Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy złożyć jej życzenia na dzień kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Czy facet może/powinien złożyć dziewczynie życzenia na dzień kobiet w takiej sytuacji jak poniżej - a jeśli tak, to czy zwykłe, czy takie "lepsze"? Znają się od kilku miesięcy, tak lepiej od kilku tygodni. Dziewczyna sama zainicjowała bliższy kontakt, co kilka dni piszą ze sobą na fb; byli jakiś czas temu na kawie, ale dziewczyna wysyła sprzeczne sygnały. Facet też nie wie, czy chciałby z nią być w związku, bo jeszcze ją słabo zna, ale z wyglądu jest jego ideałem. Facet teraz generalnie chce, żeby kobieta pokazała, czy jej zależy na tej znajomości, więc dlatego nie chce pisać, ale może 8 marca powinien być wyjątkiem?

Gość gość
Facet teraz generalnie chce, żeby kobieta pokazała, czy jej zależy na tej znajomości, więc dlatego nie chce pisać, ale może 8 marca powinien być wyjątkiem? X Buhahaha rozwalilo mnie to , i co jeszcze może ma Cię wyreczac w podrywie? Co za p***a z Ciebie autorze Święto to święto, to że się zastanawiasz świadczy o braku oglady daj jej spokój Ja składam życzenia nawet kolegom, a oni mi i nie uważamy, żeby to było zarezerwowane tylko dla partnera/ki

Gość gość
Dobra autorko, widać, że nie rozumiesz, chcesz uczyć ogłady, a sama używasz wulgaryzmów, jesteś prostaczką, a innych wyzywasz :)

Gość gość
Facet generalnie bawi sie w podchody i zostanie olany, bo czym wlezie na kafe rozplakac sie w rekawek, ze kobiety to zło i nastepna go olała. A wszystko przez gierki.

Gość xenia_xx
w du/pach sie wam poprzewracało. jakie swieto, jakies komunistyczne reminescencje? daliście sie wkrecić w machine konsumpcjonizmu. dzien kota, dzien ptakow wedrownych, dzien muppeta, co jeszcze?

Gość gość
Moze jeszcze ma Ciebie w******* autorze?

Gość gość
no i jak? były te zyczenia???:)

Gość gość
A ty myslisz autorze, ze te twoje zyczenia na jakims facebooku to jest jakis szał? Laska odpisze "dzieki" i tyle. Chyba ze oczekujesz, ze za to zaprosi cie do lozka albo cos, zebys mogl poznawac jej charakter :/ Zakochany facet to sie stara a nie zgrywa krolewne.

Gość gość
moze i bedzie się starała az w koncu zwątpi a wtedy to mozesz stanąć na głowie ale bedzie juz za pozno

Gość gość
Postanowiłem, że nie napiszę. Nie będę się narzucał, kobieta też niech się trochę stara. Komentarze to w chamski sposób krytykujące zlewam.

Gość gość
A jak ona ma sie starac?

Gość gość
Czasami sama coś inicjując, żebym widział, że chce ze mną kontaktu. Bo póki co mam wrażenie, że czasem się narzucam. Ale koniec z tym. Jak nie ta, to inna. Nie potrzebuję kobiety na siłę, a sądzę, że jeśli nam nie wyjdzie, ona straci co najmniej tyle samo, co ja.

Gość gość
gdyby facet, z którym się spotykam nie wysłał mi życzeń na dzień kobiet, to niestety ale baardzo straciłby w moich oczach. to nie walentynki, to niezobowiązujące święto, faceci składają życzenia zwykłym koleżankom, dziwi mnie, że tak kalkulujesz. daj sobie spokój z tą dziewczyną, skoro ona nic dla Ciebie nie znaczy, to dlaczego masz do niej pretensje, że się nie stara? bo gdyby dla Ciebie była ważna, to miałbyś to gdzieś i sam się do niej odzywał, a nie na zimno kalkulował kto straci więcej. lepiej dla niej, że się nie zaangażowała, niech nas Bóg broni przed typkami takimi jak Ty, którzy sami nie wiedzą czego chcą a zawracają głowę.

