Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przykre zachowanie zazdrosnego faceta

Polecane posty

Gość gość

facet mi się podoba, a ja podobam się jemu i powiedzieliśmy to sobie. oboje jesteśmy singlami , sytuacja jest trudna, bo dzieli nas wiele km, ale coś się wykluwa. na razie nie jesteśmy parą. byłam w jego mieście służbowo i poszłam z innym gościem - poznanym na spotkaniu zawodowym- TYLKO NA KAWĘ i lampkę wina. - był czas do zagospodarowania, parę godzin, a M. nie mógł, bo pracował. Tylko rozmowa. Spontanicznie wyszło i M. nie wyglądał na zazdrosnego, ale potem okazało się, że jednak był..nie wiem o co, bo nie było o co, ale nieważne. Powiedział przy wspólnych znajomych niby żartem, że byłam na randce, a kwadrans później wypalił przy nich strasznie przykrym niby też zartobliwym tekstem pod kątem mojej aktualnej sytuacji służbowej. nie wprost, tylko aluzja, ale czytelna. Przykro mi się zrobiło i chyba taki był cel. od tej pory zastanawiam się czy ta relacja ma sens. Bo jak mozna tak potraktorwac dziewczynę, którą na co dzień adorujesz i niby chciał bys cos stworzyć. to było takie...niskie.

Gość gość
Pies ogrodnika. Sam nie mógł i zazdrościł. Dasz szansę temu,drugiemi?

Gość gość
Wiesz, ten drugi był bardzo miły, wyraźnie mu się podobałam i gdybym nie miała w głowie pierwszego, to czemu nie :) ale ja mam w głowie pierwszego i nie mam w zwyczaju gra c na 2 fronty. tylko tak mi przykro, bo on się zachował okropnie, uderzył przy innych w mój czuły punkt, zakpił ze mnie i to za nic, bo nic złego nie zrobiłam przecież. przesadzam? czy dać sobie z nim spokój?

Gość gość
odpisze ktoś?

Gość gość
Nie wiem. Poobserwuj go trochę. Jak się będzie zachowywał w sytuacjach, gdy będziesz rozmawiała z innymi mężczyznami.

Gość gość
ok, ale nie chodzi mi o samą zazdrość chodzi mi o sposób, w jaki ją okazał -zrobiło mi się przykro, chyba tak się nie traktuje kobiety, na ktorej ci zalezy, że wyśmiewasz jej sytuację zawodową przy innych

Gość gość
Jeśli robi tak już teraz, że wyśmiewa przy innych Twoją sytuację zawodową, to pomyśl, jak będzie Cię poniżał, gdy z nim będziesz.

Gość gość
zrobił to po raz pierwszy, a znam go ponad rok. nigdy niczego we mnie nie wyśmiewał i był dla mnie dobry i troskliwy, dlatego tym bardziej mnie zaskoczyło jego zachowanie. zastanawiam się czy bywa tak, że z zazdrości faceci robią różne rzeczy i ja za bardzo się wkręciłam w jego jeden emocjonalny tekst. czy też to zachowanie powinno go przekreślić w moich oczach.

Gość gość
po jednym tekście nie rzucaj go ale obserwuj