Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja sąsiadka jest juz 15 lat w związku i nie mają dzieci jeszcze....dziwne..

Polecane posty

Gość gość

mam w miare jeszcze mlodą sąsiadkę(ma 35 lat ) i ona zyje bez slubu ze swym facetem.wiem ze są razem juz 15 lat i często pytam jej kiedy w koncu będa miec dzidziusia..a ona na to ze zloscia mi odpowiada ,że nigdy bo nie chcą dzieci. wg mnie nie mogą..uwazam ,ze jesli są razem 15 lat to dawno by juz mieli dziecko..albo by wpadli albo by planowali....a tu tyle lat i nic.. pewnie nie mogą a ona to ukrywa .. jak myslicie? czy to nie dziwne ,że para zyje tyle lat razem i nie maja dziecka jeszcze?

Gość gość
doradżcie gdzie z tym pójść? coś trzeba z tym zadziałać. bo to nie jest normalne! zatruwa życie w sąsiedztwie

Gość gość
dzieci nie są przedmiotami głupia pokemonko z długim nochalem

Gość gość
darujcie se podszywy . pytam serio..czy wg was to nie dziwne ze tyle lat razem i dzieci nie mają?

Gość gość
może i nie są ale to u nas we wiosce nie jest normalne. byłam u sołtysa , poradził by do gminy pisać. ale ja chcę gdzieś wyżej z tym pójść. tak być nie może!

dobrze, że nie jesteś moja sąsiadką, bo jakbys mnie zapytała, to odpowiedź zapamiętałabyś do końca życia, ograniczona wścibska babo

Gość gość
Ewa333333 wypiertalaj ty diabelska wszetecznico. bo ci grabiamy przyłoże

Gość gość
Hahahaha Ewa333333 - brawo!!!!!

Gość gość
często pytam jej kiedy w koncu będa miec dzidziusia..a ona na to ze zloscia mi odpowiada ,że nigdy bo nie chcą dzieci. x dziwie się, źe w ogóle gada z Tobą:D Jakbys mnie tak co chwilę o dzieci pytała to uwierz mi, że moja odpowiedź ze złością miałaby mało wspólnego, najpewniej byś w ryj takim tekstem dostała, że nie umiałabyś się ocknąć przez kilka dni;)

Nie jest to dla mnie dziwne, bo też nie mamy z mężem dzieci i nie zamierzamy ich mieć.

Gość gość
mnie tez wscibska sasiadka pyta o takie rzeczy. co jej odpowiedziec dziewczyny?zeby je w piety poszlo?

Gość gość
Haze ma jajniki jak zeschłe rodzyny.

Gość gośćagnieszka
Nie widzę w tym nic dziwnego, my dopiero po 14 latach bycia razem zdecydowaliśmy się na dziecko. Najpierw chcieliśmy trochę pozwiedzać, nacieszyć się sobą, dorobić domu i potem dopiero chcieliśmy dziecko. Oboje jesteśmy po 30. A poza tym dopytywanie nie jest zbyt taktowne ponieważ jeśli sąsiadka faktycznie nie może mieć dzieci lub starają się i im nie wychodzi to robisz jej tylko przykrość, wiec nie dziw się ze się złości. Nie każdego marzeniem jest mieć rodzinę, sama mam znajomych którzy nigdy nie chcą dzieci. Zacznij żyć swoim życiem a nie sąsiadów.

Gość gość
13:50 hahahahahah dobre z tym soltysem hahahaha mistrz

Gość gość
haze nie pisz bzdur. chcesz ale nie mozecie mieć..bo jakbyscie nawet nie chcieli to dawno byscie juz wpadli :)

Gość gość
jak ty sie nie umiesz zabezpieczac i wpadasz ciagle to nie znaczy, że kazdy jest taki nieudolny

Gość gość
To głupi troll ale autorko pilnuj swojej macicy zamiast cudzej ;)

Gość gość
Trzeba ten fakt zgłosić do odpowiednich władz państwowych, niech ich wybatożą za brak chęci do rodzenia dzieci.

Gość gość
Po co w ogóle tak beznadziejny tekst komentować .Dziecinada....