Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIECH CAŁA KAFETERIA TO PRZECZYTA !

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
przeczytałam, nie zdawałam sobie sprawy, że problem dotyczy aż 11% młodych ludzi, to jest przerażające

Gość gość
moze ktos mi lopatologicznie wyjasni, jak 'dziala' 4chan?

Gość gość
@06:14 i to tylko w tym przedziale wiekowym tj. 15-24 lat, a dodaj jeszcze do tego kolejne 15% w wieku 24-35 i mamy "taki klimat" cytując Bieńkowską . Tego w telewizji nie usłyszycie, tak jak i o tym, że każdego dnia z różnych przyczyn w Polsce odbiera sobie życie (czyli popełnia samobójstwo mówiąc po ludzku bez eufemizmów) ok. 20 ludzi a drugie tyle lub więcej dokonuje nieskutecznej próby samobójczej. To więcej ludzi niż rocznie ginie bądź ulega we wszystkich wypadkach drogowych, ALE W MEDIACH /radio, telewizja/ O TYM CISZA, bo po co mówić głośno o takich tematach tabu jak można wyśmiewać np. Kaczyńskiego przez połowę trwania wiadomości w Polsacie czy TVN-nie.

Gość gość
temat tabu no ale najważniejsze, że demokracja zagrożona i KOD maszeruje ulicami nawołując do obalenia rządu

Gość gość
up

Gość gość
jak żyć, no jak tu żyć?

Gość gość
wszystko w tych artykułach ok tylko z tymi pracującymi rencistami sie nie zgodze bo gdyby mieli godziwe renty i emerytury to chorzy ludzie nie zapieprzali by "na mopie" czy innych robotach fizycznych bo tylko takiej pracy jest ful dla chorych a ze niby kto ma tym rencistom pomagać jak najczesciej dzieci też lemingi a o wnukach nie wspomne kazdy czeka zeby to rencista wspomógł a nie odwrotnie :D