Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezaspokajana

Ile czasu mężczyzna wytrzyma bez seksu?

Polecane posty

Gość gość
15:58 Nigdy nie miałeś 18 lat? Nie wiesz jaki to jest popęd? Zakochanie w tym wieku to maniakalna psychoza, złamane serce to od razu żyletki w ruch. Dlaczego związek upadł? Może dlatego, że to była bardziej zwierzęca fascynacja zmysłowa niż związek oparty na jakiejś wizji przyszłości?

Gość Niezaspokajana
Też myślałam, że to nie jest realne. A jednak. I to nawet nie jest tak, że siedzę i czekam, aż on się łaskawie domyśli, tylko staram się mu pokazywać i mówić czego chce. Ktoś wcześniej pisał o dąsach i fochach. Raczej nie należę do tych co robią to bez powodu. Gdy mam gorszy dzień i dodatkowo mnie wkurzy, to wtedy jest obraza

Gość gość
Mój rekord 3 tygodnie nawet bez masturbacji. Ddt30, a nie boisz sie o hemoroidy lub jakieś otarcia òdbytu?

Gość gość
My mieliśmy przerwę po porodach bo kochaliśmy się nawet w dzień porodu rano a wieczorem rodziliśmy z mężem zawsze był przy parodach i jest podczas Każdego badania cipki.

Gość gość
ACHTUNG! ginekologiczny zbok na temacie!:classic_cool:

Gość gość
Nie ginekologiczny zbok, tylko projekt jakiegoś niebieskiego nicka.

Gość gość
Zazdroszczę Ci, ze Twoja żona chce Ci robic ten masaż. Moja nie przepada za takimi zabawami, choc kiedys kilka razy ją skusiłem.