eurowizji! Szczyt głupoty? czy nowoczesność ?

Polecane posty

Gość Wygidaiło

Właśnie wczoraj dowiedziałem się, że Michał Szpak będzie reprezentował Polskę na Eurowizji. Powiem szczerzę, że nie znam repertuaru tego człowieka. Ale nie mogę pojąć jednej rzeczy czemu nie wysyłamy na Eurowizję tego co mamy najlepsze tzn Disco Polo. Wiem, że w którymś roku, konkurs ten wygrał koleś który śpiewał piosenkę bardzo podobną do stylu jaki reprezentują śpiewacy Disco Polo. Ludzie chcą się bawić, a przy czym się bawią? przy disco polo, klipy wykonawców tego nurtu bija rekordy popularności ONA TANCZY DLA MNIE ma prawie 100 milionów wyświetleń, PRZEZ TWE OCZY ZIELONE śpiewają piłkarze. Fajna skoczna muzyka, a my wysyłamy przygłupa który wychodzi i zachowuje się jak kobieta. Nawet nie znam jego jednej piosenki. Czemu na siłę chcemy być "nowocześni" europejscy i wysyłamy tego dziwaka? zamiast pokazać światu, że w Polsce jest jeszcze normalnie Niech komentarzem do mojej wypowiedzi będzie to nagranie https://www.youtube.com/watch?v=mbkk6V2m1J0

Gość gość
Bo Polacy tacy właśnie są jak 2 lata temu wygrał ten konkurs jakieś dziwadło z Austrii to i teraz wysyłamy dziwaka

Jego styl może się podobać lub nie, ale ma co najważniejsze świetny głos i piosenka też naprawdę jest niezła

Gość gość
a ktoś ci każe debilu to oglądać ? disco polo buhaha, wez s********j z tym gównem, juz raz pokazalismy donatana i jakąs lale Ja eurowizji od lat nie oglądam, poziom muzyczny fatalny, 20 lat temu to byl ciekawy konkurs, gdy startowała Edyta Górniak, a teraz to polityczna szopka, jedni głosują na drugich, wygrywają takie osoby jak Conchita, tylko dlatego ze prowokują, ze to szok, cos oryginalnego, idealna kukiełka do promocji. Polska powinna wysłać roznegliżowane nastolatki z dosłownie gołymi doooopami udające kopulacje na scenie = wygrana gwarantowana

A dla mnie Szpak jest 100 razy lepszy od jakiegoś marnego disco, w ogóle disco uważam za muzykę niskich lotów