Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Margaret jest bardzo inteligentną człowieką ale śpiewać nie umie

Polecane posty

Gość gość

:P:P:P

Gość gość
Aha? :D

Gość gość
:-o:-o:-o:-o:-o;)

Gość gość
No 8 i?

Gość gryfny
bardzo dobrze, że są w polskiej muzyce 'diamenty' , które odkryje dopiero czas , talent jeszcze schowany ale już pokazała piórka w swoim zadku i jak piękny i okazały ptak powinna się rozwijać i cieszyć publikę swoim głosem . https://www.youtube.com/watch?v=KOHNeBsRhYI na pozór drobna kruszynka a głos ma silny i mocny , moim zdaniem to taka polska Suzi Quatro , jeżeli znacie taką kobietę ale jeszcze błądzi muzycznie , coś tam podpowiadają fachowcy ale sama powinna już znać swoje klimaty muzyczne , oczywiście , nie pasuje swoim głosem do przerywnika filmu w reklamie a chórki niech sobie nucą coś tam w tle powtarzając refren , Margaret już jest diamentem ale jeszcze nie oszlifowanym

Gość neurokrach
Znałem tę piosenkę, pieśni w innym wykonaniu. Pieśń jest straszna w tym co przekazuje w tym sensie, bo straszne to były czasy, gdy Polak miał być starty na proch... bo nasze dzieci pod szrapnelami... Straszne i piękne. Jej wykonanie... ja wiem? Takie sobie, nie za bardzo umiem ocenić, ale dobrze, że bierze się za takie tematy. Bardzo dobrze. Niech się jej wiedzie.

Gość amjfhkw
Niezależnie od tego można się chwalić talentem na www.utalentowani.pl :)

Gość gość
Ineligentna i piękna 👄

Gość gość
Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Mi się wydaje, że to tylko poza, ale stara się wypaść publicznie na jak najgłupszą.