Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Dlaczego fani disco polo myślą, że każdy lubi disco polo?

Polecane posty

Lubią wmawiać innym i sobie samym że disco polo "niby nikt nie słucha a każdy zna tekst na weselach", i że każdemu się ta muzyka podoba jeśli nie na trzeźwo to po pijaku.:P Dla mnie ta muzyka jest prosta i przaśna, jest to taki typ muzyki, którą kazdy prosty chopek roztropek może tworzyć i przez to dla mnie niesłuchalna, jedynie żenująca :P I nie wiem czy istnieje taka ilosć alkoholu jaką musiałabym wypić żeby mi się to podobało, bo po 4 i pół piwach mi sie nie podoba nadal i nadal mnie drażni, sprawdzałam :classic_cool:

Mnie też ta muzyka strasznie drażni ale co zrobimy, każdy ma prawo słuchać tego co lubi. Ja mam swoje zdanie na temat ludzi słuchających disco polo ale nie będę się na ich temat wypowiadać żeby nikogo nie urazić.:-)

Gość gość
Nie posrajcie się z tym waszym hejtem bo jest on bardziej irytujący niż ta muzyka, jak niski jest wasz poziom że obrażacie ludzi którzy to lubią.

Gość gość
może jakaś nienormalna jestem, nie wiem, ale nie spotkałam nikogo, kto słucha i lubi disco polo, na żadnym weselu nie słyszałam ani jednego utworu, ale ja nie z tych sfer

Gość gość
Najlepszy utwór na wesele to "The future is dark" z repertuaru Moonspell niewątpliwie,ale disco polo też pasuje. Z dedykacją dla panny młodej "Jesteś szalona" to chyba Boys. Wszyscy to znają, nie wiem skąd nawet

Gość gość
Niektóre piosenki z disco polo są lepsze niż tych wyjców rożnych z talent show.Jedni drą się, inni wyją i stękają, a jakiś głuchy juror wciska ciemnotę, że potrafią śpiewać. Disco polo wiadomo, częstochowskie rymy i umpa, umpa jakiejś, bida wokal, ale mniej wkurzające niż jakiś gniot co "rozmaże łez tatuaże'', sepsy można dostać i wpaść w depresje:-(

Gość gość
A ile trzeba wypić żeby przeżyć śląskie szlagry? To też przaśne i proste, ja już wolę normalny, autentyczny folklor

Gość Ophelia666
Do autorki...łączę się z Tobą w bólu.Też mnie to dziwi jak przy takim mózgotrzepie jak disco z pola można wytrzymać i nie ma takiej ilości alkoholu jaka by mi pozwoliła to przetrwać :>

Gość gość
wy/pie/r/d/alaj ty poy****a suko z twoimi po/p/i/e/r/dolonymi tematami o metalu i innych go/wnach! nikogo to nie interesuje :o

Gość gość
Do autorki...łączę się z Tobą w bólu.Nie ma takiej ilości alkoholu co pozwoliła by przetrwać przy takim mózgotrzepie jak disco polo.Ja jestem zdania,że jak ktoś chce słuchać to niech słucha,jednak z dala ode mnie.

Gość Turkuć
Jest spora liczba osób co słucha disco polo tylko dla beki.

Gość Send me an Angel
Disco polo chamy wolo. :) :p

Gość gość
Mnie zaczyna przeszkadzać dopiero wtedy, gdy ktoś słucha głośno i zmusza sąsiadów do słuchania, nie inaczej. Koło nas jest automyjnia samoobsługowa i tam wjeżdżają wieśniaki, puszczają głośno jakieś umcyki

Gość gość
Prawdą jest, iż nie każdy lubi disco polo, aczkolwiek oczywiście każdy ma jakiś talent. Może chcielibyście się nim pochwalić na www.utalentowani.pl? :)

Gość gość
Z tym, że niby nikt nie lubi, a na weselach wszyscy znają tekst, da się łatwo wytłumaczyć. Refreny są tak proste i powtarzają się tak często, że można się ich nauczyć jeszcze w trakcie trwania piosenki.

Gość gość
Każdy talent prezentować należy na www.utalentowani.pl :)