Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym zająć 4latka

Polecane posty

Gość gość

Mam chorego synka w domu już drugi tydzien, juz nie wiem w co się bawić z nim, pomocy :!!! klocki, puzzle, ciastolina, rysowanie, malowanie, samochody przerobilismy razy sto

Gość kacica
Zbuduj mu taką małą wesołą szubieniczkę i pobawcie się w wieszanie misia Ubaw po pachy

Gość Hmmgość
Masz tam jakąś cienką gumkę? 10 cm Robisz pętelki po obu stronach Masz już taką procę na palce Z papieru zwijasz skobelki Celem może być puste pudełko po zapałkach czy coś w tym stylu Miłej zabawy Ps. zabawa rodem z młodszych klas podstawówki :-) Cierpiały zwykle koleżanki, bo to one robiły za cel

Gość panihelenka
a może do dziadków zawiezcie? od czego macie rodziców? żeby z takimi problemami się borykać? ja jako babcia zawsze opiekuje sie wnusiem, chodzimy na spacerki, albo do Halinki spod dziewiątki, ona tez ma wnuczęta w podobnym wieku.

Gość gość
Naucz go alfabetu , dodawania i odejmowania do 10 ciu. Czterolatek załapie to szybko. Ja nauczyłam swoją córkę pisać i czytać proste słowa kiedy ta miała przerwy od przedszkola a była w tym samym wieku. Chyba że twój już to potrafi to zwyczajnie poróbicie jakieś przyklejane wydzieranki z papieru albo rozmazując plastelinę na kartce papieru może stworzyć fajne widoczki na przykład czerwony wóz strażacki i strażaków gaszących palący się budynek ;).

Gość gość
Niech obejrzy króla lwa ;-)

Gość gość
klocki lego

Gość gość
Na badzdlamnie.pl znajdziesz sporo fajnych pomysłow, my dzisiaj od rana szykujemy akcesoria do fotobudki :D

Gość gość
Pobaw się w to co lubi :O Po dwóch tygodniach w domu każdy dostaje kręćka.

Mój uwielbia zabawy klockami militarnymi, o takimi http://sharg.pl/search.php?text=klocki . Ma kilka zestawów i nigdy mu się to nie nudzi bo może budować przeróżne rzeczy, na prawdę fajna opcja. Jak znajome z dziećmi przychodzą to zawsze mają zabawę, na prawdę polecam :)