Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pazernośc na allegro

Polecane posty

Gość gość

Maialam wystawione ciuszki po synku , bardzo duza paka za 100 zł - naprawde duza( ok 100 szt ) i sporo ciuszków było w tym nowych wszystkie w stanie bdb . Cena naprawde atrakcyjna. Aukacja zakonczona nikt nie kupił . Ale jedna sie pytała ile obnize z ceny a ja ze nic ale dołoze jej buty nike . Cisza . Wsytawiłam ten sam zestaw od 1 zł , ta co pytała zaraz licytowała , kurcze mysli ze 1 zł jej spzredam ? co za pazernosc

Gość gość
To po co ustawiasz licytację od 1 zł??!!

Gość gość
To kto Ci kaze za 1zl ustawiać? Pazernosc to jak ktos chamsko kombinuje a nie jak korzysta z mozliwej opcji. Ostatnio zestaw lakierow sprzedawalam, wart byl z 50-60 zl, poszedl za 15 i co mam ludzi od pazernych wyzywac? Chcialam by poszedl to wystawiłam. Bym chciala nie byc stratna to bym sie miesiącami bujala po allegro - sporo ofert ludzie kilka mcy wystawiaja i nikt nie kupuje. Puknij sie kobieto jak masz pretensje ze ktos licytuje. Jakbys nie wiedzialato ta kobieta i 100zl mogla ustawic za swoja cenę, a Ci sie wbija 1zl bo to jest to co ustawilas i dopoki ktos nie bedzie chcial jej przebic to tak bedzie.

Gość gość
Jeżeli chcę kupić coś używanego i z drugiej ręki to wiadomo, że cena się dla mnie bardziej liczy i szukam okazji by kupić jak najtaniej. Dla ciebie to są super fajne ciuszki a dla kupującego ubrania "2 gatunku" i woli wydać jak najmniej. Jakby kasa się nie liczyła to nikt by nie bawił się w kupowanie używanych, tylko wybierał nowe i takie jakie się podobają a nie kilka ładnych w całym worku szmatek.

Gość gość
jak cos sprzedajecie na allegro masowo to macie firme? placicie skladki jakies? zusowskie?

Gość gość
Jak duża sprzedaż, to trzeba mieć działalność i płacić składki, bo życzliwy cię podpier... i pozamiatane. A jak wiadomo konkurencja jest bardzo życzliwa. Jak sprzedaje się niedużo używanych ciuchów, to nie trzeba działalności.

Gość gość
Ja tez kiedys wystawilam pake ciuszkow po synku z pierwszych trzech miesiecy,wiec nie byly w ogole zniszczone.Zjechalam z ceny ponad polowe,nikt nie wzial.Sciagnelam ogloszenie i wrzucilam do PCK,moze komus naprawde potrzebujacemu sie przydadza.

Gość gość
Ale skąd w Was pomysł, ze ludzie to się zabijają na tym allegro? czasami przyznam, też nie rozumiem pewnych mechanizmów - bo dużo taniego badziewia w paczce często otrzymuje wyższe kwoty niż też sporo, ale jednak mniej towaru lepszej klasy. Ale no takie jest allegro, jak sie chce to można swoją cenę cały czas trzymać i nie spuszczać, zamiast marudzić