Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byście zrobili dowiadując sie że wasza dziewczyna spotykała sie za kase

Polecane posty

Gość gość

Co byście zrobili gdybyście dowiedzieli się, że wasza dziewczyna spotykała sie za pieniądze.? Bardzo ją kocham, było to kilka miesiecy zanim się zaczęliśmy spotykać. Bardzo mnie to dotknęło. Czy warto być z kimś takim i mieć zaufanie. Czy nie warto sie angażować.

Gość gość
a ty nie bzykales nikogo ,??? zapomnij i patrz czy ona cie kocha

Gość gość
Ja bym ja puścił w leasing.

Gość gość
Ciężka sprawa.Po pierwsze trzeba wyczuć czy osoba od której dowiadujemy się takiej informacji nie zmyśla.

Gość gość
Ale nigdy nie za pieniądze i nie bez uczucia

Gość gość
Wez ją do diagnosty i zobacz jak ma przebieg :)a tak poważne daj jej kopa w d**e ja bym jej kijem nie ruszyl

Gość gość
Nie wiem kto to był,dostałem wycinki z maili

Gość gość
Załóż jej w c***e kasę fiskalną , żeby nie pracowała na lewo i niech zasuwa , bez urlopu.

Gość gość
Miała sponsora czy pracowała w agencji ?

Gość gość
Pomogli jej finansowo :)

Gość gośćmjda
nikt ci nie kaze z nią być,pytanie-znała ciebie wtedy?robi to nadal?jest zarazona jakimś świnstwem?ma tendencje do puszczania sie?a wiesz ze są kobiety zdolne do o wiele większych świnstw niz uprawianie seksu za pieniądze?

Gość gość
dobrze zapoznałes sie z jej sytuacją która popchnęla ją do tego?miała wsparcie ze strony rodziny,znajomych?

Gość gość
Temacik zakończony, ja Ją nadal Bardzo Kocham i chciałem być dalej razem i już zapomnieć o tym, ale zostałem wywalony za drzwi, bo to moja wina, bo chciałem wiedzieć jak było naprawdę i czy mogę się jeszcze czegoś dowiedzieć. Mnie nie zdradzała, jest cudowną Kobietą, może się zagubiła gdzieś w życiu.

Gość gość
lepsza taka co bierze chociaż pieniądze niż taka co się puszcza za darmo

Gość gość
20:18 No właśnie

Gość gość
18:04 Najważniejsze są Twoje uczucia i to czy masz do niej zaufanie. Nie patrz na opinię innych.

Gość gość
ty sie wiążesz z dziewczyną czy z ludźmi i ich zdaniem ,opinią?jakie znaczenie ma to co robiła kiedyś jesli teraz prowadzi sie dobrze?zycie jest krótkie a ty filozofujesz i zastanawiasz sie pytając ludzi..

Gość gość
Miałem kiedys taki czas w swoim życiu, ze po nieudanych związkach sponsorowalem kilka dziewczyn. W sumie przez ponad 3 lata. Tez raz miałem taka myśl, zeby sie związać z jedna z nich, ale zdążyłem zaobserwować ich sposób działania, myślenia i przede wszystkim, podejście do facetow i nie polecałbym tego. Sporo o nich wiedziałem, bo w jakimś stopniu byłem tez ich powiernikiem. Z takich rzeczy trudno sie zwierzyć przyjaciółce, wiec siła rzeczy byłem najlepsza osoba do takich pogaduszek. Mógłbym bardzo duzo o tym pisac i przypuszczam, ze jestem wyjątkiem, bo ilu znasz ludzi, których stać na takie spędzanie czasu. Taka prawda. Większość to teoretycy. X W skrócie. Po pierwsze, taka dziewczyna musi miec jakies skłonności do nazwijmy to umownie puszczalstwa. I właśnie jedna studentka trudnego kierunku bardzo mnie zainteresowała, bardzo ladna, niegłupia itd. ale... jej seksualność była nie do ogarnięcia. Mozna powiedziec, gdzie sie nie pojawiła to ja ktos przelecial, czy to na wakacjach, czy na dyskotece, czy w odwiedzinach u rodziny. Spotykała sie nawet jednorazowo ze sponsorami. Nawet gdy sie jej jakiś nie podobał, to skoro juz sie spotkała to był sex i była kasa. A najlepsze, ze cały czas miała oficjalnego chłopaka. Nie musiałem sie długo zastanawiać, czy to dobry materiał na zone i matkę... Aczkolwiek, zapewne kiedys bedzie w tej roli. X Ogólnie mówiąc, wszystkie one miały jeden problem: z pierwszym krokiem. Moze drugim, ale potem juz to szło i praktycznie było nie do zatrzymania. Spotykałem sie w ten sposób rowniez z mezatkami z małymi dziećmi, wiec wiem co mowie. X Główny bodziec to pieniądze. Cześć z nich chciała dreszczyku emocji, ale to naprawde kasa powodowała, ze nie potrafią z tym zerwać. A gdy juz ma "debiut" za sobą i przecież krzywda jej sie nie stała, to tym łatwiej o kolejny raz i kolejny. Trzy spotkania to jej pensja netto, wiec to kusi. Ze mna to jeszcze było cos na kształt randki, ale pózniej to juz szły na pojedyncze spotkania w hotelu, byle odbębnić numerek i wziąć swoją kase. X Podsumowując, nie polecam! Trochę mnie to przeraża, bo niektóre z tych dziewczyn to z wyglądu porządne aniołki. I jak tu wybrac stała partnerkę? Sorry za mały chaos, ale zbyt wiele miałbym do napisania o tym. W razie pytan moge cos dopisać. Pozdrawiam

Gość gość
ekspert sie znalazł