Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosyc sytuacji finansowej

Polecane posty

Gość gość

studiuje na 3 roku, w pracy zarabiam tylko 2000 zl netto i to na najgorszej umowie dla studenta, po zaplaceniu wszystkich koniecznych wydatkow dla mojej dziewczyny zostaje mi tylko okolo 200 zl na wlasne potrzeby jak np bilety miesieczne!!! nie moge kupic mojej dziewczynie nic dodatkowego np. telefonu, czy zabrac jej na jakies wczasy, ostatni raz bylismy nad morzem 2,5 roku temu!!! cholerne firmy nie chca zatrudnic, tylko rozmowa kwalifikacyjna a potem brak kontaktu!!!

Gość gość
"o zaplaceniu wszystkich koniecznych wydatkow dla mojej dziewczyny zostaje mi tylko okolo 200 zl na wlasne potrzeby" chodzilo mi o to ze konieczne wydatki zwiazane z moja dziewczyna to okolo 1800 zl, potem mi zostaje 200 na najpotrzebniejsze rzeczy dla siebie ktorych nie da sie uniknac, nie moge kupic nic dziewczynie np. nowego telefonu. Cholerne firmy nie chca zatrudniac!!!

Gość gość
wyjedz z polski

Gość gość
To niech ona też pracuje to oboje będziecie mieć kasę

Gość gość
dziewczyna mimo duzych zdolnosci nie moze nic znalezc:/

Gość gość
19:06 czemu zaraz z polski przecież polskie zarobki są jedne z najwyższych na świecie w krajach Europy zachodniej USA i kilku innych krajach są jedynie wyższe w ogromnej większości krajów zarobki są niższe niż w Polsce

Gość gość
Przecież polskie zarobki nie są niskie są dwa razy wyższe niż średnia światowa nie porównuj się tylko z krajami Europy zachodniej przecież one są w mniejszości na takiej Ukrainie i Albanii to zarabia się 4 razy mniej niż w Polsce a ceny te same w Kosowie 6 razy mniej w Bośni i Hercegowinie Serbii Macedonii 3 razy mniej w Czarnogórze Rumunii Bułgarii Rosji Turcji kazahstanie 2 razy mniej mniej zarabia się również w Litwie Łotwie Słowacji Chorwacji na Węgrzech to co oni mają powiedzieć?

Gość gość
Polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest krajem bardzo wysoko rozwiniętym na 36 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu a wg PKB na osobę jest 47 najbogatszym krajem świata bo jest na 47 miejscu na 193 kraje wzięte w rankingu źródło list of countries by Human development Index 2015 oraz PKB PPP PER CAPITA

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
rzuć dziewczyne, za droga ta suka dla ciebie

Gość gość
co za frajer :D jepać harować jak wół żeby 90% kasy lasce oddawać :D za to że se troche poroochasz? to lepiej na d***** se idz taniej ci wyjdzie i zero nerwów przynajmniej z taką materialistką w doope jepaną

Gość gość
co za szmata :D a on debil hehe dobrali się idealnie

Gość gość
jest to dziewczyna o poziomie urody ciężkim do opisania, zjawiskowa, jak ksiezniczka XVIII wieczna. Szczerze mówie ze nigdy nie widzialem ladniejszej. Tez mam caly czas odczucie ze nie stać mnie na nią, czyli ze nie zarabiam kwoty adekwatnej do tego, czego taka dziewczyna moze oczekiwać. Dodatkowo jest ponad 2 lata starsza ode mnie

Gość gość
nieźle doi frajera :D

Gość uboga ale z osobowoscią
wiesz co?nie grzesz,ja czasem musiałam przezyc z całą rodziną za 2 tys a mam kilkoro dzieci,mąz co prawda zarabiał harując ok 6 tys ale po opłaceniu rachunków,spłacie pozyczek i kredytów własnie tyle mi zostawało i musiałam dać rade

Gość gość
"harować jak wół żeby 90% kasy lasce oddawać za to że se troche poroochasz?" nie spędzamy czasu w ten sposób, dziewczyna nie jest chętna, a ja nie chce robic na niej presji. Chcialbym chociaz te 3000 netto, wtedy byloby gdzies 300 dla mnie, a dla niej mozna by kupic jakis nowy telefon, posciel, lozko, meble, cieple ubrania, buty itp

Gość gość
"księżniczka XVIII wieczna" buahaha zaraz pęknę :-D

Fakt trzeba być głupcem (o ile to nie temat prowokacyjny) by oddawać dziewczynie pieniądze i zostawać przy tym na pograniczu przeżycia - porażka.