Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najbardziej żalósne skomlenie faceta o związek, przykłady

Polecane posty

Gość gość

2 miesiace prosił o numer, maile, rozmowy w pracy, i te durne teksty"chciałbym cie lepiej poznac, przeciez nie musimy od razu brac ślubu" jakby poznanie miało cokolwiek zmienic skoro nie podoba mi sie z wygladu i charakteru

Gość gość
Mysle ze nie ma co sie smiac z cudzych uczyc, jeszcze nie wiadomo na kogo trafisz

Gość gość
jakich uczuc? cos mu sie ubzdurało daj numer bo on tak chce oj jaki on bidny

Gość gość
Dla mnie jest żałosne i prymitywne jest wyśmiewanie się z kogoś.

Gość gość
nosił wilka razy kilka, poniosą i wilka:P pamietaj....

Gość gość
God przegrańca!

Gość gość
rozumiem autorkę. Nie lubimy natrętów którzy nie rozumieją uprzejmego ,, s********j ''. A jak się im to mówi wprost to się foczą. Nie to nie , nikogo się nie da zmusić.

Gość Dorregray
Ja pamiętam jak jeden facet przyjeżdżał do mnie pod dom i wystawał godzinami pod oknem. Zostawiał mi pluszowe misie na wycieraczce, przychodził do mnie na uczelnie z kwiatami. A ja od początku mu mówiłam, że nie interesuje mnie jako partner, że nie chce związku i co najwyżej możemy być kolegami.

Gość gość
Zgadzam się z autorką! To żałosne gdy mężczyzna się zakocha!

Gość gość
,, To żałosne gdy mężczyzna się zakocha! '' gdy mężczyzna się zakocha tyo jest piękne. A jeśli jest zakochanym natrętnym szczurem to jest żałosne.

Gość gość
miłość idiotki nie jest żałosna, NIGDY

Gość gość
jest żałosna. Tylko odwzajemniona miłość ma sens . Jednostronna jest ŻAŁOSNA

Gość gość
Wy kobiety naprawdę jesteście wredne i żałosne, szczytem chamstwa jak naśmiewanie się z czyichś uczuć i w sumie dobrze że jest takie forum jak to, bo faceci mają wreszcie możliwość przekonania się ile warte są kobiety i że naprawdę nie warto nic dla was robić. Jak żałosna, jak malutka i jaką nieudacznicą musi być autorka tego tematu?

Gość gość
Dokladnie szydzicie sobie z tych chlopcow a jednoczesnie karmicie swoje marne ego tym ze w ogole ktos was zechcial. Zalosne idiotki dokladnie dobrze ktos powiedzial,

Gość Dorregray
No tak, pewnie się powinna cieszyć, że jakiś facet, na którego nawet nie chce spojrzeć, biega za nią z wywieszonym jęzorem. Nie ma nic gorszego, niż ktoś kto nie rozumie słowa NIE i nie potrafi się ogarnąć i przestać okazywać niechciane uczucia.

Gość gość
Milosc jednostronna nie jest zalosna powinnyscie dziekowac ze jakis facet widzial w was wiecej niz rzeczywistosci jestescie warte. I mowie to jako kobieta i w zyciu mialam setki adoratorow co mi schlebialo ale niigdy nie nabijalam sie z tego ze ktos okazywal mi zainteresowanie. A was jak czytam to mi zwyczajnie wstyd niedowartosciowane zakompleksione kretynki

Gość gość
,, szydzicie sobie z tych chlopcow a jednoczesnie karmicie swoje marne ego '' nikt sobie nie szydzi. Po prostu nikt nie będzie z facetem z uprzejmości czy z litości. Trzeba umieć przyjąć odmowę na klatę ...chyba że jest popaprańcem ....

Gość gość
Ale to nie powód do publicznego naśmiewania się z tych osób, zakochane kobiety też bywają "żałosne", bo zakochanie to choroba i różnie się objawia, więc tylko należy takim osobom współczuć że źle trafiły z uczuciami, a nie się z nich naśmiewać. Zakochany człowiek jest gotów na maksa się poniżyć (choć nie zdaje sobie z tego sprawy), aby tylko zdobyć serce drugiej osoby... zresztą kto jak kto, ale to wy kobiety powinnyście wiedzieć najlepiej, bo to wy najczęściej płaczecie z powodu nieszczęśliwej miłości i to wy ciągle narzekacie że faceci was wykorzystują.