Gość gość
Mylisz się. Oczywiście wiem, czego chcę, ale muszę też dbać o swój honor. Nie ma nic bardziej żałosnego niż narzucający się facet. Ona też widocznie kalkuluje, skoro wysyła sprzeczne sygnały. Nie mam zamiaru być gorszy.

Gość gość
gość dziś gdyby facet, z którym się spotykam nie wysłał mi życzeń na dzień kobiet, to niestety ale baardzo straciłby w moich oczach. to nie walentynki, to niezobowiązujące święto, faceci składają życzenia zwykłym koleżankom, dziwi mnie, że tak kalkulujesz. daj sobie spokój z tą dziewczyną, skoro ona nic dla Ciebie nie znaczy, to dlaczego masz do niej pretensje, że się nie stara? bo gdyby dla Ciebie była ważna, to miałbyś to gdzieś i sam się do niej odzywał, a nie na zimno kalkulował kto straci więcej. lepiej dla niej, że się nie zaangażowała, niech nas Bóg broni przed typkami takimi jak Ty, którzy sami nie wiedzą czego chcą a zawracają głowę. xx Swietnie napisane. lepiej dla niej. Rozumiem, jakby gosciu kupil jej jakis prezent za 1000zl i kalkulowal czy mu wystarczy do konca miesiaca i czy jej tym nie obrazi/nie wystraszy, ale zwykle zyczenia? Toz to zul na chodniku nawet krzyknie "wszystkiego dobrego"! do kobiety jak mu w oko wpadnie. A taki mlody facet sie zastanawia, jakby to oswiadczyny byly. Wstyd za mezczyzn dzisiejszych.

Gość gość
A w jaki to niby sposob ma sie starać co ?Ty jesteś w dużo lepszej sytuacji .Jesli to ta ktorą mam na mysli to ona bidulka ani auta nie ma ani telefonu teraz nie ma a do tego sama dom i dzieci na głowie ,ty jeszcze smiesz tule od niej wymagać a jak ma sie starać co niby konkretnie?.Może ona też sie nie chce narzucać bo kobiet które latają za wami nikt nie szanuje!To Ty nosisz spodnie a robisz z siebie ksiezniczkowatość

Gość gość
to ja gość z 13:59. w pierwszym poście napisałeś, że dziewczyna sama zainicjowała waszą znajomość. sam fakt tego świadczy o tym, że musi być Tobą zainteresowana. i nie masz pojęcia, co to jest honor, jeśli uważasz, że staranie się o ukochaną kobietę to BRAK HONORU. naprawdę, daj spokój tej dziewczynie, bo aż mi jej szkoda - miałam do czynienia z podobnymi Tobie facetami i od takich to wiać jak najdalej. prawdziwy facet nie wstydzi się pokazać, czego chce i sięgać po to. Ty nie masz pojęcia, czego chcesz i stawiasz na piedestale swoje zagubione ego, nazywając je honorem. zastanów się nad sobą. ludzie to nie zabawki.

Gość gość
Jestem kobieta i to w takiej samej sytuacji jak twoja. Moj dystans wynika z tego ze pisalismy do siebie znamy sie srednio nadajemy na tych samych falach ale facet jest aktywnie zainteresowany do chwili az zrobie krok w jego strone. Jakbym miala ujac to jednym zdaniem ja krok do przodu on dwa do tylu. Co prawda przez to wkrecilam sie chyba nieodwracalnie daje mu sygnały ale tez zostawiam pole do dzialania. I dzis od rana mimo ze nie odzywalam sie pierwsza jak glupia wpatrywalam sie w tel bo jednak chcialam tych zyczen (bardziej chodzilo mi o gest) otrzymałam je i facet zapunktowal niesamowicie. Zwykly mms i jedno zdanie. Wyslij radze ci jako kobieta, absolutnie nie bedzie to odebrane jako narzucanie sie a takie drobne gesty duzo potrafią zbudowac

Gość gość
Moze ona tez nie wie czy chce z toba byc, moze jest niesmiala, moze ma zle doswiadczenia, trudno, nie kazda sie bedzie rzucac od razu do rozporka. Twoja decyzja, czy chce ci sie za nia chodzic czy nie ale honorem to sie nie zaslaniaj.

