Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zachciało się dziecka, bo "wszyscy mają"a potem tylko szukanie kto odwali robotę

Polecane posty

Gość gość

oj nie udawajcie kobiety że nie znacie takich...:/

Gość gość
ja znam. moja znjaoma bez matki jest jak ubezwłasnowiolniona. szczescie ze matka mieszka dwie ulice dalej. dziewczyna nie pracuje, siedzi z dzieckiem, zostawia ciągle męza samego i leci z córeczką do mamusi...mamusia zrobi obiad, upierze rzeczy, pobawi wnusię, (kobieta cien człowieka, przemęczona na maksa, postarzała sie w pare miesecy i zapusciła sie, a przedtem była laseczka mimo swojego wieku) no ale przecież nie odmówi córce. Mi byłoby głupio nie móc sobie samej pralki nastawić czy raz w tygodniu ugotować bez maminej pomocy. doszło do tego że córka tej dzierwczyny mówi "mamo" do babci.

Gość gość
No znam takie kobiety i co w związku z tym? Nie wiele mnie obchodzi jak kto żyje, bo mam swoje życie.

Gość gość
a co cię to obchodzi? nie masz o czym tematów już zakładać? ile jeszcze o tym samym tu napiszesz idiotko? już drugi twój temat o tym dzisiaj

Gość gość
17:18 ch...uj ci w d...pe, ja tam sie ciesze ze ludzie takie tematy zakładają. bo mysle dokladnie tak samo! a ty o czym mądrzejszym zakłdasz, o tym ze twoje bobo robi rzadkie gooowno i nie wiesz jak z tym zyc?