Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiec tak jestem skończonym durniem powinniście mnie zabić

Polecane posty

Gość gość

eh dziś dałem różę kobiecie ale ona mnie nie kocha nie chciała jej przyjąć mówiła ze głupio jej i patrzyła sie za tamtym drugim. potem tak znim poszła do samochodu eh ja znowu poszedł sam bo jestem dureń i mu pozwoliłem na to by to było normalne ze on zawsze z nia wraca .eh debil zemnie od pól roku sie nigdy ze mna na randkę nie umówiła podobno tamtego nie kocha ale co z tego skoro się znim spotyka :(ona wie otym ze pisze na gg o sexie do inych kobiet wszystko wie wsumie omnie eh dzis doszło domnie że spartoliłem to i najlepiej byłoby jakbym sie powiesił dla zasady , poco mam żyć ? poco skoro nie umie budować relacji miedzy ludzkich i straciłem kobietę swojego zycia ?

Gość gość
powiem wam tak przed zakochaniem sie masturbowałem sie co 3 dni ważyłem okolo 7 3 kg i marzyłem o kobiecie by mieć . po warze około 70 kg masturbuje sie odzienie pisząc do lasek by mi pokazały swoje ciało mam depresje choć to było przed wiec tego nie liczę i juz nigdy nie chce mieć kobiety. wole isć na wojne poco mi takie życie gdy alkocholizm ojca zaburzył mi relacje z ludźmi jak i internet w dóżej mieże i w zyciu juz nieznajde sobie partnerki ...

Gość gość
ehh:(