Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mnie kobiety poznają mają obsesje na moim punkcie

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie dają za wygraną walczą cały czas

Gość gość
Śnisz?

Gość gość
gość dziś to nie sny tylko realia bo tacy mężczyźni jak ja są na wyginięciu

Gość gość
a jak mnie poznaja to maja obstrukcje i musza sie oddalic:D

Gość gość
podejrzewam, że to na skutek silnego stresu wywołanego moją olśniewajacą uroda i bijącą ode mnie haryzmą:)

Gość gość
Dobra pozytywna samoocena to podstawa autorze tak trzymaj :)

Gość gość
owszem autorze tyle, że samoocena oparta o cudzoocene nie jest samooceną. ważńe żebyś swoja wartosc uzalezniał od innych wskaźników niż litr wydzielizny z peedsdy na minute rozmowy z tobą

Gość gość
inaczej zostaniesz bawidamkiem i roochaczem co ci sie szybko znudzi a prawdziwych kumpli tez miec nie bedziesz bo w końcu nikt sie nie kumpluje z gorszymi od siebie a jak sie kumpluje z konkurencją o wdamskie wzgledy to też mozna szybko urode stracic:D a wtedy jestes pan panie w czarnej doopie samotności i zapomnienia;)

Gość gość
aczkolwiek nie jest to takie złe o ile nie oznacza dla dotknietego ta tragedią końca swiata a własnie to będzie dla ciebie oznczało bo na powodzeniu opierasz swoja "samoocene"

Gość gość
od samooceny zależy saomopoczucie a od niego niemal wszystko inne łacznie ze zdrowiem i ochotą do zycia. dlatego jeżeli oddasz te kwestie w ręce obcych ludzi to skończysz marnie...Nie będziesz szczęsliwy w małżeństwie, zostaniesz trywialnym pajacem a w koncu pantoflarzem w najlepszym przypadku skończonym deklem w rodzaju męskich szowinistów, którzy stracili szacunek do tego na czym im najbardziej w życiu zalezeło czyli do kobiet.

Gość gość
po czterdziestce bedziesz sie rozglądał za małolatami i lansował po mieście bryka kupioną na raty na piekne oczy. mozliwe nawet, ze zarobisz jakąś poważną kase ale to juz inne uzaleznienie. w każdym razie będziesz miał krzyzówke więc zaczniesz walic prochy bo uzaleznienia lubią sie zbierac do kupy. tak ci mówiie troche koloryzuje bo najpewniej jakos to wszystko wysrodkujesz i zdechniesz w domu opieki porzucony przez rodzine spoglądając tęsknie na pielegniarki kręcące tyłkami;) także....Tak trzymaj autorze pozdrowienia od pani psycholog.:D

Gość gość
w zasadzie to uratować cie może tylko mały koootas bo jak masz dużego to już po tobie. z małym nie będziesz tak szalał bardziej skupiał sie na swoich walorach estetycznych dla otoczenia. jakas cie przygarnie i sie ohajtasz;)

Gość gość
nawet jest nadzieja, ze wyjdziesz na ludzi. to zależy czy sie zakochasz w kimś innym oprócz siebie

Gość gość
z tymi groszymi od siebie to dotyczy nawet bliskiej rodziny. a moze nawet w szczególnosci. brat ma w pogardzie brata z powodu kilku tysiaków albo jakiegos wypadku. ojcowie wstydzą sie synów a synowie ojców. dlatego napisałem, że skończyz w domu opieki bo każdy ma nieco inne kryteria, na których opiera swoja rzekomą wyższośc nad innymi, której osiągnięcie stanowi podstawową siłe napędowa współczesnego człowieka. paradoksalne jest to , ze ta rzekoma przewaga opiera sie na opini tych, których uważa sie za goszych:D no ale człowiek to dziwne stworzenie

Gość gość
dlatego ja w przecwieństwie do pań psycholog, które robiły zaliczenia na randkach z wykładowcami radziłbym ci oprzeć swoje dobre samopoczucie na czymś innym niz samoocena. da sie to obejśc jeżeli uświadomisz sobie, ze nic takiego nie istnieje i nie moze istniec. oceniać mozna sie tylko porównując do innych i stosując standardy wymyslone przez innych. tak naprawdę to ślepa uliczka z wielkim dołem na frustratów na samym końcu;)

Gość gość
Najsłabsi wyginą i wymrą!

Gość gość
Zostaniecie bezdomnymi, a potem szpital, a następnie dom pomocy społecznej, czyli DPS! Nikt do Was pieniędzy swoich niedopłaci! Rodzina Was porzuci! Rozchorujecie się!

Gość gość
Psycholożki same zachorują i się zestarzeją! Dzieci psycholożek najsłabsze geny wadliwe i patologiczne mają!

Gość gość
tak tak a najlepsi wyewoluują przy braku konkurencji najsłabszych w hiper mocarzy...:D

Gość gość
Pieniądze dawaj tylko swoim dzieciom! Na cudze dzieci nie pracujcie!

Gość gość
"gość dziś Zostaniecie bezdomnymi, a potem szpital, a następnie dom pomocy społecznej, czyli DPS! Nikt do Was pieniędzy swoich niedopłaci! Rodzina Was porzuci! Rozchorujecie się!" xxx nie wiem czy to miała byc ironia ale do tego wszystko zmierza. dpsy domy dziecka rozwody adopcje pedałów.

Gość gość
Najlepsi są najzdrowsi i najinteligentniejsi! Słabi są chorzy i nie mają dzieci! Biednych jest coraz więcej! Bogaci też zbiednieją!

Gość gość
pieniędzmi jeszcze nikt nikomu nie pomógł kolego. szczęściem mozna sie podzielić pieniedzmi już nie bardzo bo nikt sie nie będzie unieszczęsliwiał dla obcych;) proste a jakze skuteczne narzedzie dezintegracji relacji ludzkich

Gość gość
Narcyz kocha tylko siebie, ale pragnie by go pokochały najpiękniejsze! Biedny na żonę chce bogatą, a bogata jeszcze bogatszego bogacza! Alkoholik i narkomanka spłodzą dzieci chore!

Gość gość
o tyle skuteczniejsze, ze szczęścia pod postacią pieniedzy z powodu lichwiarskiego systemu pieniądza fidujarnego zawsze jest niedostatek. trzeba zabrac innym zeby samemu mieć. taka to cywilizacja. ci którzy ja stworzyli nie różnią sie niczym od skapego boga przyrody, którego tak nienawidzą. po prostu mu zazdroszczą.

Gość gość
na szczęscie ja mam wypiertolone na bogów zwisają mi konsekwencje łamania ustalonych prze n ich praw i jestem nawet gotów na smierc. krótko mówiąc pocałujta mnie w doope pedały

Gość gość
Pedały rooooochają się w dooooopy, a cudza rodzina na ich dzieci adoptowane nie płaci, bo ich dzieci opieki lekarskiej drogiej i prywatnej potrzebują! Twój syn pedałem, może się stać i swojego ojca w dooooopę wyroooooochać!

Gość gość
Pedał w dooooopę Ci syna wyrooooooocha i Twój syn się też pedałem stanie! Pedał ma syna pedała i rodzina pedałów wyginie! Pedały szkodliwe i strach z domu wyjść!

Gość gość
Pedał pracodawca ma syna ledała, który w pracy z pedałami się w doooopy roooocha i renty niskie przez nich, bo nie pracują tylko rooooochają się w dooooopy!

Gość gość
mógłbyś zamknąc ryja jak głosno mysle?