Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdrosc synowej mojej tesciowej.

Polecane posty

Gość gość

Moja tesciowa ma dwoch synow. Jeden z nich to moj maz mamy dwoje dzieci jego brat ma jedno dziecko. My mamy lepszy kontakt z tesciami. Nigdy nie ograniczalismy kontaktu z wnuczkami mowie o tym bo bratowa mojego meza zawsze to robila. Teraz jest ciagle o nas o wszystko zazdrosna. Mam juz dosc tej jej zazdrosci i ciaglego probowania niszczenia relacji miedzy nami wszystkimi. Zazdrosna ze ja sie z nimi dogaduje a ona nie. Sama od siebie wszystkich odgania a potem ma pretensje ma taki charakter ze strach sie odezwac. Doslownie o wszystko. Jest bardzo zlosliwa i wtracalska. Tez tak macie jak ja zbyc???

Gość gość
Wcale lepszą nie jesteś! Smarujesz ją na forum to jaka ty niby jesteś co? Wlazisz w d**e tesciom a tak na dobrą sprawę ,latasz tesciom koło tylko bo dla nich liczy się syn i wnuki.a twoja tesciowa może taka święta nie jest i mogła dziewczynie zrobić przykrość a ta jest słusznie wycofana! Masz pewność 100℅ że ciebie nie obgaduje tesciowa? Watpie! Moja znajomą,miała identyczna sytuację co ty ostrzegła tą drugą że tesciowa ją obraża a tamtą wlzala w tyłek a ta została wrogiem! Na jej miejscu,unikalabym kontaktu z tak dwuliciwym człowiekiem jak ty! A tesciowa to nie matka twoja i zawsze ma jakieś ale zapamiętać!

Gość gość
A czego ma ci zazdroscic ?dla niej najważniejszy jest jej mąż i dziecko a ty?! Cieszysz się że gurujesz? no tak jedna czarna owca a druga matka Teresa :D

Gość gość
Żmija jesteś.Szczycisz się tym że jesteś tą dobrą? A takie najgorsze!

Gość gość
dokładnie...ja tam się ciesze że jestem tą mniej lubianą synową. tamta zresztą ma niewiele lepiej bo i tak jest średnio traktowana ale włazi teściowej w d...pe licząc na zmiany. ja przynajmniej nie pcham sie gdzie mnie źle traktują i nie udaję że jak srają po mnie to deszcz pada!!

Gość gość
Ja nie wkladam tesciowej w obrazek swietosci a relacje sa normalne bez przesady. Po prostu z tesciami sie dogadujemy ale nie ze zaraz z nimi przesiadujemy... Pisze o jej chorobliwej zazdrosci i jak sie tego pozbyc bo jest to uciazliwe. Nie wnikam w relacje miedzy nia a tesciowa bo to nie moja sprawa i nie interesuje mnie to czy jest "wycofana" . U nas nikt tamtej nie obgaduje bo po prostu nie ma zainteresowania.

Gość gość
Kochana,nic się nie dzieje bez powodu. Wydaje mi się że wasza tesciowa jednak coś musiała dziewczynie zrobić...Swoim lizustwem,poróżniłas was. Jeżeli reaguje źle na ciebie także,to być może dowiedziała się że razem z mamusia ją szkalujecie.Postaw się na jej miejscu. A obroną jest atak.

Gość gość
Ona ma taki charakter ze nie jest cicha niewinna dziewczynka jak czegos chce to glosno krzyczy i nie krepuje sie odezwac. Uwierzylabym gdyby byla niesmiala. Taka nie jest. Nie dalaby tak odczuc swojej zazdrosci. Ale zastanawiam sie czego onanam zazdrosci. Sa bogatsi dobrze im sie zyje nie wiem...

Gość gość
Nigdy tesciowa nie będzie traktowała cię jak córkę to po pierwsze. Po drugie gdybyś miała to w d**e to byś to zignorowała. Kręci cię to co? Bo to nie ty jesteś tą gorsza nie?! Pamiętaj że rola może się jeszcze odwrócić :D a tesciowa da ci szkole :P

To jeden z tych tematów na kafe, które utwierdzają mnie w przekonaniu o kobietach. Takim, że jesteście zawistne i zazdrosne.