Gość gość
Mój też za mną latał dość długo, olałam go, 2 lata nie mieliśmy kontaktu, choć życzenia mi wysyłał na święta, po tych dwóch latach akurat rozpadł się mój związek z kimś kogo wydawało mi się, że kocham i jest tym jedynym, ale myliłam się... i akurat wtedy odezwał się ten którego 2 lata wcześniej nie chciałam, zaproponował spotkanie, zgodziłam się, i tak jakoś się dalej potoczyło i teraz jesteśmy razem i jest mi dobrze z nim, jest dla mnie dobry, szanuje mnie, pieniędzy na mnie nie żałuje. Tak więc czasem warto dać szansę komuś kto nam się z początku nie bardzo podoba. Z czasem może być z tego miłość, a i wygląd się spodoba, ten mój mnie bardzo kręci teraz, a kiedyś mi się w ogóle nie podobał.

Gość gość
Milosc jednostronna nie jest zalosna powinnyscie dziekowac ze jakis facet widzial w was wiecej niz rzeczywistosci jestescie warte. xxx bardzo mądre słowa... a co do tych śmiejących się dziewczyn no to wiesz... karma wróci. Po 40tce będą się cieszyć, że w ogóle ktoś na nie spojrzy, nawet ten którego wcześniej nie chciały i śmiały się z niego, karma wraca :) A kto wie może mąż je zostawi dla młodszej i będą się przed nim poniżac, blagac o powrót. Poczekamy zobaczymy, wróćcie tu za 10 lat i opiszcie swoje doświadczenia :P

Gość gość
Fajna historia. Chyba rzadko się tak zdarza. Powodzenia...

Gość gość
gość 20.49 x Akurat ten przypadek jest strasznie żałosny, ten facet musi być niezłym frajerem że pozwolił co wrócić po tym jak inny kopnął cię w tyłek, no ale zakochanie to choroba i na szczęście kiedyś mija, więc jest nadzieja że pójdzie po rozum do głowy i cię zostawi w przyszłości :)

Gość gość
mniej jadu. W miłości wszystko dozwolone. Jedynie rażąca kompromitacja mnie zniesmacza. Mnie też sie zdarzyło zauroczenie bez wzajemności , ale strałam się , żeby swoim postępowaniem nie doprowadzać do żenady... niektóre rzeczy trzeba przeboleć - z godnością.

Gość gość
Myślę że każdy powinien mieć wyczucie, znać granicę i odpuścić kiedy trzeba, kulturalnie odsunąć się w cień i nie zmuszać drugiej osoby do odrzucenia. Ja nie lubie tego robic, ale czasami trzeba. Łatwiej, jak ktoś Ci zajdzie za skórę. Sprowokuj moze byc z kims z rozsadku? To juz tylko desperaci tak potrafia.

Gość gość
Nic zdrożnego nie mogę zarzucić autorce, bo facet lata za nią, by ją zbajerowac na seks, zdobyc ją, zaliczyc. Dlaczego tak uwazam? Bo on od razu się zastrzega, ze przeciez nie musimy brac slubu. Mezczyzna zauroczony, czy zakochany w kobiecie, nigdy by takich zastrzezen nie stawial juz na samym ooczątku. Jest na tyle nieustępliwy, i przekonany, iż autorka się złamie, że nie przyjmuje odmowy.

Gość gość
Ja bylam zakochana bez wzajemnosci, na szczescie nikomu sie nie narzucalam ani nie bylam zalosna tak jak to niektorzy faceci potrafia. Usunelam sie z jego zycia i tyle. Desperaci sa najgorsi, raz mialam takiego "wielbiciela" i mialam go dosyc, strasznie mnie manipulowal, glupia gesia bylam jeszcze a ten niezle potrafil sie zakrecic i wymusic na mnie spotkania :/ ale nie moglam sie w nim zakochac, nic na sile. Wolalam go jako przyjaciela, on w ogole nie docenial mnie jako czlowieka tylko pewnie chcial mnie do seksu, caly czas o tym gadal, rzucal podtekstami, az mialam tego dosc.

Gość gość
Nastepna madra inaczej. Jak facet ma w d.... to placza ,ze nie ma jaj i nic nie robi.Jak lata to frajer. Czy wy glupie babska skumacie,ze facet jest zdobywca i nigdy sie nie poddaje latwo.Taka jest natura jak polowanie. z wami sie nie da gadac bo wasza zmiennosc zdani jest jak choragiewka

Gość gość
zdobywac tak ale jesli widzi znaki, a nie kompletna olewke z mojej strony. Bo jak facet mi sie podoba to usmiecham sie do niego, szukam kontaktu z nim, nawiazuje kontakt, odpowiadam na flirt.

Gość gość
niektorych chyba kreci jak kobieta ich zlewa, zalosne.

Gość gość
rozne sa kobiety