Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozrabiara

Zawrót głowy

Polecane posty

Gość Rozrabiara

Pewnie zaraz posypią się nieprzyjemne komentarze, ale może znajdzie się ktoś kto mi doradzi coś mądrego. Mój partner wyjechał na zagraniczną delegację. Kontakt z nim był sporadyczny i krótki, bo on ma telefon na kartę, poza tym jest tam bardzo zajęty. Pewnego wieczora czułam się bardzo samotna w naszym mieszkaniu i postanowiłam ot tak porozmawiać z kimś w necie. Nie lubię czatów, więc z braku pomysłów weszłam na portal randkowy. Tam zaczepiłam jednego użytkownika, który spodobał mi się na zdjęciu. Chodziło mi naprawdę o nic nieznaczący flirt, rozmowę o muzyce... Byłam ciągle sama, więc nasza znajomość nie ograniczyła się do jednego wieczora. Pisaliśmy codziennie. Najpierw było naprawdę neutralnie. Potem zaczęły się jakieś intymne tematy. Zafascynował mnie ten facet, choć ja zafascynowałam go jeszcze bardziej. Ta wirtualna znajomość trwa do dziś. Nie chcę nadinterpretowywać faktów, ale ten facet liczy na to, że coś wyniknie z naszej znajomości. Oczywiście ja, zołza, nie powiedziałam mu, że jestem w stałym związku, bo wtedy on by urwał ze mną kontakt. W końcu szuka dziewczyny, a nie koleżanki. Teraz sprawy zabrnęły już na tyle daleko, że nie wiem jak postąpić. Ja jestem trochę flirciarą i chyba narobiłam mu nadziei, choć pisałam w żartach wiele rzeczy. Dodam, że nie spotkaliśmy się jeszcze, czego on nie rozumie i na co nalega, znamy się tylko ze zdjęć.

Gość gość
ty masz jednak problem z glowa. przypominam!

Gość gość
Ludzie to nie zabawki. Zwłaszcza ci z portali randkowych, którzy są samotni i bardzo potrzebują ciepła. Skończ to jak najszybciej, póki tamten się nie zakochał.

Gość gość
kobiety to nie zabawki, przypominam zajmij sie ta ktora masz kolo jader, przypominam to kiedy skonczysz?