Gość gość
Olewalam to dopoki ona nie zaczela mnie podpierniczac do pewnych instytucji zeby mi zaszkodzic... To nie takie proste z nia i nie konczy sie to na relacja. Ja nie odpowiadam za jej relacje.

Gość gość
oj moja "droga" mam taką szwagierkę jak ty - do mnie obgaduje teściową ile wlezie, a potem sie okazuje że ona tam lata co chwilę. Na kawki, przymila sie tesciowej i włazi jej w tyłek. myślisz że teściowa to docenia? a w życiu. ja za to straciłam ochote na kontakty z kłamczuchą i lizuską która też szczyciła sie tym że jest NIBY lepiej traktowana.

Gość gość
Autorko, tutaj klebowisko takich zmij jak Twoja szwagierka :D i to mowie z obserwacji bo tez jak napisze ze mam ok kontakt z tesciowa bo normalnie ja traktuje to sie najazd zaczyna, ze jestem idiotka. Tu jakies histeryczki siedza, widac po kulturze,ze to szambo. Nie dziwota, ze w realu ich tesciowe ich nie lubia. Kto by chcial z tak niekulturalnymi i wiecznie wściekłymi osobami rozmawiac? Glowa do gory i nie daj sie :)

Gość gość
23:25 zanim mnie zaczniesz wyzywać od szamb i innych, poznaj najpierw moją teściową. Uznasz że takigo szamba jeszcze nie widziałaś i sama mi przyznasz rację. No ale łatwiej jest uogólniać. Co powiesz na to, o mądralińska, że moja teściowa nie lubiła i nie lubi żadnej synowej? Wszystkie są be tylko ona św. Matka Teresa?

Gość gość
Jak ktos napada na ludzi i ich wyzywa to inaczej tego poziomu nazwac nie mozna, sory. Przeczytaj sobie szambo ktorym oblalyscie autorke. I przestan sie rzucac do obcych ludzi :O wlasnie o tym pisalam. Jak uwazasz, ze nie pisze o Tobie to to olej zamiast sie pultac. Wyraznie widac o jakim ogole na kafe pisalam - skoro reagujesz to sama sobie wystawiasz swiadectwo EOT, bo moje poczucie humoru sie wyczerpalo po setnym rozhisteryzowanym temacie :P

Gość gość
TAK JEST!!!! macie całowac dwa razy dziennie pupcie tesciowej bo dała wam syna ktory was notabene zechciał paskudy..Inaczej pozostałyby tylko plastykowy wibrator głupie dziewoje,Tylko obmawiac potraficie,zero kultury.

Gość gość
12:40 masz g...wno zamiast mózgu, padako

Gość gość
12:40 a może idiotko odwrotnie> teściowa powinna byc wdzięczna że jakaś zechciała jej synka, bo inaczej tylko prostytutki w burdelu albo gumowe lale by mu zostały - idąc twoim tokiem myslenia debilu

Gość gość
dziś A ty jaką role odgrywasz w związku? ty do czego mu służysz? prostytutka jest tańsza w utrzymaniu.To wy ciagniecie faceta do ołtarza tak was swędzi i nie strasz bo sie zesrasz,tesciowej to wisi czy bedzie oficjalna czy nie oficjalna ale daje i to za kasę.

Gość gość
17:26 mam rozumieć że takie samo mniemanie ma tesciowa o sobie samej względem męza i o każdej kobiecie w związku? czyli ma siebie i inne za prostytutki? wez sie nie ośmieszaj bo to nawet pijanego nie rozweseli ...jesteś na maksa ograniczona patologiczna babo. ty tez jak bedziesz w związku (ups, sorry nie masz widoku) to bedziesz sie miała za prostytutkę? a uczucia, miłość, są tobie bliżej nieznane? no tak, patologia tak ma. flaszka wódy i rooochanie.

Gość gość
17:26 wytłumacz nam tu wszystkim geniuszu dlaczego mąż ma być pełen szacunku do swojej matki i pozwalać jej na obrażanie swojej żony, a na odwrót to już nie? idiotko...moralność Kalego: jak Kali ukraść dwie krowy to dobrze, bo Kali mieć dwa krowa. ale jak kalemu ukraść to źle!!!! kongo, uganda i afryka dzika, pustaku ci się kłania. spadaj na drzewo z małpami konwersować