Gość gość
OK, wysłałem, bo uznałem, że to nic zobowiązującego. Sądzę, że napisałem niebanalnie, ale i z dystansem. Odpisała bardzo fajnie, chyba szczerze ją ucieszyły, więc może nie był to zły pomysł. Niemniej jednak dalej sądzę, że ona też powinna w jakiś sposób wychodzić z inicjatywą. Więc pewnie przez najbliższe dni nie będę się odzywał.

Gość gość
no i dobrze, że jej wysłałeś te życzenia, ale odradzam stosowanie takich gierek. jeśli naprawdę chcesz zdobyć tę kobietę, to serio, nie tędy droga. ale Twoja sprawa - tylko żebyś później nie żałował, jeśli jakiś zdecydowany facet zgarnie Ci ją sprzed nosa :)

Gość gość
daisy 4 u:P

Gość gość
Jak ma wychodzić z inicjatywą skoro ryle razy wychodziła Ty to masz gdzieś?po drugie jak nie ma auta ani telefonu to jak?a po trzecie takich kobiet nikt nie szanuje.

Gość gość
To co mam żebrać o odwzajemnienie? Tak wg was zachowuje się FACET?

Gość gość
A skąd wiesz że nie odwzajemnia?może ma utrudnienia a ty tylko ją obwiniasz.

Gość gość
Jakie utrudnienia? Czy dziewczyna zaangażowana odmawiałaby spotkania pod pretekstem, że jest zajęta, a potem w dniu i o godzinie, w której mieliśmy się spotkać, pisaliśmy na fb. Specjalnie nie wspomniałem, że miało jej nie pasować, żeby nie było głupio, no ale przyłapałem ją na ewidentnym kłamstwie. Czy ktoś kto chociaż trochę odwzajemnia uczucia tak by się zachował? No same pomyślcie. Mam wrażenie, że walcząc o to dalej się kompromituję tylko...

Gość gość
Moze korzystala z fb poza domem zalatwiajac jakieś sprawy. Ja prawie zerwalam z facetem bo tak samo mowil ze akurat nie ma go a korzystal z whatsapp i co zobacze ze jest aktywny to sie wkrecalam ze cos kantuje az pobylam z nim przekonalam sie ze korzysta z tego na miescie jak z sms i wrzuciłam na luz. Ogólnie doszlam do wniosku ze lepiej podejsc spontanicznie bo tez przeliczalam a to ile spotkan a jak czesto a czemu nie odp a czemi dzwoni nie dwa razy dziennie jak wcześniej i zaczely sie sprzeczki od slowa do slowa az odpuscilam zaczelam miec taki stosunek jak on i teraz nie ma problemu choc widze ze moj facet chyba ma takie podejscie jak ty raczej czeka az ja sie odezwe niz bedzie jakos efektywnie sie staral. Jak madra dziewczyna zrozumie i przestanie kalkulowac :-)

Gość gość
20.43 macie kontakt na fb?albo telefo iczny??

Twoja ukochana uwielbia biżuterię w każdej postaci? Jako prezent kup jej śliczny srebrny łańcuszek na nogę. Idealnie przyda się w letnie popołudnia, gdy będziecie razem spacerować brzegiem morza. Najtańszy model znajduje się na stronie internetowej sklepu CoZaCena – www.cozacena.pl