Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpływ suplementów i innych pokarmów na działanie tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość gość

Czy falvit, tran i essentiale forte brane rano po śniadaniu mają negatywny wpływ na skuteczność tabletek antykoncepcyjnych przyjmowanych o 20:00? Biorę Daylette. Aha, i jeszcze chciałam spytać o czosnek. Naczytałam się różnych sprzecznych opinii i dlatego chciałam zobaczyć, co będzie przeważać na tym forum. Czy ma on wpływ na skuteczność tabletek? Jeśli ma, to czy wystarczy zachować jakieś odstępy między spożywaniem czosnku i tabletki, czy może jest on absolutnie zakazany? Zaczęłam brać tabletki niedawno, a czosnek zwykle starałam się jeść wieczorem, no bo rano nie chciałam mieć nieprzyjemnego oddechu. Teraz tak sobie myślę, że może źle wybrałam godzinę przyjmowania antykoncepcji...

Gość gość
No a czosnek? Bardzo mi na nim zależy, bo go uwielbiam i nie chciałabym sobie odmawiać tej przyjemności.

Gość gość
up

Gość gość
Czy penisy też wpływają?

Gość gość
10:58 Ale śmieszne... :/ Zapytałam, bo w internecie można znaleźć bardzo dużo sprzecznych informacji na temat związków zawartych w czosnku i ich działania na tabletki. Jeśli nie wierzysz, to sama możesz sprawdzić. Czy to forum tak zawsze działa, że nie można uzyskać normalnej odpowiedzi?