Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudzi mnie małżeństwo.

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy małżeństwem 3 lata i kilka miesiący. Nasz, a właściwie mój syn ma 3 lata. 3 miesiące po ślubie urodziło się dziecko. Mój mąż nie jest ojcem syna, ale on o tym nie wie. Moje małżeństwo mnie nudzi. Nie lubię zajmować się dzieckiem. A on jest dobrym ojcem, kocha go. Kiedy tylko wraca to wychodzę z domu, a on się nim zajmuje. Tylko dlatego jestem z nim. Może Wy też macie podobną sytuację ?

Gość gość alla
. Powiedz mu prawdę, a wtedy on na pewno Cię zostawi. I bedziesz miała kłopot z głowy.

Gość Maciejjjjj
Jestes qrwa, skoro sie gziłaś z kim popadnie i gościa oszukujesz, ze to jego dzieciak

Gość gość
to znudzenie pochodzi od złego ducha ,który dwoi się i troi aby rozwalić każde małżeństwo , niech pani prosi Maryję o ratunek niech pani czyta broszurkę pod hasłem : Zaufajcie Maryi pdf , w wyszukiwarce , tam jest wszystko o szczęściu i miłości.

Gość gość
Byliśmy razem przez 2 miesiące, później go zostawiłam i wtedy zaszłam w ciążę. A wiedziałam że on chciał mieć rodzinę, zostać tatą. Ma świetny kontakt z nim, kocha go.

Gość gość
Chyba ważne jest to ze syn jest szczęśliwy mimo wszystko ?

Gość gość
To nie jest jego dziecko.

Gość gość
Ale je wychowuje.

Gość gość
Jak tak można ?

Gość gość
Może to zwykła rutyna

Gość gość
Niby nic mnie już w życiu nie dziwi, ale nie rozumiem takiego zachowania jak wpychanie się w związek małżeński tylko dlatego, że dziecko jest w drodze. Potem takie małżeństwa najczęściej kończą się rozwodem, a dziecko jest tylko "szarpane" przy tym przez rodziców. Nie lepiej poczekać te 2-3 lata i zobaczyć, czy nadajecie się do wspólnego życia. A rodzice nie muszą być gorsi nie będąc ze sobą, a wychowując wspólnie dziecko w miłości i szacunku. Czasem lepiej się nie męczyć i nie krzywdzić przy tym dziecka.

Gość gość
Nie wiem kto glupszy, autorka, czy te ktore jej odpisuja... Napisala wyraznie ze maz wie ze to nie jego dziecko a wy sie produkujecie calkiem nie na temat ;)

Gość gość
Ale ja nie krzywdę dziecka. Jak męża nie ma to jest z nianią, a jak wraca to on się nim zajmuje. A on chce wychować dziecko w normalnej rodzinie.

Gość gość
Pipocha ci swedzi? To podrap szczota ryżowa, wykorzystalas niewinnego i dobrego człowieka, by cię utrzymywał jednym słowem szukałas frajera! Gdyby cię wypieprzyl siedzialabys w domu samotnej matki! Szkoda dziecka tylko i męża!!!

Gość gość
On nie wie, że to nie jego dziecko.

Gość gość
Zostaw go i tyle

Gość gość
Co się dzisiaj dzieje.

Gość gość
Szmata